Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Złoty laur I ?

Pawel112534

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , wygrałem 9 meczy turniejowych , potem miałem remis, i wyswietliło mi się "Otrzymujesz awans ZŁOTY LAUR I " a ja myslalem ze da mi silver... Dlaczego złoty laur I a nie silver ???

A i jeszcze pytanko ,  czy moge stracić tą range ?

To znaczy ze jestem jakis "lepsiejszy" ?post-1115974-0-29369400-1429105520_thumb.png

24czm0k.jpg­GOLD NOVA  II 

Opublikowano

Tak możesz. Golda dostałeś, bo tak wyszło z obliczeń MMR Volvo, których nikt nie zna, albo grałeś premade z kimś właśnie z wyższej ligi. 

PS Można wyższe rangi po placementach dostawać, nie tylko silver. 

Główne hobby - Jazda Oplem Signum 3.2 v6 2003.
League of Legends - Plat (nickname KiesieK v3)
Minecraft - głównie serwery modowane, pod nickiem "KiesieK"
PC: CPU i5 6600k @ 4.5GHZ, MOBO Z170A Gaming Pro Carbon, CPU Cooler Cryorig H5 Ultimate, RAM Geil Dragon 2x8GB 3000MHZ, GPU Asus Strix GTX 1060 @~2137mhz boost, PSU SilentiumPC Vero M1 600W, Case SilentiumPC Aquarius X70W, HDD 2xBarracuda 500 i 320, BRAK SSD - planowany SM961.<p> 

Opublikowano

Tak możesz. Golda dostałeś, bo tak wyszło z obliczeń MMR Volvo, których nikt nie zna, albo grałeś premade z kimś właśnie z wyższej ligi. 

PS Można wyższe rangi po placementach dostawać, nie tylko silver. 

No tak , ale moge ją stracić ?

24czm0k.jpg­GOLD NOVA  II 

Pasjonat
Opublikowano

Witam , wygrałem 9 meczy turniejowych , potem miałem remis, i wyswietliło mi się "Otrzymujesz awans ZŁOTY LAUR I " a ja myslalem ze da mi silver... Dlaczego złoty laur I a nie silver ???

To znaczy ze jestem jakis "lepsiejszy" ?attachicon.gifnowa ranga.png

To znaczy, że według systemu rang volvo jesteś na poziome złotego laura, ciesz się, że nie trafiłeś do silvera, bo tam są często faktycznie problemy. Stracisz możesz zawsze, możesz awansować do global elite, możesz spaść do silver 1. Wszystko od Ciebie zależy.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

To znaczy ze jestem jakis "lepsiejszy" ?attachicon.gifnowa ranga.png

Gold jest lepszy od silvera.

Może nawet Cie wrzucić do LEM'a, wszystko zależy od gry.

Przegrywasz = spadasz

Wygrywasz = awansujesz

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Jak słabo Ci się gra i grałeś z ekipą to spadniesz :D a jeżeli ogarniasz gierkę to dobrze Ci pójdzie :)

Za 10 wygranych pod rząd od samego startu i z dobrymi wynikami mogłeś wbić Global Elite więc Złoty Laur 1 to tak średnio bym powiedział xDD

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngKuMajster

Dobre info, global za pierwsze 10 meczy xDD. pozdro 600 max LEMa może dać. Na rage haxie global to 20/18 wygranych pod rząd.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...