Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Stream] Best Trynda world gra duoQ z widzami w losowaniach!

Endviv

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Średnio mi się stream ogląda, nudnawy jak dla mnie. 

Poszukam kogoś innego.

Opublikowano

Nudnawy, bo gra ostatnio za rage (duoq z widzami) i czasem ma lagi, ale patrzac na jego problemy i to co robi to szacunek dla niego moim zdaniem sie nalezy. Majac lagi, spadki fps nadal chce czegos nauczyc, a nie puszczac disco, robic z siebie pajaca.  :)

Opublikowano

Niby wszystko spoko ale jednak boostujesz tych widzów co jest nielegalne :/

To jest tylko duoq, a nie boostowanie, bo przecież jak zagrasz i przegrasz to cię nie wyboostuje.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Streamy nadal są? Chcialbym luknać

Możesz obserwować post i gdy będzie stream to postaram się napisać o tym. 

Opublikowano

No ale dziś jutro pojutrze on będzie? :(

Jest grupa na fb KTLiebers, ja sam osobiście nie mam pojęcia, ale możesz dołączyć i się zapytać. :)

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kubsar gra bardzo dobrze. Widać, że zasługuje na swoją dywizję. Wymija skillshoty, wie kiedy atakować, omawia swoje błędy, a przede wszystkim rozmawia z czatem :) Dodatkowo daje punkty Rage przez co można dostać darmowego boosta :) Pierwszy raz go dzisiaj oglądałem i byłem pozytywnie zaskoczony. Dla mnie lepiej się go ogląda od Nervariena/JD/Kubsona i innych. Jest sobą, co chwilę jakieś historyjki opowiada. Jedyny minus to jego pierdzące mikro gdy ciągnie za słuchawki odchodząc od kompa xD 

Opublikowano

Kubsar gra bardzo dobrze. Widać, że zasługuje na swoją dywizję. Wymija skillshoty, wie kiedy atakować, omawia swoje błędy, a przede wszystkim rozmawia z czatem :) Dodatkowo daje punkty Rage przez co można dostać darmowego boosta :) Pierwszy raz go dzisiaj oglądałem i byłem pozytywnie zaskoczony. Dla mnie lepiej się go ogląda od Nervariena/JD/Kubsona i innych. Jest sobą, co chwilę jakieś historyjki opowiada. Jedyny minus to jego pierdzące mikro gdy ciągnie za słuchawki odchodząc od kompa xD

Dzięki za miłe słowa ziomek, w miare profesjonalne mikro już jest zamówione także problem niebawem zniknie. Swoją drogą strumyk on gram na wescie, konto na którym nie gram tryndą i trenuje inne picki. Zapraszam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...