Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"Grand Theft Auto V przestało działać" - GTA V

Five_

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

AMD, sterowniki zaktualizowane. Dodam ,że jest to błąd z 2 kartami grafycznimi intel 4000  + amd, jak wyłącze amd to działa ale na intel (lagi) a jak włącze amd, nie chce sie włączyć gra

Opublikowano

AMD, sterowniki zaktualizowane. Dodam ,że jest to błąd z 2 kartami grafycznimi intel 4000  + amd, jak wyłącze amd to działa ale na intel (lagi) a jak włącze amd, nie chce sie włączyć gra

Dokładnie to samo mam...

bez sensu

@Five_ jak już rozwiążesz swój problem to napisz proszę do mnie

Opublikowano

GTA V obecnie na żadnym z laptopów nie chodzi poprawnie. Użytkownicy kart graficznych Nvidia znaleźli jak obejść ten błąd, jednakże użytkownicy AMD prawdopodobnie muszą czekać na jakiś uptade ze strony Rockstara.

Opublikowano

Mam sposob. Wylaczcie leosza karte graficzna ew. w opcjach przelaczania grafiki dajcie na oszczedzanie energii, teraz wlaczcie gta, powinien sie pokazac komunikat, ze grafika nie spelnia wymagan, NAJWAZNIEJSZE nic nie klikajcie, wlaczcie lepsza karte lub w opcjach przelaczania grafik dajcie na wysoka wydajnosc i dopiero teraz klikacie ok. Gta powinno uruchomic sie na lepszej gpu

Opublikowano

Mam sposob. Wylaczcie leosza karte graficzna ew. w opcjach przelaczania grafiki dajcie na oszczedzanie energii, teraz wlaczcie gta, powinien sie pokazac komunikat, ze grafika nie spelnia wymagan, NAJWAZNIEJSZE nic nie klikajcie, wlaczcie lepsza karte lub w opcjach przelaczania grafik dajcie na wysoka wydajnosc i dopiero teraz klikacie ok. Gta powinno uruchomic sie na lepszej gpu

Wyskakuje mi ze karta nie posiada DirectX 10/11
Opublikowano

Tez tak mialem. Nwm czemu raz wyskakujeraz nie, proboj dalej

Mam wyłączyć lepsza kartę czy zmienić na oszczędność energii ?
Opublikowano

Jak masz AMD lepiej dac oszczednosc energii. Jak sie ten komunikat pokaze wlacz wysoka wydaknosc i na tym komunikacie kliknij ok

Jeśli dam oszczędność i włączę grę jest czarny full screen i po chwili ze gta niespodziewanie przestało działać
Opublikowano

GTA V obecnie na żadnym z laptopów nie chodzi poprawnie. Użytkownicy kart graficznych Nvidia znaleźli jak obejść ten błąd, jednakże użytkownicy AMD prawdopodobnie muszą czekać na jakiś uptade ze strony Rockstara.

Jaki jest sposób na obejście tego błędu z kartą graficzną Nvidia

Opublikowano

Jaki jest sposób na obejście tego błędu z kartą graficzną Nvidia

Wyłączasz jedną z kart graficznych w menadzerze urządzeń

Ten sposób z przełączaniem grafiki nie działa

Opublikowano

Włącza mi się wtedy GTA i przez chwile tylko działa gdy mam oszczędzanie energii 

Opublikowano

I to Cie zaskocze, dzis skonczylem zaczalem rozgrywke 10h z przerwa na obiad + protrzeby fizjologiczne, i przez ten czas ani jednej zacinki nic.

laptop lenovo y50-70 i7 gtx860m 8gb

0:1:26436787.png

Opublikowano

I to Cie zaskocze, dzis skonczylem zaczalem rozgrywke 10h z przerwa na obiad + protrzeby fizjologiczne, i przez ten czas ani jednej zacinki nic.

laptop lenovo y50-70 i7 gtx860m 8gb

Brawo omnibusie! Tylko jakbyś zauważył użytkownicy Nvidi znaleźli obejście(tak jak pisałem)  ;) Niestety AMD jest bez zmian i możliwe jest odpalenie gry tylko na integrze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...