Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Moyes.pl

Rabbit.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odgrzewane kotlety tak dobrze nie smakuja :)

Osobicie nie zawitam ze wzgledu na "Rabbita" :) Co z twoim Armentisem?;>

To nie jest ten Rabbit z Armentisa lol..  xD

53594961070274399019.png

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Odgrzewane kotlety tak dobrze nie smakuja :)

Osobicie nie zawitam ze wzgledu na "Rabbita" :) Co z twoim Armentisem?;>

Nie jestem tym Rabbitem o którym myślisz ;) a co do serwa to został poprawiony i naprawione stare błędy .

Opublikowano

grałem na starym moyesie i szału nie było na wyższych lv exp był mozolny i nudny spoty były do kitu za małe lub za słabo się je ściągało...
wbije zobacze czy coś się zmieniło 

Opublikowano

Hmmm. Moyes bez Siela, to nie to samo. Ale życzę powodzenia, może wejdę zobaczę. 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Opublikowano

grałem na starym moyesie i szału nie było na wyższych lv exp był mozolny i nudny spoty były do kitu za małe lub za słabo się je ściągało...

wbije zobacze czy coś się zmieniło 

To jest nowy Moyes ulepszony serwer Easy ;) poprawiony został exp i % lecą o wiele szybciej spoty również zostały powiększone i jak pisałem wyżej były poprawki

Opublikowano

Rabbit mialeś juz jakis serwer? :>

Nie to będzie pierwszy.

@Rabbit.

możliwe że się pojawi, strona/forum są już gotowe.

ostatnie poprawki i wszystko będzie aktywne, klient pojawi się już jutro wraz z betą otwartą betą o godzinie 17:00!

Opublikowano

Czy na serwerze w mieście czyli m1 będą biegały niedźwiedzie na wolności ? Bo zastanawiam się nad grą

Jaką planujecie reklamę? Może plakaty rozwieszane na ścianach w mieszkaniu albo na meblościance?

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Czy na serwerze w mieście czyli m1 będą biegały niedźwiedzie na wolności ? Bo zastanawiam się nad grą

Jaką planujecie reklamę? Może plakaty rozwieszane na ścianach w mieszkaniu albo na meblościance?

Nie rozumiem twoich postów, nabijasz je czy jak?

Co do reklamy załatwiamy ja.

Opublikowano

Wow nie ma to jak odkupić pliki   nic nie zmienić , nie dodać  własnych autorskich rzeczy  i wystartować  . Nawet wkleić tą samą starą prezkeeeee WOW 

GG Wp Powodzenia  z kopiuj wklej ^^

Aha i że wy niby go zmieniliście z easy na clasyczny easy eheh eheh? 

L7VaIos.jpg

Opublikowano

Wow nie ma to jak odkupić pliki   nic nie zmienić , nie dodać  własnych autorskich rzeczy  i wystartować  . Nawet wkleić tą samą starą prezkeeeee WOW 

GG Wp Powodzenia  z kopiuj wklej ^^

Aha i że wy niby go zmieniliście z easy na clasyczny easy eheh eheh? 

Dzięki za opinie nie każdemu się to musi podobać.

Opublikowano

1.Usuń " " bo to jest *********** w całej prezentacji pełno tego.

2.Dlaczego usunięto chunjo a nie shinsho albo jinno ?

3.Szaman leczenie poprawiony ? (z tego co pamiętam to był słaby strasznie)

4.O ile powiększyliście exp na serwerze

5.Ogarniasz sprawy techniczne czy sielu wam to robi ?

6.Teleporty powinny być darmowe, albo chociaż powinna być cena, bo nigdy nie wiem ile mi zakosi kasy.

7. "0 nowości" ? (tylko poprawki, coś mi się zdaje, że serwer niczym nie przyciągnie ludzi)

Jeżeli mój post podoba ci się wciśnij: napispng_wpwaara.png Dzięki

Opublikowano

1.Usuń "

" bo to jest *********** w całej prezentacji pełno tego.

2.Dlaczego usunięto chunjo a nie shinsho albo jinno ?

3.Szaman leczenie poprawiony ? (z tego co pamiętam to był słaby strasznie)

4.O ile powiększyliście exp na serwerze

5.Ogarniasz sprawy techniczne czy sielu wam to robi ?

6.Teleporty powinny być darmowe, albo chociaż powinna być cena, bo nigdy nie wiem ile mi zakosi kasy.

7. "0 nowości" ? (tylko poprawki, coś mi się zdaje, że serwer niczym nie przyciągnie ludzi)

1-W prezentacji będzie ok :)

2-Ponieważ to najbardziej grywalne którelstwa.

3-Tak leczy ok 11k (hp dopasowane)

4-o 1,5x

5-tak

6-są prawie jak za darmo, cena za dany teleport wyświetla się gdy najedziesz kursorem na przycisk :)

7-pliki i tak różnią się od innych, w zamian będzie można pograć praktycznie bez is.. kupony w grze itp

---

Co do bety, beta jest jednak zamknięta i jesteśmy na wykończeniu poprawek :) Start pozostaje bez zmian.

Klient będzie już jutro rano. (jest już wrzucony lecz w razie poprawek wrzucimy łatkę)

Opublikowano

Pitu, pitu, ja tam polecam, grałem do 50 levela chyba, ale jak dla mnie ten serwer ma strasznie słodkie rzeczy, chociażby te królestwa które przypominają mi PolishWorld [*], wolałbym już standardowe tylko ze zmienionym podłożem i większą ilością obiektów.

Kto jest sponsorem?

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Pitu, pitu, ja tam polecam, grałem do 50 levela chyba, ale jak dla mnie ten serwer ma strasznie słodkie rzeczy, chociażby te królestwa które przypominają mi PolishWorld [*], wolałbym już standardowe tylko ze zmienionym podłożem i większą ilością obiektów.

Kto jest sponsorem?

To na prawdę dużo osiągnąłeś dobijając 50lv. już polecasz serwer? Przecież to nie jest 1h grania.

Opublikowano

Może wbiję, może zagram, może zostanę.. Się okaże..

Ponoć balans poprawiony. tak?

Zatem rozumiem, że np wojownik nadaje się pvp? ninja zawsze kosił wszystko, nim to nawet metki szybciej byłem jak wojem xD

Serwer polecam bo pliki dobre, administracji nie znam. Przekonamy się. Zmieniliście ustawienia pod easy, więc zrobienie eq nie będzie już takie czasochłonne?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...