Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co myślicie o budowlach na mój serwer?

danio969

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ciężko to ocenić ponieważ nie widać całych budynków na dwóch pierwszych zdjęciach. Jeśli dobrze się domyśliłem na 1. jest to kościół, całkiem ładne, ale mowie do pełnej oceny potrzebuje widzieć cały obiekt. 

Jedyne co mogę "wziąć pod swój nóż" to budynki na zdjęciu nr. 3 i 4. Ładnie wyglądają, widać że nie jest to zrobione na przysłowiowe odwal się i że troszkę przy tym siedzieliście, ale nie wiem czemu dobraliście taki kolor drewna w budynku po prawej stronie (nie mowa tutaj o dachu). On kompletnie nie wpasowuje się w to co chcieliście osiągnąć, a zakładam że miał to być średniowieczny budynek. Jednak ten po lewej stronie jest całkiem, całkiem. Tutaj jest już dobrze dobrane drewno. Cegły jak najbardziej na plus. Flaga, chyba nie te kolory, lecz ostatnie może być. Na dzień dzisiejszy mogę dać co najwyżej 6/10 gdyż wpisuje się w ramy średniowiecznych budowli, ale brak w nim polotu.

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...