Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
logo.png

Serwis MineSive.pl

przedstawia serwer Creative:

Eldaria

INFORMACJE:

Czy nie jesteś już znudzony kolejnymi nudnymi serwerami?

Ta monotonia która stale się powtarza. Zbuduj szałas, idź do kopalni, znajdź diamenty, 

przetrwaj kolejną noc samemu w dziczy itd...

Jeżeli należysz do większej ilości osób, które mają już dość ograniczeń i monotonni, 

jakie daje większość serwerów w Polsce, to powinieneś do Nas dołączyć!

Creative od MineSive jest zakątkiem dla osób spragnionych wolności którzy szukają nowości! 

Przede wszystkim posiadamy miłą i zawsze pomocną administrację. 

Dla nas najważniejszy jest gracz. Z dnia na dzień staramy się udoskonalać serwer i poprawiać komfort gry. 

Jest to serwer na którym będziesz mógł zbudować dom marzeń, wejść w związek małżeński z ulubionym partnerem lub partnerką lub po prostu miło spędzić czas gawędząc z innymi.

Wszystko zależy od Ciebie i od twojej wyobraźni.

Najważniejszym elementem jest serwerowa atmosfera.

Spokój, cisza, duże działki dla graczy (100x100 oraz 200x200 dla VIP) sprawią, że nie będziesz potrzebować niczego więcej niż tylko czasu na realizację projektu.

Twórz, buduj, poznawaj ludzi. Zostań najbardziej rozpoznawaną osobą na serwerze.

Jak wypowiada się na temat serwera jego pomysłodawca:

"Czerpiąc z doświadczenia zdobytego podczas budowy poprzedniego serwera,

złączyliśmy je w całość, by stworzyć serwer Creative. Działki, eventy i wiele więcej.

Jednymi słowy kwintesencja Minecraft."

Wersja Serwera: 1.7.9

Ilosc slotów: 128

Premium: Nie

Forum: minesive.pl

IP: eldaria.pl

**W przeciwieństwie do wielu innych serwerów ten nie stoi na marnym VPS za 25zł a na mocnym, stabilnym serwerze dedykowanym w sprawdzonej serwerowni. Zapas pamięci RAM, wielordzeniowe, wielowątkowe procesory serwerowe XEON dbają, by w chwilach słabości serwerowi Minecraft nie zabrakło "kopyta".

Zapraszamy!

W załącznikach kilka screenshotów z serwera.

post-17133-0-34645700-1429382722_thumb.png

post-17133-0-90842700-1429382746_thumb.png

post-17133-0-50276300-1429382782_thumb.png

post-17133-0-41437500-1429382877_thumb.png

post-17133-0-87380900-1429382918_thumb.png

Opublikowano

Ciekawy serwer, długo szukałem czegoś co nie będzie kolejnym "Survival+Gildie" (No bo przecież to inny typ serwera! Zamiast trzy koxy w Vipie damy Ci 6!)

Warto tutaj zajrzeć :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ciekawy jestem jakie eventy mogą być na serwerze Creative oprócz budowniczych.

2x%20zakazana%20sygnatura.png

76561198266836735.png

Opublikowano

Bym wszedł ale macie wersje 1.7.9 która wymaga tego aby ją mieć. Przez to ludzie z 1.7.2 nie moga wejsc (ja). Polecam zmienic na silnik 1.7.2 lub przejsciowke 1.7.2-1.8.4, wiekszosc ludzi siedzi na tych wersjach i nie zamierza ich zmieniać więc graczy tez nie będziecie mieć póki nie zmienicie.

Po co istnieje to forum? Dla dzieci?

Opublikowano

logo.png

Serwis MineSive.pl
przedstawia serwer Creative:

Eldaria

INFORMACJE:
Czy nie jesteś już znudzony kolejnymi nudnymi serwerami?
Ta monotonia która stale się powtarza. Zbuduj szałas, idź do kopalni, znajdź diamenty, 
przetrwaj kolejną noc samemu w dziczy itd...

Jeżeli należysz do większej ilości osób, które mają już dość ograniczeń i monotonni, 
jakie daje większość serwerów w Polsce, to powinieneś do Nas dołączyć!
Creative od MineSive jest zakątkiem dla osób spragnionych wolności którzy szukają nowości! 
Przede wszystkim posiadamy miłą i zawsze pomocną administrację. 
Dla nas najważniejszy jest gracz. Z dnia na dzień staramy się udoskonalać serwer i poprawiać komfort gry. 
Jest to serwer na którym będziesz mógł zbudować dom marzeń, wejść w związek małżeński z ulubionym partnerem lub partnerką lub po prostu miło spędzić czas gawędząc z innymi.
Wszystko zależy od Ciebie i od twojej wyobraźni.

Najważniejszym elementem jest serwerowa atmosfera.
Spokój, cisza, duże działki dla graczy (100x100 oraz 200x200 dla VIP) sprawią, że nie będziesz potrzebować niczego więcej niż tylko czasu na realizację projektu.
Twórz, buduj, poznawaj ludzi. Zostań najbardziej rozpoznawaną osobą na serwerze.

Jak wypowiada się na temat serwera jego pomysłodawca:

"Czerpiąc z doświadczenia zdobytego podczas budowy poprzedniego serwera,
złączyliśmy je w całość, by stworzyć serwer Creative. Działki, eventy i wiele więcej.
Jednymi słowy kwintesencja Minecraft."

Wersja Serwera: 1.7.9
Ilosc slotów: 128
Premium: Nie
Forum: minesive.pl

IP: eldaria.pl

**W przeciwieństwie do wielu innych serwerów ten nie stoi na marnym VPS za 25zł a na mocnym, stabilnym serwerze dedykowanym w sprawdzonej serwerowni. Zapas pamięci RAM, wielordzeniowe, wielowątkowe procesory serwerowe XEON dbają, by w chwilach słabości serwerowi Minecraft nie zabrakło "kopyta".

Zapraszamy!

W załącznikach kilka screenshotów z serwera.

Tak kolego.. jestem już znudzony kolejnymi nudnymi serwerami. I jak widzę niedopracowaną reklamę kolejnego nudnego gówna to ręce mi opadają... Jak ktoś szuka nowości to idzie na hypixela, tam co chwilę wychodzą updaty... Może powiedz jeszcze, że za vipa się płaci. Serio.. nie lepiej wejść na single player i zbudować budowle na creative na trybie płaskim? No chyba że wiem... może ktoś zbuduje fajny spawn i administracja go użyje w budowie nowej edycji która będzie co 2-3dni? Sory za hejt, ale wkurzają mnie już te tony gównianych serwerów minecraft. Dziękuję, dobranoc  :D

5777.jpg

Opublikowano

­E FAJNA MAPA JESZCZE NIE GRALEM NA TYM SERWERZE ALE ZAMIERZAM :) ALE WIDZE PO ZDJĘCIACH WIDZE ZE FAJNY SERWER  :)

"Życie jest prawdziwe, gdy ma się cele".
wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku.
89% ankietowanych graczy uważa że grafika jest najważniejsza, jeśli należysz do pozostałych 11% wklej to do podpisu!![/size]
2% MPC Forum lubi Mou ,jeżeli należysz do tych 98% wklej to do sygnatury.

Opublikowano

Tak kolego.. jestem już znudzony kolejnymi nudnymi serwerami. I jak widzę niedopracowaną reklamę kolejnego nudnego gówna to ręce mi opadają... Jak ktoś szuka nowości to idzie na hypixela, tam co chwilę wychodzą updaty... Może powiedz jeszcze, że za vipa się płaci. Serio.. nie lepiej wejść na single player i zbudować budowle na creative na trybie płaskim? No chyba że wiem... może ktoś zbuduje fajny spawn i administracja go użyje w budowie nowej edycji która będzie co 2-3dni? Sory za hejt, ale wkurzają mnie już te tony gównianych serwerów minecraft. Dziękuję, dobranoc  :D

Odpowiadam: Gówno to masz zamiast słownika, tak - za vipa się płaci (jak w 99% przypadków), reklama jest prosta - nie niedopracowana, ręce Ci opadają - idź do neurologa, hypixel - jasne, że lepiej wspierać obce marki niż rodzime (patriota TFU), wolę jednak multi od singla i na multi budować z kimś ;), spawn jest fajny, skoro wkurzają Cię tony gównianych serwerów to czemu obracasz się w tym środowisku i wylewasz swoje bóle dupy tutaj?

Dlaczego przez takich jak ty mam nie reklamować swoich serwerów i nie dawać im szansy na rozwój? Kim ty jesteś, by pisać do mnie w taki sposób?

Nie, nie jesteś moim kolegą. Dorośnij, zmądrzej, wzbogać zasób słów, naucz się z niego korzystać, porozmawiamy.

Żegnam, bez szacunku, bez poważania.

I jeszcze jedno.. jeśli masz dość "gównianych" serwerów to czemu sam je robisz?

http://www.mpcforum.pl/topic/1408292-pytanie-bungeecord-enderchestpl/#entry11948168

Miernota..

Bym wszedł ale macie wersje 1.7.9 która wymaga tego aby ją mieć. Przez to ludzie z 1.7.2 nie moga wejsc (ja). Polecam zmienic na silnik 1.7.2 lub przejsciowke 1.7.2-1.8.4, wiekszosc ludzi siedzi na tych wersjach i nie zamierza ich zmieniać więc graczy tez nie będziecie mieć póki nie zmienicie.

Nie wiem czewmu ale wersje od 1.7.2 do 1.7.5 miały u mnie problemy ze stabilnością. Oczywiście przemyślę sprawę ale boję się, że będę musiał przeprosić 1.7.9 :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...