Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dodawanie cheatów przez vbox

_Homix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To moje drugie konto, ale ja skaczę do wszystkich? Nie wiem o co ci chodzi, spamisz bez powodu... Jeśli chodzi o to, że nie dodałem to dlatego, że po prostu zapomniałem... Umiem dodawać, ale nie do końca, ochłoń trochę bo spinasz się o nic.

Opublikowano

Szukam pomocy w kwestii dodawania cheatów przez vbox do clienta(exe/binki), jako o vbox to chodzi o to https://pypi.python.org/pypi/pyvboxczy o vbox czyli virtual box(np. dodawanie przez enigma virtual box)? Jeśli ktoś wie czym i jak to się robi, zapraszam do udzielania odpowiedzi.

przeciez to API do virtualnej maszyny (https://www.virtualbox.org/).

Opublikowano

Homix jak juz ogarniesz to daj znac , tez potrzebuje takiej pomocy :)

4uc581.jpg

Opublikowano

Homix jak juz ogarniesz to daj znac , tez potrzebuje takiej pomocy :)

Ja nie wiem czy ja to ogarnę, na razie żadnej pomocy nie mam od nikogo, kto umie, nie powie jakby to była jakaś tajemnica, szukałem na forach(wielu) dniami, nocami... Coś tam wiem, ale najgorzej, że nie do końca, potrafię dodawać, ale tak jak np. _Sielu, Makłowicz to robią to już nie... Jeśli ktoś chętny do pomocy to zapraszam! (Lepiej by było na pw)

Opublikowano

Ty nie wiesz nawet o czym piszesz to po co piszesz?

Kolego, wiem o czym piszę, tylko nie wiem jak tego dokonać, postów zachciało się nabijać? Leci raport...

Czekam na pomoc.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A nie chodzi o licencjowanego winrara?  :) 

Mam link ale inne forum podeśle Ci na pw.

­

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...