Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NEW! ProHarDMu | S6E3 | Exp: 800x | Drop: 10% | Nowy Start!

florek1987

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gdyby nie bylo areny to moze moze... a tak na latwizne pierd****ć arene i niech sobie ludzie expia zwykla potupaja ..

gdyby nie bylo areny to moze moze... a tak na latwizne pierd****ć arene i niech sobie ludzie expia zwykla potupaja ..

Na arenie z tego co zauważyłem są po 2 moby na klatkę... Nie rozumiem tego serwera.

Opublikowano

Dodano nowe spoty. I zwiekszono stare teraz 10 mobów.

Działają już itemki 380lvl po resecie.

Zwiekszony exp w pt do 100% na postać bez wzgledu ile osób w PT.

Więciej info:  xxx

Opublikowano

Zagrałem - zwątpiłem.

- Grałem 3-4 dni - Admina w grze nie widziałem.

- Serwer stabilny gdyż grałem już kiedyś na nim lecz liczba graczy na takim expie jest powalająca.

- Spoty zje*** do 2-3rr jest gdzie expić potem trzeba się dalej męczyć na takich spotach jak na 3rr gdyż dalej jest kicha, dopiero na high rr można poexpić.

- Drop do dupy - a nawet gorzej.

Moim zdaniem przy takiej ilości graczy i expie serwer nie ma sensu istnienia gdyż zanim ja wyexpie postać i ubiorę w set PVP to graczowi z donate już dawno się znudzi - co wiąże się z brakiem sprawiedliwego PVP..

Wypadało by przywrócić do starych ustawień z lekkimi zmianami dotyczacymi seedów - wywalić je z WS (nie wiem czy na chwile obecną można je kupic za CRD ale za pewne tak) zostawić tylko itemy z pustymi okienkami na seedy.

Przywrócić stare spoty i ustawić w miarę drop chaosów aby pranie seedów nie było zbyt łatwe tak jak dawniej.

W BC/DS oraz innych eventach - w tym i DOP ustawić na nagrodę GM Gift z seedami,Spere oraz Chaosami i JOC - aby nie było zbyt łatwo można dodać jakieś rupiecie do GM  Gifta ew. % jaki jest na drop GM Gifta na DOOP ze względu gdyż można tam biegać na okrągło.

Nie chcę mi się rozpisywać wiecej, ale na pewno serwer nie ma sensu z takimi ustawieniami a powyższa propozycja ustawień jest tylko moją sugestia i jak wiadomo nigdy nie bedzie tak, że każdemu bedzie ona odpowiadać - a na bank owa propozycja jest lepsza niż obecne ustawienia serwera.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam,
W związku z tym że nowa Edycja ze zmniejszonym EXP nie wypaliła przywróciłem kopie z przed nowej Edycji.
Kredyty i konta wróciły ze starej edycji.
Online Time Exchange i Vote znowu jest za kredyty.
Exp, spoty (dodane te nowe z 800x + powiekszone), sklepy itp. powróciły z edycji 9999x
Zapraszam do gry i starego dobrego PvP.

p.s. Niedługo będzie reset kont i start od nowa z dodanymi nowymi itemkami do WS. (wersja 9999x)
Planowany nowy start 15.05.2015r
(kredyty za dotacje będą zwracane po nowym starcie)

Pozdrawiam i przepraszam za takie kręcenie.

Opublikowano

Proszę o testy starych ustawien 9999x i propozycje zmian
Na czas testów ceny w WS -99%!!!!

Więcej info będzie się pojawiać na naszym forum,

wszelkie propozycje zmian zapraszam na nasze forum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...