Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GLOBALNA KARA CZASOWA ?!?!

Howker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejoo!

Dziś grając sobie meczyk Uproszczony, dostałem pingu i nagle wywala i ,, GLOBALNA KARA CZASOWA STATUS: NIEZAUFANY ''

Nie wiem o co chodzi gram w cs'a od 3 tyg, nie używałem ŻADNYCH WSPOMAGACZY, nawet nie wiem jak to się instaluje ...

Za co to może być, i czy to perm jak to perm bd kłócił się z VALVE.

Co myślicie o tym bo ja jestem oburzony żeby w takiej grze jak CS:GO dostac bana ZA NIC?!?

Jeszcze chce dodać że mam pare cennych skinow na koncie, i to by nie mialo sensu cheatować z wartosciowymi skinami

JAK BD ODPISYWAŁ ZROB TAK ( @Howker ) TO WTEDY TO PRZECZYAM

Opublikowano

Miałem to samo , jakies półtora tygodnia temu wyrzuciło mnie podczas grania turniejówki , nic nie pisało ,że jakiś vac.

Nagle patrzę Globalna kara czasowa - skazany przez nadzór , cheatów nigdy nie odpalałem , nigdy nie miałem na kompie , wysłałem im odwołanie lecz czekam i czekam ,a odpowiedzi i tak nie ma. Najsmieszniejsze jest to ,że nie potrafią zrobić dobrego anty-cheata , tylko dają ludziom możliwość oceny innych czy ktos ma haksa czy nie ma, kompletnie bezsensowne patrząc ,że niektórzy nie mają kompletnie pojęcia o ocenie zachowania innego gracza , jakis noobek zobaczy ,ze ktos kogos raz zeskanował i od razu zaznacza WSPOMAGANIE WIDZENIA no po prostu smiech na sali,zresztą kto nigdy nie miał takiej akcji ,ze ustrzelil kogos mega fartem przez scianke a pozniej go wyzywali od WH niech rzuci kamieniem :D

PS. Denerwujace jest to ,ze czlowiek placi za gre, od czasu do czasu doładuje steama, a dostaje free bana. PORAŻKA!

Opublikowano

Być może grzebałeś w plikach gry/ ew. jakiś szkodliwy program pozmieniał Ci coś w plikach gry za to też jest VAC

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...