Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy panel logowania!

_BNq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko mam dla was odświeżony panel logowania

SS:

h13yp4.jpg

Posiada on także łatwa konfiguracje (szybka zmiana ip, nazwy serwera, portów)

jzlleq.jpg

Download:

https://mega.co.nz/#!8d0SxSiL!OYcLFE3K1XnMouqLnweqW7RLFnhkXsBKVEKjl2DqQKE
http://www20.zippyshare.com/v/YIPQ9Yb2/file.html

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/793bf819868a2721d2ad9f162b32a6ecad6c0e1c00a83940ee914fad4bce49ee/analysis/1429552778/
Opublikowano

To żart, tak?

Boże, jak ja to kocham. Wyśmiewasz wszystko i wszystkich a sam jedynie co udostępniłeś, to jakieś psie gui i zakładam jeszcze że nie twojego autorstwa. Żebyś udostępnił chociaż jedną autorską rzecz to chyba bym zaczął kankana tańczyć.

@top

Jak dla mnie board za duży+brakuje opcji zapisywania haseł i statusu serwera... Ale jak na początek wygląda sympatycznie, idzie coś z tego ukręcić.

QufL90L.png

Opublikowano

Trochę szkoda że nie pisze czy channel jest Normal Busy czy full. BTW tak dobrej pracy dawno na tym forum nie widziałem przynajmniej nie zajebana z innego forum (tam by tego nie wystawili zbyt dobre i dużo warte tam by to sprzedawali). Like za pracę.

Opublikowano

Boże, jak ja to kocham. Wyśmiewasz wszystko i wszystkich a sam jedynie co udostępniłeś, to jakieś psie gui i zakładam jeszcze że nie twojego autorstwa. Żebyś udostępnił chociaż jedną autorską rzecz to chyba bym zaczął kankana tańczyć.

@top

Jak dla mnie board za duży+brakuje opcji zapisywania haseł i statusu serwera... Ale jak na początek wygląda sympatycznie, idzie coś z tego ukręcić.

Miałem udostępnić grafikę z Veridesa, ale Dawid nie pozwolił. Nie wiem o co się założyłeś, ale przegrałeś ;f Poza tym jeśli nie dałem notki, że tego nie pisałem, to oznacza, że sam to zrobiłem, w innym przypadku, że znalazłem to gdzieś i przerobiłem to tak, żeby mi działało, etc. Jak tam Twoje super questy? Zostań pisarzem.

@topic, mogę usunąć sobie tę informację na dole? Według mnie nie pasuje do tego, ale nie wiem czy przeszkadza to autorowi.

Opublikowano

Miałem udostępnić grafikę z Veridesa, ale Dawid nie pozwolił. Nie wiem o co się założyłeś, ale przegrałeś ;f Poza tym jeśli nie dałem notki, że tego nie pisałem, to oznacza, że sam to zrobiłem, w innym przypadku, że znalazłem to gdzieś i przerobiłem to tak, żeby mi działało, etc. Jak tam Twoje super questy? Zostań pisarzem.

@topic, mogę usunąć sobie tę informację na dole? Według mnie nie pasuje do tego, ale nie wiem czy przeszkadza to autorowi.

A moje questy bardzo dobrze, to i tak poziom którego nie osiągniesz, czy w pisaniu questów czy dialogów. Jak tam testy, zdane?  :rolleyes:

QufL90L.png

Opublikowano

Szału nie ma, lekko edytowane umiejscowienia ale jakieś chęci są.

...................\/...................

Opublikowano

Niepotrzebny przycisk cls, bo co Ci potem zostanie.

Całokształt nie jest zły.

Ten przycisk nie zamyka samego okna tylko wychodzi do pulpitu. :)

Szału nie ma, lekko edytowane umiejscowienia ale jakieś chęci są.

Zmieniłbym też grafikę ale nie znalazłem żadnej fajnej. :D

Opublikowano

Zamknij morde, Wypierdalaj. 2 Proste kroki które powinieneś zrozumieć.

­

Opublikowano

Cicho Ernest

Nie k***a cicho Ernest tylko odpierdol się od ziomka, napracował się to k***a doceń to a nie tylko k***a hejty z twojej strony i nic więcej. Zrób coś i wrzuć na mpc, niech cię pohejtują troszkę.

I na c**j Ernest? Może podaj jeszcze link do mojego profilu na fb? ;)

Opublikowano

Cicho Ernest

Filipku wypierdalaj grzecznie z tego forum.

Nie wniosłeś tutaj nic nowego, nikomu nie pomogłeś elo.

Sap dalej, skończysz jak naid na asreyi :D

Opublikowano

Nie wiem czemu go krytykujecie. Chłopak się pewnie uczy i udostępnił coś bo poczuł że zrobił coś fajnego. 

@topic

Dzięki za wstawkę ale nie wykorzystam.

Opublikowano

­Uważam, że najprostsze logowanie z tych nowych. Bez żadnych dupereli, po prostu "metinowo". :)

Oólnie mam dwie uwagi:

Usuń przycisk X i wprowadź button wyjście

Dodaj zapisywanie passów :)

I tak prostotą można zawsze wszystko zdziałać.

call of duty zombies GIF by Omaze

Opublikowano

Filipku wypierdalaj grzecznie z tego forum.

Nie wniosłeś tutaj nic nowego, nikomu nie pomogłeś elo.

Sap dalej, skończysz jak naid na asreyi :D

"Skończysz jak Naid na asreyi..." zgniłem ze śmiechu xD

Ogółem to jakby do tego panelu dodać kilka opcji i dac jakąś grafike lepszą to byłoby nawet spoko

lqn1ws1buph9.png

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...