Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zdobyć kose za free?

DimondsWarrior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie da się... no chyba że jesteś hakerem ale to też kosztuje kupę pracy, ogólnie to masz szansa na zdobycie kosy w konkursach ale na to jest mała szansa, czasami za grosze możesz kupić ją np na rynku bo ktoś tak sobie wystawi <-- Mała szansa. No i masz 2 darmowe kosy w standardzie ;P 

Niespodzianka

<

Opublikowano

Nie da się... no chyba że jesteś hakerem ale to też kosztuje kupę pracy, ogólnie to masz szansa na zdobycie kosy w konkursach ale na to jest mała szansa, czasami za grosze możesz kupić ją np na rynku bo ktoś tak sobie wystawi <-- Mała szansa. No i masz 2 darmowe kosy w standardzie ;P 

predzej bot to kupi jak ktos wystawi za grosze

Opublikowano

Na różnych serwerach społecznościowych są "mody" czy tam pluginy na wybór kosy. Są to tylko standardowe bez kolorków :P

82530579353928875430.jpg

Opublikowano

Do kosy można dojść, lecz trzeba w to włożyć trochę czasu. Mam grupę w której mam porady jak tego można dokonać, lecz wstęp = klucz do skrzynki w cs'ie. Dzięki moim radą ten klucz można odrobić w tydzień. Jeżeli ktoś chętny zapraszam na PW

Opublikowano

Da sie :)

csgoskins.net dostajesz na start 0.10 i mozesz zalosowac gdzie mozna wylosowac kose :D

"dajesz 0.10" to nie jest za free

nie da się.

Specjalista
Opublikowano

dostałem ostrzeżenie za co? W tytule jest kosa więc napisałem wyzej co i jak, a kosa do cs'a jest w ekwipunku juz gdy kupisz gre. Prosilbym o przeprosiny ze strony moderatora i autora postu. Tytul i tresc sa rozne, wiec łatwo o błąd logiczny, nie moja wina że autor źle sformułował tytuł...

Specjalista
Opublikowano

To wytlumacz czemu ja po zalozeniu tam konta dostalem 0.10???

Bo dostajesz 2x darmowe spiny które i tak kupe ci da, chyba że jesteś dzieckiem szczęścia 

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wbij na mecz legii w szaliku śląska śpiewając jego hymn +/- 2 kosy dostaniesz

@WhR  Masz coś do śląska fra***?

Jeśli w poście masz do mnie sprawę dodaj @dawidex335

Opublikowano

Jak tak myślę to jest chyba jeden sposób jak dostać kose ale to zajmuje dużo czasu. Podczas trwania ESL nakupić dużo naklejek np Fnatic czy Virtus pro w foli bądź hologram i poczekać rok bądź półtora po takim czasie naklejki mogą osiągnąć dużą cenę na rynku. Wystarczy spojrzeć na naklejki z ESL 2014 które osiągają teraz na rynku cenę około 130 euro.Tutaj jeden przykład  http://steamcommunity.com/market/listings/730/Sticker%20%7C%20Fnatic%20%28Holo%29%20%7C%20Katowice%202014

graphic.png

Opublikowano

Jak tak myślę to jest chyba jeden sposób jak dostać kose ale to zajmuje dużo czasu. Podczas trwania ESL nakupić dużo naklejek np Fnatic czy Virtus pro w foli bądź hologram i poczekać rok bądź półtora po takim czasie naklejki mogą osiągnąć dużą cenę na rynku. Wystarczy spojrzeć na naklejki z ESL 2014 które osiągają teraz na rynku cenę około 130 euro.Tutaj jeden przykład  http://steamcommunity.com/market/listings/730/Sticker%20%7C%20Fnatic%20%28Holo%29%20%7C%20Katowice%202014

wtedy malo ludzi kupowalo je na zapas..

teraz kazdy zrobi sobie zapas po kilka tysiecy i nigdy nie osiagnie takiej ceny.

Opublikowano

wtedy malo ludzi kupowalo je na zapas..

teraz kazdy zrobi sobie zapas po kilka tysiecy i nigdy nie osiagnie takiej ceny.

Może i racja ale nawet jakby osiągnęły cenę 30 euro to mając kilka takich zysk jako taki by był i na kose by starczyło więc moim zdaniem warto spróbować.

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...