Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Insomnia [Pl] [Dedyk] [Reload]

Gość Sanuyem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

serv nie przypomina insomani tylko pliki ale atfosmera itp to daleko blokanie chatu wtf? na insomani mozna było przeklinać i była cenzura a tu za małe przekleństwo blok chatu i nie powiedza na ile :f daleko do inso choc to reolad :f

Insomania ftw.

Widać jak bardzo serio można oceniać Twoje zdanie.

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siera jak on ma ogarnąć Spam? Widzisz przecież że to nie jego wina.

PROSZĘ WAS NIE SPAMUJCIE JUŻ, SZKODA ŻEBY REKLAMA ZOSTAŁA USUNIĘTA!

Pozdrawiam,Stona.

Mam w dupie to czy dasz +, czy -..

Będę chciał + to i tak dasz -. ;)

Opublikowano

Nie chcę się wtrącać w tą pasjonującą dyskusję ale do autora tematu

Albo ogarniesz spam

Albo ja to zrobię ze stratą nawet dla Ciebie (czyt.Wywalę temat)

Decyduj...

Autor tematu ma ogarniać spam? A od czego są moderatorzy? Od świecenia kolorkiem?

Opublikowano

Postac Ci usuneli. Wchodze na serwer i co? Zabawa na calego =.= Kazdy robi co chce, GM ma graczy w dupie(bynajmniej na PW nie odpisal, czekalem 20 min :s). Prawda, na starej Insomnii tez siedzialem w Jinno gadajac i bawiac sie, ale cos robilem i staralem sie kazdemu pomagac(Tak, ja to Rocket). A Bialy tak jak pisal mi na gg, jest w teamie tylko dlatego zeby myslano ze to reload z jego udzialem... Rwiecie sie do czegos czego nigdy nie osiagniecie taka jest prawda. Mozecie miec najlepsze pliki ale tak czy siak stara insomnia nie wroci. I te posty ze serwer sÓper i wogole to tylko tych ktorzy albo nie grali na insomnii albo nic tam nie osiagneli. Takie jest moje zdanie i tyle. Pa : )

31436.png
Opublikowano

Ta, 1sza Insomnia byłą pro, szczególnie te trzy dni z Marusiem (:

Serwerowi życzę sukcesów, sam także tutaj gram z nudów i będę umilał życie co niektórym (:

Pzdr.

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

trochę nie wyszły im tekstury bo takie rozmazane i przydało by się zmzienic % ulepszenia bo pisze ze 70% a często pali

dlasobiecha.png

Jebana policja tylko przemoc i złość ziomków mnóstwo za więzienną krata grube wyroki chuj nie wiadomo za co pogrążyć sie

jest łatwo trudniej wydostać NIENAWIŚĆ BYŁA JEST I MUSI ZOSTAĆ !

Opublikowano

a to może od razu kowala na 100% podkręcić i usunąc ulepszacze??

a i może lepiej od razu itemki +9 do shopów wstawić??

za darmo oczywiście!!

na dowolny + jest 70% to jest w ... dużo!

mam błąd łączenia się ... ;/

#

już działa

sygna21.png

Gość Mounthains
Opublikowano

Temat nie jest zrobiony w generatorze. Wywalam

Opublikowano

Człowiek się postarał, napisał wszystko poprawnie (linki w code, skany itp.) a Tobie przeszkadza, ze temat nie jest napisany w jakimś poj... generatorze? Śmieszne co najmniej.

40 milionów serc bije tutaj,

zimny kraj, zimne flow, zimna wóda.

Zresztą wiesz jak jest przecież żyjesz tutaj

zimny kraj zimne flow zimna wóda!

TO DGE DZI... !!!

Opublikowano

Nie wytrzymam.. Co kurwa tutaj było nieregulaminowego? Było nawet więcej, niż minimum! Dlaczego mamy korzystać z generatora, skoro nam to się nie podoba? Może jeszcze 10% dostał za tą przepiękną reklamę? Jeśli ktoś sam potrafi napisać reklamę, to dla czego mamy ją zgarszać i odstraszać graczy byle generatorem? Jak już każdy temat ma być z generatora, to niech chociaż wygenerowany będzie ładny i przejrzysty! Mam nadzieję, że zrobił kopię tematu! @Mou kiedyś byłeś moim ulubionym modem.. Mam nadzieję, Kokosz zrobi coś z tym debilnym punktem generatora i tobą.

Opublikowano

Przeciez Mou yo bog , i lize pupcie swojemu D&G (tak , tak to juz bedzie 80% lamko ;-*) Mou zadyfany w tym swoim pro TeAmIe w , ktorym sa same '' ZiOmY '' ^^ haha szkoda slow na taka gnide .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...