Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Moyes.pl

Rabbit.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To na prawdę dużo osiągnąłeś dobijając 50lv. już polecasz serwer? Przecież to nie jest 1h grania.

Aha, czyli trzeba polecać jak wbijesz maksymalny level? Poleciłem ze względu na innowacje które są na serwerze dla Twojej wiadomości.

­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

O widzę że reaktywacja i znów padnie po paru mies. Nie zagram

Ty dałna masz? inna administracja, tylko pliki te same, ja p******e, przez to że nie zagrasz więcej ludzi do gry zachęcisz anty-reklamo xD

Opublikowano

Ty dałna masz? inna administracja, tylko pliki te same, ja p******e, przez to że nie zagrasz więcej ludzi do gry zachęcisz anty-reklamo xD

reklamo,reklamo,reklamo,reklamo,reklamo,reklamoreklamo,reklamo,reklamo,reklamo,reklamo,reklamoreklamo,reklamo,reklamo,reklamo,reklamo,reklamoreklamo,reklamo,reklamo,reklamo,reklamo,reklamo

Te same pliki inna administracja, co z tego skoro te pliki są już znudzone.

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Aha, czyli trzeba polecać jak wbijesz maksymalny level? Poleciłem ze względu na innowacje które są na serwerze dla Twojej wiadomości.

­

Nie powiedziałem, że trzeba mieć max. lv., ale chociażby nie mogłeś korzystać z dangeonów, mapy nowe-nic nie widziałeś tak więc.. :)

Opublikowano

Nie powiedziałem, że trzeba mieć max. lv., ale chociażby nie mogłeś korzystać z dangeonów, mapy nowe-nic nie widziałeś tak więc.. :)

Widziałem na screenach i filmikach, jeszcze jakieś wątpliwości mam rozwiać?

­

Opublikowano

Widziałem na screenach i filmikach, jeszcze jakieś wątpliwości mam rozwiać?

­

Czyli oceniasz serwer po wypowiedziach innych, gratuluję!

Opublikowano

Czyli oceniasz serwer po wypowiedziach innych, gratuluję!

Piszesz że nie widziałem map, a ja Ci odpisałem że widziałem, a teraz napisałeś że oceniam serwer po wypowiedziach innych.. wtf?

Kto jest sponsorem? Ponawiam. ;v

­

Opublikowano

­Serwerek jest bardzo fajny, ciężko będzie w tym czasie uciułać jakieś 400-500 osób, ale czy chociaż przyspieszyliście respy bossów?

­azYIWDl.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...