Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS GO windows 7 32 bit czy 64 bit

NormuS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż mam windows 7 64 bit i chciałbym zrobić formata i zainstalować windows 7 32 bit. Moje pytanie jest takie, czy po formacie na windows 7 32 bit będę mial tyle samo fps co teraz a może nawet więcej ? Mam 3gb ram ddr2

Opublikowano

"Terminy 32-bitowa i 64-bitowa odnoszą się do sposobu przetwarzania informacji przez procesor komputera (nazywany takżeprocesorem CPU). 64-bitowa wersja systemu Windows obsługuje duże ilości pamięci o dostępie losowym (RAM) w sposób bardziej efektywny niż system 32-bitowy."

Dokładnie opisane przez Microsoft, więc zdecyduj sam.

­

Pomogłem ? Kliknij Lubie to !­

Opublikowano

Otóż mam windows 7 64 bit i chciałbym zrobić formata i zainstalować windows 7 32 bit. Moje pytanie jest takie, czy po formacie na windows 7 32 bit będę mial tyle samo fps co teraz a może nawet więcej ? Mam 3gb ram ddr2

Lepiej 64 bit ale 32 bit nie zmienia fps.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

akurat wersja 32bit obsługuje do 3gb ram więc w sam raz ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...