Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Stream] Best Trynda world gra duoQ z widzami w losowaniach!

Endviv

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tylko tryndamere mid droga do challengera - no mic no camTylko tryndamere mid droga do challengera - no mic no cam

Opublikowano

Siemano ktle dziś po pracy o 18 odpalam strumyk kontynuuje swój powrót do challengera, żeby mi gimbusy nie wchodziły na kanał mówiąc, że oszukuje ludzi. Swoją drogą ostatnio na lolu kolejki są dość nieznośne dlatego z paroma innymi ktlami założyliśmy server uwaga- minecrafta tak jest minecrafta i między grami będę sobie tam pogrywał. Osobą odpowiadającą za pluginy i rozgrywke jestem ja dlatego jeżeli macie jakieś uwagi co do serva bądź rady co zrobić by był lepszy piszcie śmiało jestem w tym na tyle obeznany, że wszystko jest możliwe. Na początku robimy zwykły survival nic specjalnego ale planuje to zmienić jak będę miał troche więcej czasu. Server będzie w pewnym sensie połączony ze streamem ci, którzy już dłużej siedzą wiadome będą mieli lepiej, do tego planuje różne eventy, nagrody w formie rage albo i nawet lepiej. Gramy na wersji 1.7.2 adres serveru to ktl.ench.pl Miłego dnia i do zobaczenia na strumyku.

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Będzie jakaś nocke z tego strumyku? chętnie w pracy bym sobie obejrzał

Streamy zwykle zaczynają się wieczorami :) 

Opublikowano

BoxerPete > ty

bo kolesiowi rzadziej siadaja gierki (BoxerPete) i gra gorzej od naszego Kubusia?

kubus>srete

209.3 CS
2.18:1 KDA
5.5 / 4.3 / 3.8
54% 
691 Played

Kubus tutaj

210.2 CS
2.03:1 KDA
6.9 / 5.8 / 4.8
58%
762 Played
  • 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...