Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czity pomóżcie

NorbiMC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hahha :D ale mam beke z ciebie typie jestes w orzelku , potrzebujesz aima czy byle gowna na silvery :D? zeby byc w orzelku i nie umiec bh to ladnie trzeba byc uposledzonym :/ zycze ci jak najszybszego bana : )

Opublikowano

Znam ludzi od LE do GE, którzy grają na serwerach społeczności. Na takich serwerach też grają lepsi gracze, którzy chcą się po prostu rozerwać, odpocząć od mm, porozmawiać z przyjaciółmi. Nie wiem skąd wziąłeś informacje, że topowi gracze to mg+

Właśnie, chcą odpocząć od mm,faceit.

Topowi gracze czyli chodzi mi bardziej o stałych graczy którzy grają dłużej na serwie. Nie raz trafia sie mi na serwie global elite który przyszedł pokatować wszystkich i staty 50:5 itp ma...

Może i masz racje może te konto oddam mojemu koledze niech se gra. A skąd prawdopodobieństwo że vac pójdzie na wszystkie konta :D ?

VAC potrafi zbanować ponoć nawet na kilka kont, nie wiem czy to idzie po dysku czy po necie.

Opublikowano

Takim oto sposobem powstaje coraz więcej chwastu w tej grze, historia dzieje się na waszym oczach ;-)

Opublikowano

Vac banuje to konto, na którym czitujesz. Jedynie jeśli masz cheata jeszcze na komputerze i zaczniesz grać na swoim main koncie, to może jakiś ban polecieć.

Trigger bot sam strzela kiedy przeciwnik wejdzie ci pod celownik. Dobre w zasadzie tylko do awp (strzelanie przez szparę w drzwiach, kampienie gdy jesteś wcelowany).

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Cheatowanie w tej grze nie ma najmniejszego sensu ^^. Myślisz, że na overwatchu nie wykryją twojego aima :P?

Według mnie jest to tylko strata ok.~50zł.

I jeszcze coś raczej na orłach się nie wyżyjesz tylko na silverach, jeżeli bd nowe konto(tak sądzę).

82530579353928875430.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...