Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Znamy datę wyłączenia serwerów gry!

Makaroni.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no ale jest jaks nadzieja dla nfsa bo jest nfs world offline oczywiscie jest jeszcze alpha ale juz mozna kupywac auta itp wiec moze i zrobia mozliwosc scigania sie przez hamachi czy game ranger :)

76561198125755300.png

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

no ale jest jaks nadzieja dla nfsa bo jest nfs world offline oczywiscie jest jeszcze alpha ale juz mozna kupywac auta itp wiec moze i zrobia mozliwosc scigania sie przez hamachi czy game ranger :)

26 czerwca to oficjalnie wypuścili. Ciekawe, jak daleko pójdzie ten projekt.

HB5fLf7.png

Opublikowano

jesli wypali to nie trzeba bedzie mrt przenosic do innych gierek :) aha robcie backup konta zbanowane czy nie mozna i takie i takie zrobic ja juz mam musicie to zrobic przed zamknieciem serwerow bo pozniej to dupa przepadnie

76561198125755300.png

Opublikowano

Szkoda. Pamiętam te 1000 zrobionych kont xD Można wiedzieć dlaczego zamykają i zrobią coś nowszego jak NFS ( Tak tak jest Alfa NFSOFF )­

Opublikowano

Podobno bo mało osób gra, i się już im nie opłaca.

Opublikowano

Można wiedzieć dlaczego zamykają 

To EA, oni mogą nawet bez konkretnego powodu ogłosić, że grę zamykają.

Są to lenie, bo zamiast wydawać jakieś łatki to mówią, że "gra niedorównuje szybko rozwijającej się serii". 

Oby to wypaliło, bo myślę, że byłoby to dobrą alternatywą dla Worlda

Nie wydaje mi się, żeby EA po raz pierwszy od kilku lat pozytywnie zaskoczyło w dniu premiery gry.

Pewnie ten nowy NFS będzie dziurawy jak ser i będzie miliard updatów, bo "nie mieli czasu".

f

Opublikowano
[...]

Nie wydaje mi się, żeby EA po raz pierwszy od kilku lat pozytywnie zaskoczyło w dniu premiery gry.

Pewnie ten nowy NFS będzie dziurawy jak ser i będzie miliard updatów, bo "nie mieli czasu".

Ale mi chodziło o tego Worlda offline xD

349241432911096669131.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...