Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2.pl - Jak się dorobić?

HeReXoWicz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo, mam pewien problem. Wbilem 30 lvl na wojowniku i co dalej? Mam jakiegoś fmsa +0 sr słabiutki. Myślę by zacząć grę od nowa na surze. Ale nie o to chodzi : jak zdobyć yang / lepsze itemy na 30lvl

40k5thC.png

Pasjonat
Opublikowano

Możesz łowić ryby, w m2 metiny, a tam też ku, odłamki, dropić z bestów, w dolinie zęby orka, ale najlepszym wyjściem są wcześniej wspomniane metiny.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

Dobrym sposobem jest łowienie ryb, możesz je otwierać i sprzedawać małże, które z ryb dropią, lub sprzedawać ryby. Oraz zabijanie Bestów i sprzedawanie broni na 30 poziom.

Metiny, hmm... moim zdaniem nie jest to za dobry sposób na zarobienie, długo by Ci zajęło czasu rozbicia metina tym Fms'em +0, a przy okazji ktoś przyjdzie i Ci ''pomoże'' rozbić metina.

Księgi Umiejętności, które dropią z metinów są tanie, chyba, że Ci wyleci np. Aura Miecza, za te KU jest trochę Yang, nie polecam rozbijania metinów.

Opublikowano

Wiadomo ze podstawa jest drop z metinow. Jeśli nie polecam łowić ryby w m1. Nie polecam używać fb itp. z tego powodu ze strasznie teraz banuja wiec żal dropka tracić.

Opublikowano

Koledzy up chyba nie wiedzą, o czym piszą. Powielacie te same odpowiedzi od kilku lat a nijak to się ma do rynku. To, że Loth 5 lat temu swoje osiągnięcia zdobył bijąc metki w m2 nie znaczy że teraz to jest oplacalne.

Ryby również były opłacalne, ale 3 lata temu. Teraz to nie ma sensu, bo małża ciężko wyłowić, do tego są tanie. Fishboty są banowane, szkoda ryzykować moim zdaniem.

Warto natomiast zakupić kilof i bawić się w kopanie rud.Na chwilę obecną jest to najlepszy sposób, kd kosztują grosze, rudy nakopiesz szybko. Jest to co prawda monotonne, ale cóż. Kokosy to dopiero na DT zarobisz, ale to daleka droga.

Możesz na upartego kupić rekawicę z IS i iść do m2 na metki, ale szansa na wartościowe KU jest mała. Musisz do tego mieć bojowca i jakiś porządny fms. Ale i tak najciekawsze co wyciągniesz to KD +0/2 do przetopów;p

Opublikowano

Elo, mam pewien problem. Wbilem 30 lvl na wojowniku i co dalej? Mam jakiegoś fmsa +0 sr słabiutki. Myślę by zacząć grę od nowa na surze. Ale nie o to chodzi : jak zdobyć yang / lepsze itemy na 30lvl

Ty lepiej pomyśl nad wypierdoleniem globala z kompa i rozpoczęcia gry na privach, ja na globalu 5 lat nie gram... A gram w metina 7

@edit: Sory, ostatnio wbiłem przetestować Likana jakiś miesiąc temu, ale totalne gówno. 2 poziom biłem 5 minut

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...