Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Początki - parę pytań!

louson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Haha niee 7-3 yo raczej nie :P do kiedy mam tak kupować te paczki? Kupić może jakaś część przygód za złoto?

Aż będziesz miał wszystkie karty lub będziesz robił +7-3 na arenie ;d

Możesz na początek kupić 2 skrzydło dodatku naxxramas. Jak będziesz miał już w miarę dużo kart to kup całą przygodę naxxa i góry ;d

giphy.gif

Opublikowano

Lepiej grać pojedynki czy Rankingowe? Mam kupić cały tryb normalny w dodatku naxxramas czy tylko te 2 pierwsze przygody? Kiedy robić własny deck? czy lepiej grać na podstawowym.

Opublikowano

Rankingowe, nic nie tracisz, a wiesz na jakim poziomie grasz.

Pierwsze skrzydło naxxa jest za darmo. Drugie skrzydło możesz kupić teraz/po jakimś czasie, a resztę przygody kup później, jak będziesz miał więcej kart.

Nie rób własnego decku, poszukaj sprawdzonych w internecie, pisz tutaj o złożenie takiej talii. Jak będziesz miał w miarę kart to oczywiście lepiej zmienić talię z podstawowej na jakąś lepszą :D

@down

Hmm, może to tylko na początku było za darmo ;d

Myślałem, że ciągle jest 1 skrzydło za free.

giphy.gif

Opublikowano

Dziś my wyskoczyło ze Leżę Czarnoksiężnika zostało otwarte o co chodzi?

To znaczy, że można już kupić przed ostatnie skrzydło dodatku Czarna Góra (co tydzień wychodzi nowe, ostatnie za tydzień).

Pamiętaj, że musisz mieć kupione również wcześniejsze skrzydła przygody, aby kupić ten rewir.

giphy.gif

Opublikowano

To chyba już koniec bo większość juz wiem tylko powiedz mi co mam teraz robić kupować skrzydła czy karty? Może kupić 2skrzydla czy co byś mi polecił na drodze mojej przygody z tą grą ?

Opublikowano

Rób co chcesz. Wcześniej czy później i tak będziesz musiał kupić te skrzydła.

Możesz teraz kupić sobie 2 skrzydła lub pokupować trochę pakietów i później tą część przygody. Ja jednaj polecam tą 2 opcje.

giphy.gif

Opublikowano

Jest już moze jakiś działający bot co zarabia golda? Instalowałem tego co podałeś tylko był z nim jakiś błąd przy wpisywaniu tego hasła.

Opublikowano

Powiem tak w HS bez realnego hajsu ciężko. Jeżeli możesz wydać choć trochę hajsu to polecam kupno wszystkich dodatków, natomiast karty z paczek dosyć lajtowo zdobywa się z biegiem gry. Po prostu większość kart z Naxx i BR są silne. Jeżeli będziesz kupywał paczki to polecam 3 podstawowe - 1 mech. Jak zdobędziesz z 300 - 500 winów to możesz grać arenki.

Diss_Stream.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...