Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

#PORADNIK Jak zwiększyć fps'y w CS:GO

R18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poradnik ciekawy. ale możesz dodać więcej podpunktów :) Przyda się to do awp. 

Niespodzianka

<

Opublikowano

Przy okazji mam pytanie - jest różnica w fps w grze na 1024x768 4:3 z paskami po bokach, a bez nich?

Z paskami po bokach grają Ci którzy nie znają się na grze, bez pasków grają niektórzy pro gracze na scenie cs:go.

Z paskami - gorzej zauważyć wroga bo obraz jest jakby to powiedzieć "wciągnięty do środka"

Bez pasków - ekran jest rozciągnięty, łatwiej zauważyć modele graczy a co najważniejsze.. modele graczy są troszkę "grubsze" niż z paskami przez co lepiej kogoś zauważyć.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Z paskami po bokach grają Ci którzy nie znają się na grze, bez pasków grają niektórzy pro gracze na scenie cs:go.

Z paskami - gorzej zauważyć wroga bo obraz jest jakby to powiedzieć "wciągnięty do środka"

Bez pasków - ekran jest rozciągnięty, łatwiej zauważyć modele graczy a co najważniejsze.. modele graczy są troszkę "grubsze" niż z paskami przez co lepiej kogoś zauważyć.

To to ja wiem, sam gram na 4:3 bez pasków na pc, ale zastanawia mnie czy jest różnica w fps z paskami i bez pasków, bo mam laptopa z drewna a tam chciałbym też móc pograć i nie wiem czy jest sens przestawiać się z rozciągniętego na tryb z paskami.

Opublikowano

Poradnik fajny i czytelny.

Pamiętam że jest jeszcze komenda a raczej parametr startowy który niweluje krew w grze jest to troche utrudnienie ( nie widzimy czy przeciwnik dostał ) ale dodaje nam kilka fps

Uczeń
Opublikowano

Też miałem 4:3 i nie miałem pasków, po formacie już były, co do fpsów 4:3 a 16:9 jest różnica przynajmniej w moim przypadku nie taka mała :D

Uczeń
Opublikowano

To to ja wiem, sam gram na 4:3 bez pasków na pc, ale zastanawia mnie czy jest różnica w fps z paskami i bez pasków, bo mam laptopa z drewna a tam chciałbym też móc pograć i nie wiem czy jest sens przestawiać się z rozciągniętego na tryb z paskami.

Też mam lapka z drewna przesiadłem się na paski i nawet pograć można :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...