Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sezon II - System junglowania

Gość Blame

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

R0bfxvR.png

Witajcie w moim poradniku!

Dziś specjalnie dla was przedstawię system junglowania w SMITE, ponieważ od czasu starego poradnika zaszły niemałe zmiany.

Zapraszam do przeczytania! ;)

i1k86Ss.png

Na początku musimy wiedzieć co mamy robić, heh? :D

NkPpElb.png

Gwiazdy reprezentują buffy w grze:

- Fioletowa gwiazda: buff dający 15% Attack Speeda, 15 Magical In-Hand Power i 12 Physical In-Hand Power

- Czerwona gwiazda: buff dający 20% Magical/Physical Power, 10 Magical Power i 5 Physical Power

- Pomarańczowa gwiazda: buff dający 20% Movement Speed

- Niebieska gwiazda: buff dający +5 many na sekundę i 10% Cooldown Reduction

Białe kwadraty to xp buffy.

Kółka oznaczają bossów:

- żółte koło: Gold Fury, po zabiciu otrzymujemy dużo golda dla siebie i reszty teamu

- pomarańczowe koło: Fire Giant, najmocniejszy stwór w grze, po zabiciu otrzymujemy buffa dającego 70 Magical Powera, 50 Physical Powera, 4% regeneracji zdrowia, 2% regeneracji many co 5 sekund i 20% więcej obrażeń przeciw wieżom i feniksom.

Zrobiłem tylko południową stronę mapki, rozkład buffów jest taki sam po drugiej stronie.

cEItbSN.png

Aby dokładniej wytłumaczyć jak zacząć junglować znowu umieszczę tą samą mapkę.

NkPpElb.png

Midder wraz z linią duo (adc i support) robi pierw damage buffa oznaczonego czerwoną gwiazdą (buffa zabiera midder wracając na mida), zaś potem duo robi AS buffa oznaczonego fioletową gwiazdą (buffa zabiera adc). Support warduje możliwe drogi wejścia przeciwników.

W tym samym czasie soller z junglerem robią buffy oznaczone pomarańczową i niebieską gwiazdą (jungler bierze MS buffa, a soller mana buffa). Jungler warduje możliwe drogi wejścia przeciwników.

Razem idą na solo lane i starają się pushować.

Co należy zapamiętać?

Jungler przeważnie nigdy nie rozstaje się z wardami, teren musi być chroniony.

Wardując GF i FG zaleca się używanie Sentry Wardów.

Mid jest najczęściej gankowaną linią, ponieważ tam dzieje się najwięcej akcji.

hZzQsyL.png

75px-T_AoKuang_Default_Icon.png?version= Ao Kuang

75px-T_Arachne_Default_Icon.png?version= Arachne

75px-T_Awilix_Default_Icon.png?version=8 Awilix

75px-T_Bakasura_Default_Icon.png?version Bakasura

75px-T_Bastet_Default_Icon.png?version=e Bastet

75px-T_Bellona_Default_Icon.png?version= Bellona

75px-T_HunBatz_Default_Icon.png?version= Hun Batz

75px-T_Kali_Default_Icon.png?version=065 Kali

75px-T_NeZha_Default_Icon.png?version=48 Ne Zha

75px-T_Serqet_Default_Icon.png?version=9 Serqet

75px-T_Thanatos_Default_Icon.png?version Thanatos

75px-T_Thor_Default_Icon.png?version=061 Thor

Poradnik wykonany przez @Merosine.

Zastrzegam sobie prawa autorskie.

Opublikowano

Fajny poradnik pomoże bratu bo ja już nie mam siły aby go uczyć. Za złotą furie jest 300 golda dla każdego+ tyra to już żadkość na jungli tak samo jak ozyrys ja musze walczyć z nimi na solo

Opublikowano

Aha? tak może więc daj legende do mapki to po pierwsze (nie pisemną) 

Po drugie to nawet nie poradnik tylko opis Conq 5vs5 w sezonie 2 .. 

Po 3 Co to k***a jest za przeproszeniem? "System junglowania" what? 

Ni to jakieś nie ma spójnej całości ni nic. Jak byś opisywał dokładnie jak junglować , przykładową postacią np. Bastet i wytłumaczył jakie poszczególne kroki trzeba robić to jeszcze by przeszło ale co to k***a jest? 

Sorry ale nie lubię jak ktoś zaśmieca dział Smite'a takim syfem. 

Opublikowano

Alo, a gdzie w mecie jest Bellona i Thor?
Toć to częściowo top tier bany :D
Ah no i najczęściej gankowaną linią jest mid, tam dzieje się największa akcja.

Opublikowano

Alo, a gdzie w mecie jest Bellona i Thor?

Toć to częściowo top tier bany :D

Zaraz dodam. ;)

Zeusek, można to nazwać poradami i bardziej podstawami jak junglować. <_<

Opublikowano

Zaraz dodam. ;)

Zeusek, można to nazwać poradami i bardziej podstawami jak junglować. <_<

Gdzie tu masz podstawy do junglowania? 

Bo ja zaledwie widze 2 mapki na krzyż i wytłumaczenie startu całego teamu. 

Tak więc pozdro 600 co najwyżej zmień nazwe na "[Opis]" 

A i zaktualizuj sobie mete ;)

Kali chyba z niej wypadła bo jak ostatnio grałem coś nie dostawała bana. 

Opublikowano

Aha? tak może więc daj legende do mapki to po pierwsze (nie pisemną) 

Po drugie to nawet nie poradnik tylko opis Conq 5vs5 w sezonie 2 .. 

Po 3 Co to k***a jest za przeproszeniem? "System junglowania" what? 

Ni to jakieś nie ma spójnej całości ni nic. Jak byś opisywał dokładnie jak junglować , przykładową postacią np. Bastet i wytłumaczył jakie poszczególne kroki trzeba robić to jeszcze by przeszło ale co to k***a jest? 

Sorry ale nie lubię jak ktoś zaśmieca dział Smite'a takim syfem. 

Weź zluzuj majty, bo Ty się, k***a, uważasz za jakiegoś boga Smite. Na wszystko zawsze narzekasz, wyzywasz innych, jak jakiś niedowalony nerd, myślisz, że jesteś pro elo graczem, bo wbiłeś na Artemis dziesiątą masterkę, a tak naprawdę (szczerze mówiąc) gówno umiesz. Poradnik dobry dla osób nowych, które nie miały wcześniej styczności z junglowaniem, czy nawet Smite. To, że dla Ciebie pewne fakty są oczywiste, bo grasz w Smite ileś tam czasu nie znaczy, że każdy jest obeznany z w/w systemem. 

Opublikowano

Weź zluzuj majty, bo Ty się, k***a, uważasz za jakiegoś boga Smite. Na wszystko zawsze narzekasz, wyzywasz innych, jak jakiś niedowalony nerd, myślisz, że jesteś pro elo graczem, bo wbiłeś na Artemis dziesiątą masterkę, a tak naprawdę (szczerze mówiąc) gówno umiesz. Poradnik dobry dla osób nowych, które nie miały wcześniej styczności z junglowaniem, czy nawet Smite. To, że dla Ciebie pewne fakty są oczywiste, bo grasz w Smite ileś tam czasu nie znaczy, że każdy jest obeznany z w/w systemem. 

xD skisłem napisał to mój kochany silverek. Tak więc wytłumaczę Ci czemu się spinam moja ty spinaczko kochana xD

Zacznijmy od tego że właśnie głównie na punkcie tych "nowych" jestem wyczulony żeby nie czytali byle gówna. Niech poprostu zmieni nazwe na "Opis Conq" lub coś bo to nie jest żaden poradnik odnośnie junglowania.. a potem taki nowy wbija i gówno co umie z tego poradnika bo taka prawda.

A co do spinania się Silverku V to powiem Ci że to Ty właśnie się najwiecej spinasz, z jakiego powodu? a bo zabrałem Ci postać na jednym z meczów i ty odrazu rage i wyzywasz i wgl foch :c jakbyś miała okres. Nie piszę tego by Ci pocisnąć czy coś poprostu zluzuj troszkę i ogarnij. W sumie długa droga przed tobą ;) Kiedyś na samych początkach gorzej się rageowałem. 

Polecam Tobie melise albo mięte.

Powodzonka w dalszych twoich podbojach.

Pozdro 700  

Opublikowano

xD skisłem napisał to mój kochany silverek. Tak więc wytłumaczę Ci czemu się spinam moja ty spinaczko kochana xD

Zacznijmy od tego że właśnie głównie na punkcie tych "nowych" jestem wyczulony żeby nie czytali byle gówna. Niech poprostu zmieni nazwe na "Opis Conq" lub coś bo to nie jest żaden poradnik odnośnie junglowania.. a potem taki nowy wbija i gówno co umie z tego poradnika bo taka prawda.

A co do spinania się Silverku V to powiem Ci że to Ty właśnie się najwiecej spinasz, z jakiego powodu? a bo zabrałem Ci postać na jednym z meczów i ty odrazu rage i wyzywasz i wgl foch :c jakbyś miała okres. Nie piszę tego by Ci pocisnąć czy coś poprostu zluzuj troszkę i ogarnij. W sumie długa droga przed tobą ;) Kiedyś na samych początkach gorzej się rageowałem. 

Polecam Tobie melise albo mięte.

Powodzonka w dalszych twoich podbojach.

Pozdro 700  

Zrobiłeś to złośliwie i z premedytacją. Graliśmy wspólnie w cztery osoby, a Ty specjalnie wziąłeś postać, którą mówiłam, że chcę grać, więc się nie dziw. Jakoś wali mnie Twoja szydera o "Silverku V", bo dla mnie to cały czas jest gra, a dla Ciebie najwyraźniej już coś więcej. ;) I nie mów mi, że ja mam zluzować, bo to Ty jesteś jednym z głównych spinatorów w Smite. :]

Opublikowano

Zrobiłeś to złośliwie i z premedytacją. Graliśmy wspólnie w cztery osoby, a Ty specjalnie wziąłeś postać, którą mówiłam, że chcę grać, więc się nie dziw. Jakoś wali mnie Twoja szydera o "Silverku V", bo dla mnie to cały czas jest gra, a dla Ciebie najwyraźniej już coś więcej. ;) I nie mów mi, że ja mam zluzować, bo to Ty jesteś jednym z głównych spinatorów w Smite. :]

Jejciu nikt nie potrafi mnie rozbawić jak Ty ^ ^ 

Szczerze to śmieje się z Silvera tylko dlatego że lewo po wbiciu 30 lvl odrazu lazłaś na te ligówki xD

Swoją drogą miałem prawo nie czytać wtedy chatu bo rozmawiałem przez skype jednoczesnie. A to że ty się często zachowujesz dziwnie i jak byś miała okres to twoja wina. 

Wracając do tematu po raz ostatni @Merosine zmień nazwe tematu na opis conq lub coś podobnego bo to naprawde do tutków się nie zalicza. 

Opublikowano

Zeusek dysmózgu, jak masz zamiar robić taki raban o to, że człowiek nazwał swój temat "tutem", a nie "opisem" - to idź sobie na pw i tam podyskutuj. Tylko najpierw uważaj, bo jeszcze czacha ci wybuchnie.
Btw. chcesz się wymądrzać dalej?

lmi1B8w.png
V27QPL6.png
swx0uLs.png

Znawca od siedmiu boleści.

Opublikowano

Szczerze to śmieje się z Silvera tylko dlatego że lewo po wbiciu 30 lvl odrazu lazłaś na te ligówki xD

Swoją drogą miałem prawo nie czytać wtedy chatu bo rozmawiałem przez skype jednoczesnie. A to że ty się często zachowujesz dziwnie i jak byś miała okres to twoja wina. 

Wracając do tematu po raz ostatni @Merosine zmień nazwe tematu na opis conq lub coś podobnego bo to naprawde do tutków się nie zalicza. 

Pls, nie rób z siebie debila, bo czytałeś ten czat i sam się jeszcze śmiałeś, że tą postać mi wziąłeś. ;)

Poszłam na ligówki, bo miałam takie widzimisię. Smite to tylko gra, a nie jakieś c**j wie co, żeby trzymać się sztywno jakichś pseudo zasad. 

P.S Tak btw. jak na master tiera to jakieś c*****e staty masz. ^^

Opublikowano

plox.

Ty masz spinę o to, że opisałem, jak powinno się zaczynać grę? ;_;

Zalicza się takie coś do tutków, bo nie każdy wie jak zacząć. Zrób sobie smurfa i zagraj parę conquestów, zobaczymy jakie będziesz mieć wrażenia.

PS. Skończcie tą swoją gównoburzę i przenieście ją na pw, tu rozmawiamy o poradniku a nie o waszych problemach

Opublikowano

Zeusek dysmózgu, jak masz zamiar robić taki raban o to, że człowiek nazwał swój temat "tutem", a nie "opisem" - to idź sobie na pw i tam podyskutuj. Tylko najpierw uważaj, bo jeszcze czacha ci wybuchnie.

Btw. chcesz się wymądrzać dalej?

lmi1B8w.png

V27QPL6.png

swx0uLs.png

Znawca od siedmiu boleści.

Tak mam ochotę i to właśnie robię ;) Eh patrzysz moje mecze ostatnie afrodytą :/ no fakt tak to wychodzi jak się gra dla masterki bez ogarniecia takowej postaci. 

Poza tym z tym dysmózgiem nie przesadzaj panienko ;) O nic takiego się nie spinam zależy mi poprostu by ogarnał troche bardzo temat. Tyle - z tobą skończyłem możesz się już wylogować bo ty też ostro się spinasz. Byle kto napisze coś nie zgodnego z twoim zdaniem czy też coś nie poprawnego i wyskakujesz z mordą. 

Pls, nie rób z siebie debila, bo czytałeś ten czat i sam się jeszcze śmiałeś, że tą postać mi wziąłeś. ;)

Poszłam na ligówki, bo miałam takie widzimisię. Smite to tylko gra, a nie jakieś c**j wie co, żeby trzymać się sztywno jakichś pseudo zasad. 

P.S Tak btw. jak na master tiera to jakieś c*****e staty masz. ^^

Hah żałosna jesteś. Sama twierdzisz że Smite to tylko gra a się spinasz o jakąś głupią postać gratulacje <brawo> dla Ciebie. Btw jak byś może sprawdzała tabelę ligową to dobrze byś wiedziała że Gold V nie Master ;)

Za to żebym tobie nie przypomniał jakie wtedy miałaś staty Neith  w ten pamiętny mecz .. 0:9 ;)

plox.

Ty masz spinę o to, że opisałem, jak powinno się zaczynać grę? ;_;

Zalicza się takie coś do tutków, bo nie każdy wie jak zacząć. Zrób sobie smurfa i zagraj parę conquestów, zobaczymy jakie będziesz mieć wrażenia.

PS. Skończcie tą swoją gównoburzę i przenieście ją na pw, tu rozmawiamy o poradniku a nie o waszych problemach

ps2. @Karyvlea przepraszam, ale nie mogę się powstrzymać.

Szczerze tobie nawet nie chce mi się odpisywać. Nie chodzi mi o to że napisałeś jak powinno się zaczynać ale "system junglowania" ,a "jak powinno się zaczynać grać" to chyba 2 różne rzeczy więc plox naucz się pisać tematy/poradniki i potem dopiero pisz. 

PS.

Czekam na dalsze wasze spiny - chętnie się pośmieje i poodpowiadam.

Opublikowano

Tak mam ochotę i to właśnie robię ;) Eh patrzysz moje mecze ostatnie afrodytą :/ no fakt tak to wychodzi jak się gra dla masterki bez ogarniecia takowej postaci. 

Poza tym z tym dysmózgiem nie przesadzaj panienko ;) O nic takiego się nie spinam zależy mi poprostu by ogarnał troche bardzo temat. Tyle - z tobą skończyłem możesz się już wylogować bo ty też ostro się spinasz. Byle kto napisze coś nie zgodnego z twoim zdaniem czy też coś nie poprawnego i wyskakujesz z mordą. 

Hah żałosna jesteś. Sama twierdzisz że Smite to tylko gra a się spinasz o jakąś głupią postać gratulacje <brawo> dla Ciebie. Btw jak byś może sprawdzała tabelę ligową to dobrze byś wiedziała że Gold V nie Master ;)

Za to żebym tobie nie przypomniał jakie wtedy miałaś staty Neith  w ten pamiętny mecz .. 0:9 ;)

Szczerze tobie nawet nie chce mi się odpisywać. Nie chodzi mi o to że napisałeś jak powinno się zaczynać ale "system junglowania" ,a "jak powinno się zaczynać grać" to chyba 2 różne rzeczy więc plox naucz się pisać tematy/poradniki i potem dopiero pisz. 

PS.

Czekam na dalsze wasze spiny - chętnie się pośmieje i poodpowiadam.

Nie żeby coś, ale ty masz gold 5 a elo na poziomie bronzu xD

wyluzuj chłopie :P

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Nie żeby coś, ale ty masz gold 5 a elo na poziomie bronzu xD

wyluzuj chłopie :P

Widzisz bo gdy team dobry to i mecze wygrane. A jeśli team ssie to samemu gry się nie wycarruje

Ja jestem wyluzowany cały czas easy to oni się spinają xD 

Swoją drogą nawiązanie do tematu. Skoro już opisujesz Conq to dodaj czym należy chodzić na suppa , adc , jungle ( wiem że jest) , mida , solo. 

Opublikowano

Widzisz bo gdy team dobry to i mecze wygrane. A jeśli team ssie to samemu gry się nie wycarruje

Swoją drogą nawiązanie do tematu. Skoro już opisujesz Conq to dodaj czym należy chodzić na suppa , adc , jungle ( wiem że jest) , mida , solo. 

Ty to jakiś niekumaty jesteś. ;p

Opisałem jak wygląda jungla, jak należy ją robić, komu zostawiać, metę junglerów.

Pozatym to jest poradnik o JUNGLOWANIU a nie o CAŁOKSZTAŁCIE POSTACI.

Opublikowano

Ale ja nie spinam się, bo "gra", tylko bo "Ty". Poza tym to nie ja lansuję się na znawcę Smite, nie ja uważam się za pro elo gracza nim nie będąc. :] Miałam 0:9, miałam nie raz nawet gorsze staty i co? Tylko, że ja w Smite zaczęłam grać stosunkowo niedawno, a Ty przecież jesteś weteranem tej gry, który pozjadał wszystkie rozumy, a grasz gorzej, niż niejeden nowicjusz. :v 

263971429033582477327.png

Maz rację, jak na Twój staż i Twoją dywizję to słabo. Ty bez ogarniętego Teamu, sam możesz ewentualnie posmyrać przeciwników i ich nafeedować.

Btw. skoro nie master, to dlaczego latasz z plakietką master? :v Ah, trzeba sobie ego podnieść? :D

No właśnie. Apropos teamu.. jak się ma Ciebie w teamie, gdzie Ty tylko potrafisz podlecieć i walnąć ostatniego hita to gg, nie wiem jakim cudem Ty się w goldzie V znalazłeś.  

Opublikowano

Możecie skończyć te dyskusje o tym, kto ma jaką dywizję i kto ile wie o tej grze? To bez znaczenia i nic wartościowego nie dodaje do tego poradnika. Następne posty tego typu będą karane, bo rozmowy tego typu możecie prowadzić na priwie. 

Opublikowano

Według mnie poradnik nie zachacza nawet w 20% o jungle.

Ja bym się nim nie kierował chyba, że weźmiemy to za opis Conquesta.

Po wielu grach z Merosine... Ale ładnie wykonane, podoba mi się grafika.

Opublikowano

Nie rozumiem kompletnie o co wy się spinacie, ale dobra. 

W tym samym czasie soller z junglerem robią buffy oznaczone pomarańczową i niebieską gwiazdą (jungler bierze MS buffa, a soller mana buffa). Jungler warduje możliwe drogi wejścia przeciwników.

Razem idą na solo lane i starają się pushować.

Co należy zapamiętać?

Jungler przeważnie nigdy nie rozstaje się z wardami, teren musi być chroniony.

Wardując GF i FG zaleca się używanie Sentry Wardów.

Mid jest najczęściej gankowaną linią, ponieważ tam dzieje się najwięcej akcji.

.

No a co dalej? Szkoda, że nie opisałeś. 

Mam pytanie też czy Atheną można iść? Bo ona jest chyba w ''S'' z Hun-Batzem i się zastanawiam czemu jej tutaj nie ma? A może nie powinno być? :P

Opublikowano

Według mnie poradnik nie zachacza nawet w 20% o jungle.

Ja bym się nim nie kierował chyba, że weźmiemy to za opis Conquesta.

Po wielu grach z Merosine... Ale ładnie wykonane, podoba mi się grafika.

I właśnie o tym ciągle mówię..

Tylko że w wersji bardziej wulgarnej bo dla mnie to naprawde jest "śmieciowy" poradnik.

Może dałoby go rade jakoś przerobić albo bynajmniej nie wprowadzać ludzi w błąd i zmienić nazwe?

Ale ja nie spinam się, bo "gra", tylko bo "Ty". Poza tym to nie ja lansuję się na znawcę Smite, nie ja uważam się za pro elo gracza nim nie będąc. :] Miałam 0:9, miałam nie raz nawet gorsze staty i co? Tylko, że ja w Smite zaczęłam grać stosunkowo niedawno, a Ty przecież jesteś weteranem tej gry, który pozjadał wszystkie rozumy, a grasz gorzej, niż niejeden nowicjusz. :v 

263971429033582477327.png

Maz rację, jak na Twój staż i Twoją dywizję to słabo. Ty bez ogarniętego Teamu, sam możesz ewentualnie posmyrać przeciwników i ich nafeedować.

Btw. skoro nie master, to dlaczego latasz z plakietką master? :v Ah, trzeba sobie ego podnieść? :D

No właśnie. Apropos teamu.. jak się ma Ciebie w teamie, gdzie Ty tylko potrafisz podlecieć i walnąć ostatniego hita to gg, nie wiem jakim cudem Ty się w goldzie V znalazłeś.  

Boże @Karyvlea 

Wybacz lecz jedynie odpisuje nawiązanie do tematu troszke wyżej. 

@554461402688252517908.png Miyoshi Nie rozumiem czemu sobie ubzdurałaś  taką głupote? Pokaż .. błagam naprawde wskaż/pokaż mi gdzie i kiedy się przechwalałem/sądziłem że jestem "PRO ELO GRACZEM" jak to określasz? 

Takie rzeczy co ty tutaj wypisujesz to się nazywa chorobą i to się leczy. Skończ proszę wygadywać głupoty bo jesteś coraz żałośniejsza skomentowałem ten otóż "poradnik" bo mi się tak podobało - coś Ci nie pasuje? wiesz tam w rogu jest taki "X" i możesz zawsze wyjść z internetów. Spinasz się o byle co , wracając do "naszych" gier tak więc szkoda że tylko zapamiętałaś to że jak to pięknie ujmujesz "ksuje" kille .. lecz tam gdzie zabijałem enemy bez całkowicie żadnej pomocy to już nie pamietasz. Troche przykro ale bywa, a natomiast co do plakietki to nie powinno Cię to obchodzić mogę to sobię ustawie i tyle. I ostanie to ten twój screen ahh .. ok pokazujesz moje staty .. bardzo pięknie tylko po co? by pokazać jak gram? skoro tak to powodzenia bo wiele widzisz co się działo na meczu.Tak więc Ciebie już pożegnam jednak i zablokuje by nie widzieć twych "postów" spinaczko.

Możecie skończyć te dyskusje o tym, kto ma jaką dywizję i kto ile wie o tej grze? To bez znaczenia i nic wartościowego nie dodaje do tego poradnika. Następne posty tego typu będą karane, bo rozmowy tego typu możecie prowadzić na priwie. 

Uwierz mi chciałem popisać i wyjaśnić sprawe na PW .. no ale jak to spinacz ma w zwyczaju potrafi się tylko spinać i nie umie wyjaśnić sprawy po ludzku tak więc owe "panienki" spasowały tak samo Meruś. Co z mojego punktu widzenia jest 200%-ą żałością i pogardą dla tych osób nie pozdrawiam. 

@Merosine. Odnośnie tematu czy zostanie coś zmienione? 

Bo jeśli ma być to poradnik o junglowaniu to popraw go na tyle by można było z niego wyciągnąć jakąś nauke

Jeśli natomiast ma być to poradnik - ptfu ! Opis conq to zmień proszę tytuł. I myślę ,że to był mój ostatni post odnośnie waszych bulwersów. Bo naprawdę nie zależy mi na tym by się nie potrzebnie kłócić - każdy ma swoje zdanie i opinię na dany temat więc każdy ją też może napisać w poście. Jeśli serio wam coś przeszkadza to mówię poważnie nawet wam pokaże 5451214290373351369242.jpeg ten "X" załatwi wasze spiny ;)

Pozdrawiam wasz kochający

Zeusek

#Edytuję.

Nie rozumiem kompletnie o co wy się spinacie, ale dobra. 

No a co dalej? Szkoda, że nie opisałeś. 

Mam pytanie też czy Atheną można iść? Bo ona jest chyba w ''S'' z Hun-Batzem i się zastanawiam czemu jej tutaj nie ma? A może nie powinno być? :P

Tzn .. Athena jest zaliczana do S z swojego "działu" czyli tak jakby jest najlepszym supportem akutalnie. Mimo to zależy czym i jak gramy. 

Opublikowano

Wiesz, może i poradnik nie jest do końca dobry ale tylko konstruktywna opinia może dać prawidłowe wskazówki autorowi dot. zmiany zamysłu głównego tematu. Proponowałbym bardziej się skupić na taktyce w jungli, która w niej jest najważniejsza, a potem pisać o rozmieszczeniu campów. Nie plujmy w siebie jadem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...