Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czity pomóżcie

NorbiMC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupiłem se konto za 20 zł  bo się wkurwiłem , gdyż na orzełku jest za dużo cziterów i nie ma sensu grać. A przy okazji wykeruję trochę kolege żeby wyszedł z silvera. I mam pytanie co to ten trigger ( coś tam słyszałem że konfiguruje się na przycisk i sam strzela coś takiego słyszałem). Szukam czitów żeby był skrypt na bh i tak żeby nie był wykrywalny że strzelam w ziemie a tu typ pada.

Opublikowano

Życzę Ci jak najszybszego bana!!!

@Edit

Widzę, że na tym forum gimbazjanie pilnują porządku, gdyż za powyższą opinię dostałem ostrzeżenie!!!! Powód?? SPAM!!! Chyba pan Szymico się troszeczkę zagalopował, bo jest moderatorem działu Lola, a w*******a sie do CS'a!!!! Won gimbozjebie do działu LOL!!!! i uczyć się do szkoły!!!! Moja wypowiedź była całkiem na temat i w tym momencie piszę do Administratora!!! Pewnie i tak mi nic to nie da, ale rzesza gimbomoderatorów musi wiedzieć, że jak ktoś pisze prawde, to sie go nie warnuje!!!

Opublikowano

Nie gram na czitach a kupiłem te konto żeby się wyładować :). Tak wiem irytują cie chaksy  i mnie też. Ale wiesz co się dzieje na orzełku co 2 mecz cziter ... Wkurza mnie to i chce wyładować emocje :) Chyba mnie rozumiesz ?

Opublikowano

Jesteś w orzełku i celujesz w ziemię zamiast celownik trzymać na wysokości głowy? Nie umiesz ani trochę bh? Prawda jest taka że jesteś w silverze i nie umiesz grać :) Proponuje Ci żebyś poszedł sobie pograć w LoL'a.

Opublikowano

Taa możemy pograć sobie Global Elite :) Nie chodzi mi żeby smurfa robić w silverze chce te suki potraktować jak oni mnie. Mam silvera tak ? Uhuhu możemy się zmieżyć. 

A wogóle na c**j się udzielacie zadałem pytanie i oczekuję odpowiedzi ...

Opublikowano

Osoby, które nie wnoszą nic do tematu poelcam zreportować tak jak ja to zrobiłem :)

Co do cheata to polecam cheata z działu Cheaty niewykrywalne, jest tam jeden od T_T Phoenix Alpha, jest tam BH i wszystko co potrzebne, tigger jest to to, że gdy zauważy przeciwnika to samo strzela.

Opublikowano

Piszesz że jesteś w orzełku i cały czas masz do czynienia z cheaterami, a nie wiesz co to jest trigger bot? Pograsz na WH, dostaniesz reporta i na każdym overwatchu Cię zgłoszą bo będą widzieć że nie umiesz strzelać, a nie robisz żadnych błędów w ustawieniu i wychodzisz zawsze na przeciwnika lub jak będziesz grać na trigger bocie, będziesz chodził z celownikiem skierowanym do ziemi, a będziesz strzelał same heady to też jesteś do odstrzału, więc długo nie pograsz koleszko. Powodzenia :)

Opublikowano

Polać mu :) Mam jeszcze jedno do ciebie pytanie czy da się ustawić na przycisk jakiś ? Z góry dzięki

Piszesz że jesteś w orzełku i cały czas masz do czynienia z cheaterami, a nie wiesz co to jest trigger bot? Pograsz na WH, dostaniesz reporta i na każdym overwatchu Cię zgłoszą bo będą widzieć że nie umiesz strzelać, a nie robisz żadnych błędów w ustawieniu i wychodzisz zawsze na przeciwnika lub jak będziesz grać na trigger bocie, będziesz chodził z celownikiem skierowanym do ziemi, a będziesz strzelał same heady to też jesteś do odstrzału, więc długo nie pograsz koleszko. Powodzenia :)

Hahaha uffff aż się usmiechnołem ci powiem :) Człowieku nie jestem idiotą żeby się wychylać i strzelać przez ściane. A co myślisz silverku elite mocny w gębie jesteś i gdzie napisałem że celuje w ziemie skąd takie przepuszczenie dzieciaku i reportuje cię gdyż nie wnosisz nic do tematu 

Opublikowano

Po twoim stylu pisania wnioskuje że to Ty jesteś dzieckiem i to niepełnosprawnym intelektualnie. Pozostaję mi także życzyć Ci jak najszybszego bana na CS'sie, narka.

Opublikowano

Widzicie  tego typa :D ? W*******a się w temat nic w niego nie wnosi i mi mówi że 

Po twoim stylu pisania wnioskuje że to Ty jesteś dzieckiem i to niepełnosprawnym intelektualnie. Pozostaję mi także życzyć Ci jak najszybszego bana na CS'sie, narka.

I kto to mówi powiedźcie ? Czytanie ze zrozumieniem mój drogi a po drugie skąd wnioskujesz że jestem silverem który patrzy na ziemie ?

Opublikowano

i tak żeby nie był wykrywalny że strzelam w ziemie a tu typ pada.

To strzelasz w te ziemie czy nie?

Jesteś orzełek i szukasz cheatów zeby grac na silvery?

Śmieszne, bardzo śmieszne. Z tym orzełkiem to albo kręcisz albo pomyliłeś 20 kwietnia z 1.

Przecież jako orzełek grajać przeciwko silverom to Ty wh masz w sluchawkach a aima w myszce.

Tu szukaj sobie:

http://www.mpcforum.pl/forum/759-niewykrywalne/
Opublikowano

jak bedzie bil glowy z triggerbotem jak po ziemi celowal?

hiFG4ZA.png

Opublikowano

To strzelasz w te ziemie czy nie?

Jesteś orzełek i szukasz cheatów zeby grac na silvery?

Śmieszne, bardzo śmieszne. Z tym orzełkiem to albo kręcisz albo pomyliłeś 20 kwietnia z 1.

Przecież jako orzełek grajać przeciwko silverom to Ty wh masz w sluchawkach a aima w myszce.

Tu szukaj sobie:

http://www.mpcforum.pl/forum/759-niewykrywalne/

Człowieku mówię że nie szukam tak przypałowego czita ... że strzele w ziemie a tu 1 frag a takie czity mnie nie interesują ... 

Wy matoly imebcyle, szuka czita, bo chce sobie pokrecic beke. Czy wasze polskie puste lby naprawde nie rozumieja tak prostej rzeczy ? phoenix alpha polecam.

O Brawo brawo. Polać mu :)

Opublikowano

I tak twój kolega straci ta wyboostowana rangę, bo jak vac wykryje, że grał z cziterem, system cofnie mu te wszystkie wygrane, a jak będziesz walił same hs, to po 2-4 meczach będziesz grał z orłami. Mówisz, że wnerwiają cie cziterzy, a sam chcesz grać na haxach. Jesteś gównem... Tylko koleś, który ma w nicku MC mógł to wymyśleć.

Opublikowano

I tak twój kolega straci ta wyboostowana rangę, bo jak vac wykryje, że grał z cziterem, system cofnie mu te wszystkie wygrane, a jak będziesz walił same hs, to po 2-4 meczach będziesz grał z orłami. Mówisz, że wnerwiają cie cziterzy, a sam chcesz grać na haxach. Jesteś gównem... Tylko koleś, który ma w nicku MC mógł to wymyśleć.

MC co ci w nim nie pasuje :) ? Wzorowany od MC Slik

Opublikowano

Jezu jaka patola ;_;

Przeczytaj jak działa trigger bot, a nie pieprzysz smuty, że będziesz celować w ziemie i strzelać banie xD

W dziale niewykrywalne go znajdziesz.

Btw. Jesteś gównem a nie le jak chcesz dołączyć do grona haxów, bo się boisz, że silverki Cię ścisną :D

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Jezu jaka patola ;_;

Przeczytaj jak działa trigger bot, a nie pieprzysz smuty, że będziesz celować w ziemie i strzelać banie xD

W dziale niewykrywalne go znajdziesz.

Btw. Jesteś gównem a nie le jak chcesz dołączyć do grona haxów, bo się boisz, że silverki Cię ścisną :D

Będę miał brechę grając sobie na serwerach społeczności. A po 2 jakiś typek coś tam gadał a wogóle nie odpowiedział na żadne z pytań tylko odrazu cisną. Po 3 chciałem zapytać jak działa i koleś mi wytłumaczył. Jeżeli nie mógłbym to trzeba usunąć wiele pytań dotyczących jak awansować :) Przecież tego taaaaaak mnóstwo ....

Opublikowano

Orzełek to już wyższa ranga i wiekszość osób o niej tylko może pomarzyć.

Na serwach spoleczności graja przewaznie silver-gold a w topowymi graczami serwera są już mg+ czasami.

Wiec na jakim Ty serwie chcesz grać? Tylko dla le?

Ludzie nie radzcie mu kupywać cheata, przejedzie sie na darmowym cheacie boostujać kolege wtedy dostanie VAC na te nowe konto i tego swojego orzełka xD

5% Dopadnie mnie kiedyś. xD

~Offtopic

Opublikowano

Na serwach spoleczności graja przewaznie silver-gold a w topowymi graczami serwera są już mg+ czasami.

Ludzie nie radzcie mu kupywać cheata, przejedzie sie na darmowym cheacie boostujać kolege wtedy dostanie VAC na te nowe konto i tego swojego orzełka xD

~Offtopic

Brecha będzie jak enemy team będzie się spinał :D

Opublikowano

@NorbiMC

Uwierz mi, lepsza zabawa i lepsze uczucią są kiedy wyzywają Cie od cziterów, unskili itd. kiedy naprawde tak dobrze grasz...

Brecha będzie z Ciebie jak pokażesz jaki z ciebie orzełek którego zabija pierwszy lepszy silver.

A jeszcze większa brecha będzie jak dostaniesz VAC na wszystkie swoje konta. xD:D

Opublikowano

~Offtopic

Znam ludzi od LE do GE, którzy grają na serwerach społeczności. Na takich serwerach też grają lepsi gracze, którzy chcą się po prostu rozerwać, odpocząć od mm, porozmawiać z przyjaciółmi. Nie wiem skąd wziąłeś informacje, że topowi gracze to mg+

Opublikowano

Znam ludzi od LE do GE, którzy grają na serwerach społeczności. Na takich serwerach też grają lepsi gracze, którzy chcą się po prostu rozerwać, odpocząć od mm, porozmawiać z przyjaciółmi. Nie wiem skąd wziąłeś informacje, że topowi gracze to mg+

Dokładnie , nie raz mamy breche jak gramy z silver 1-3 wtedy gramy only zeus lub wskakujemy im na głowy xD.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...