Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Insomnia [Pl] [Dedyk] [Reload]

Gość Sanuyem

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Insomni takiej jak kiedys nigdy nie bedzie , ktos o tym mowil chyba ze wrocilby Sui , Flipp i Bialy ale to akurat jest niemozliwe , gra narazie 50 graczy online okolo , mila atmosferka , oczywiscie nie to co kiedys , ale zapraszam do gry ;>

Opublikowano

HAHA!!! PAMIĘTACIE TE DOPISKI Przed wyczyszczeniem tematu:

Nic nie zastąpi starej insomni itd.? które ja zaczełem ?

dużo osób wtedy mnie popierała a ja co?

Wchodzę na strone a tam pisze :

Twoje IP jest zbanowane/czy tam zablokowane

Nie mamy wglądu do ip użytkowników mpc - może Ci to potwierdzić każdy tutejszy moderator/administrator.

Twoje ip zostało zbanowane za blokowanie yangami miasta.

Opublikowano

Własnie ludzie.Wiecie co ?Prosze idzcie na PLa.Nas graczy którzy chca grac jest wiele,i nas starczy.Nie trzeba nam dzieci ne0.Ale kur** m** nie bugujcie nam yangami miasta.Idzcie na PL.Nie kradnijcie postaci,zebym nie zyl w ciaglym strachu czy strace moja postac.Idzcie na PL.

Wam sie tak nagle,ku*** wydaje ze server ktory nie ma tego calego IS syfu jest do dupy tak? W d*** bylscie,gówno widzieliscie.Jestem VETERANEM privow, i gram od lipca 2008 (2007?) Kiedy to aryman znalazl pierwszego chinskiego serva.Wy rozumiecie co to bylo za odkrycie? Grasz na PLu,nagle 23.00 odkrywasz ze jest priv na ktorym za pieska masz 10 lvl.Ekscytacja jak cholera,polowa polakow grala.IS-U WOGOLE NIE BYLO.Rozumiecie co mowie,czy mam powtorzyc? Przeliteruje dla debili za przeproszeniem - W O G O L E N I E B Y Ł O.Kiedy mialem pierwszego riba +9 cieszylem sie jak cholera.Pozniej w pazdzierniku serva zamkneli,nóż w plecy.zaczeła sie migracja,na 5imta,i jeszcze jeden server.I wiecie co?Spuscizna.Pamietam jak w pazdzierniku,polowa polskich programistow kombinowala jak szalona zeby byly pliki i robic serva.Teraz robienie serva to 2 dni jesli chodzi o hamaczi,i tydzien jesli chodzi o dedyk.jak nie krócej.Teraz,jest spuscizna.Poprostu serverow jest w cholere,i to wyglada jak kot,ktory musi sie DECYDOWAC którą myszke chce złapac.Bo wczesniej ,znowu schokne paralizatorem wszelkie dzieci - NIE BYLO WYBORU.Byly 2 chinskie servy,Newlongju na ktorym o dziwo NIE GRALEM i mi jakos dobrze,i 5imt.Obydwa skonczyly swoj zywot.

Podsumowanie - Do wszystkich malkomentow - Wypierdalac na swojego PLa,i nie wracac.Ale blagam,nie bugujcie nam miasta yangami z zawisci to raz.Dwa,nie placzcie pozniej ze ktos was okradl/bugło wam eq/GM was zbanowal bo mu sie morda nie podobała/wstaw powod konca gry albo bana.

Server polecam.Bynajmniej za system IS ktory mi sie osobiscie podoba i to strasznie.

Drop? 3 medale w 10 min.Bez rekawic zlodzieja.Exp? Lepszy niz na PL.

Aha i jeszcze jedno.Chcesz 99 lvl,Bron boga czegos tam +50 i skile na Ż?Wypad z tego tematu i nie wracaj.Znadz 4Fun MT i na nim pokazuj swoja za***istosc ze GM to twoj brat i wymiatasz.Tutaj nie ma dla ciebie miejsca.

Pozdrawiam,TeRRoR.

Opublikowano

Serwer najlepszy ze wszystkich serwerów!!!

sygagnypek.png

Chcesz to daj -, chcesz to daj +, mnie to nie obchodzi ;/

Opublikowano

Wszyscy negatywnie nastawieni na Insomnie ? Jedyny porządny serwer.

Triadica ? Avalon ? Xlast ? NextLand ? Same shity. Raty po 300%, czyli wbicie 99 lvla zajmie dobremu graczowi kilka dni.

Insomnia nigdy nie straci swojego klimatu. Powoli zbiera się sama elita z RedFire.

Team w miare swoich możliwości banuje cheaterów i nie pozwala na kolejne rozpadnięcie się serwera.

Cud, miód i orzeszki w czekoladzie lub jak kto woli ;D

Jest dobra zabawa, jest z kim pogadać, nie ma neo, bo neo nie lubią takich serwerów. Tylko Im GM Mode w głowie i komendy /shutdown, /dc, /kill itp.

Jeśli potrafisz grać i chcesz się sprawdzić to właśnie Tobie polecam Insomnie.

Najlepszy polski serwer Metin2.

10/10 - serwer

10/10 - publikacja

10/10 - atmosfera

Nowych graczy zapraszam do królestwa Shinsoo.

Gram pod nickiem Perfection (jak zwykle ;D).

perfection.png

Sig by Thtsn ;)

Opublikowano

Wiecie co ? przekonaliście mnie może zagram ;p Ale to puźniej teraz gram na Quadrive też nie łatwy server chociarz ten kowal bez ulepszaczy troche zryte ;p

Opublikowano

Juz niegram;)Moze i jestem botem zjaralem fms na +9 ;)Pozdrawiam super gracza.Perfection.I wielu innych z gildi shinsho;)Moja gra skonczyla sie na 30 lvl jesli chcesz perrfect pogadac gg 7062871

Opublikowano

Własnie ludzie.Wiecie co ?Prosze idzcie na PLa.Nas graczy którzy chca grac jest wiele,i nas starczy.Nie trzeba nam dzieci ne0.Ale kur** m** nie bugujcie nam yangami miasta.Idzcie na PL.Nie kradnijcie postaci,zebym nie zyl w ciaglym strachu czy strace moja postac.Idzcie na PL.

Wam sie tak nagle,ku*** wydaje ze server ktory nie ma tego calego IS syfu jest do dupy tak? W d*** bylscie,gówno widzieliscie.Jestem VETERANEM privow, i gram od lipca 2008 (2007?) Kiedy to aryman znalazl pierwszego chinskiego serva.Wy rozumiecie co to bylo za odkrycie? Grasz na PLu,nagle 23.00 odkrywasz ze jest priv na ktorym za pieska masz 10 lvl.Ekscytacja jak cholera,polowa polakow grala.IS-U WOGOLE NIE BYLO.Rozumiecie co mowie,czy mam powtorzyc? Przeliteruje dla debili za przeproszeniem - W O G O L E N I E B Y Ł O.Kiedy mialem pierwszego riba +9 cieszylem sie jak cholera.Pozniej w pazdzierniku serva zamkneli,nóż w plecy.zaczeła sie migracja,na 5imta,i jeszcze jeden server.I wiecie co?Spuscizna.Pamietam jak w pazdzierniku,polowa polskich programistow kombinowala jak szalona zeby byly pliki i robic serva.Teraz robienie serva to 2 dni jesli chodzi o hamaczi,i tydzien jesli chodzi o dedyk.jak nie krócej.Teraz,jest spuscizna.Poprostu serverow jest w cholere,i to wyglada jak kot,ktory musi sie DECYDOWAC którą myszke chce złapac.Bo wczesniej ,znowu schokne paralizatorem wszelkie dzieci - NIE BYLO WYBORU.Byly 2 chinskie servy,Newlongju na ktorym o dziwo NIE GRALEM i mi jakos dobrze,i 5imt.Obydwa skonczyly swoj zywot.

Podsumowanie - Do wszystkich malkomentow - Wypierdalac na swojego PLa,i nie wracac.Ale blagam,nie bugujcie nam miasta yangami z zawisci to raz.Dwa,nie placzcie pozniej ze ktos was okradl/bugło wam eq/GM was zbanowal bo mu sie morda nie podobała/wstaw powod konca gry albo bana.

Server polecam.Bynajmniej za system IS ktory mi sie osobiscie podoba i to strasznie.

Drop? 3 medale w 10 min.Bez rekawic zlodzieja.Exp? Lepszy niz na PL.

Aha i jeszcze jedno.Chcesz 99 lvl,Bron boga czegos tam +50 i skile na Ż?Wypad z tego tematu i nie wracaj.Znadz 4Fun MT i na nim pokazuj swoja za***istosc ze GM to twoj brat i wymiatasz.Tutaj nie ma dla ciebie miejsca.

Pozdrawiam,TeRRoR.

Gratuluje przetracenia życia, masz niezwykle bogate wspomnienia, szacun.

Co do serwera, nic już nie przywróci tego co było, insomnia to insomnia, nie żadna rld'd ani nic.

Raty mniejsze niż były, IS inny niż był, a to były główne + tego serwera.

Sygnatura usunięta z powodu łąmania praw autorskich.

Opublikowano

mam zostaniesz połączony z serwerem i nic się nie dzieje

dlasobiecha.png

Jebana policja tylko przemoc i złość ziomków mnóstwo za więzienną krata grube wyroki chuj nie wiadomo za co pogrążyć sie

jest łatwo trudniej wydostać NIENAWIŚĆ BYŁA JEST I MUSI ZOSTAĆ !

Opublikowano

Nie chcę się wtrącać w tą pasjonującą dyskusję ale do autora tematu

Albo ogarniesz spam

Albo ja to zrobię ze stratą nawet dla Ciebie (czyt.Wywalę temat)

Decyduj...

Były Moderator Metin2, kiedyś z obowiązku, dziś dla rozrywki.

icon-social-apple-outline-64.png

Opublikowano

Ech.. mam "Zostaniesz połączony z serwerem". Mam nadzieję , że to tylko chwilowa przerwa? :>

Habata itara

modoranai to ittte

Mezashita no wa

aoi aoi ano sora

Opublikowano

JA nie chcę nic mówić ale rejestracja jest najprawdopodobniej zbugowana poniewaz zadne ID nie dziala i wyskakuje : Ktos juz wybral takie ID !. Wpisywalem nawet bezsensowne takie jak usadniaygdaw8 itp. A po 2 chyba logowanie Wam padlo. Ogarnijcie to i bedzie git.

Metin2.PL

Almanach - S7

40+ Dagger

Aaa... I LoFffciaM banankiIi :*

6648.gif

,user,by,serek.htm'>32927.jpg

31674.gif

6680.jpg

33983.png

34040.png

http://www.youtube.com/user/xForgeMetin2

Mam Wyjeb*** na plusy i minusy. Dawajcie co uważacie.

Opublikowano

serv nie przypomina insomani tylko pliki ale atfosmera itp to daleko blokanie chatu wtf? na insomani mozna było przeklinać i była cenzura a tu za małe przekleństwo blok chatu i nie powiedza na ile :f daleko do inso choc to reolad :f

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...