Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Globalna kara czasowa

xNeViL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, mam problem.
Włączam cs:go patrze a tu komunikat "Globalna kara czasowa obecny status twojego konta to niezaufany"
Nie cheatowałem co mam zrobić?
Czy to jakiś błąd czy na ile to jest ban ?
Naprawde nie czitowałem więc nie gadajcie że grałem na chackach !
post-1343472-0-26942300-1424626532_thumb.png

Opublikowano

Volvo wyczaiło, że nie spełniasz wymogów. Gra jest od 16 lat.

A tak serio, to może używałeś jakichś skryptów albo kiedykolwiek odpaliłeś jakiegoś haxa?

1356721310-U739101.png

Opublikowano

jest to overwatch. Obstawiaj na brata, jezeli nie maczales w tym palcow :) Mialem podobną sytuację w 1.6. Wina brata :)

Nieźle dostałeś OV w cs 1.6 dobry jesteś.

Masz OV czyli zostałeś zgłoszony w meczach i społeczność stwierdziła że coś masz.

Opublikowano

Ale pierdolicie, dostałeś overwatcha. Jeżeli grałeś na czitach i się spaliłeś to może dlatego lub masz zbyt "podejżany" styl gry. Jedyne co Ci zostało to czekać na wyrok. Jest szansa że nie wyrwiesz Vaca, o ile dostaniesz mała ilość reportów. Dziękuje dobranoc.

@wzorek

O j****y, overwatch w 1.6 :D, dziwne ja od razu na "Vakacje" zostałem wysłany.

Opublikowano

Nieźle dostałeś OV w cs 1.6 dobry jesteś.

Masz OV czyli zostałeś zgłoszony w meczach i społeczność stwierdziła że coś masz.

bana dostałem gałganie(grzecznie żeby warnika nie dostać, hłehłe)  :D

@do autora: nie spotkalem sie jeszcze z realnym przypadkiem, aby ban został nadany osobie nie grającej na cheatach w CS:GO.

Opublikowano

Albo jesteś za dobry na obecną rangę albo smerfy i cebulaki z nerwów Cię reportowały. Ew. możliwe, że czitowałeś ale nie chcesz się przyznać. Czerwony kolor to perm.. Radzę Ci przerzucić skiny zanim pojedziesz na VACacje :).

- Ten tylko wart nazwy człowieka, który ma pewne przekonania i potrafi je bez względu na skutki wyznawać czynem. - Józef Pilsudski.

- Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. - Józef Pilsudski.

Opublikowano

Brawo jednego boba mniej :D

Opublikowano

Znawcy  <_< To jest untrusted ban, który się wkrótce przekształci w VAC'a, a nie OW. 

Ban ten został nadany w wyniku używania wspomagaczy. 

b_560_95_1.png

Opublikowano

Masz włączonego steam guarda?

Czlowieku jestes kidmodem a o takie glupoty w ogole niezwiazane z tematem sie pytasz? Posty sobie nabijasz?

@top

Dostales banika. Przyznaj sie jak czlowiek ze odpaliles i sie spaliles, a nie glupa palisz ;) juz sobie nie pograsz na tym koncie.

Opublikowano

Czlowieku jestes kidmodem a o takie glupoty w ogole niezwiazane z tematem sie pytasz? Posty sobie nabijasz? @top Dostales banika. Przyznaj sie jak czlowiek ze odpaliles i sie spaliles, a nie glupa palisz ;) juz sobie nie pograsz na tym koncie.

@Beard.

Stan konta to niezaufany; mogło to spowodować wyłączone blokady np. steam guard.

To nie jest overwatch ludzie mieszacie mu w głowie; gdyby to był overwatch pisało by że "Skazano przez nadzór - bardzo szkodliwy"

A co do bana to jest prawdopodobnie vac tak wyczytałem w internetach.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

To jest overwatch! -,-

Nadzór sprawdzi Twoje demko w meczu gdzie zostałeś zreportowany.

Jeżeli wykryją i ocenią że miałeś coś = VAC

A jak nie to nic się nie stanie. ^^

Opublikowano

To jest overwatch! -,-

Nadzór sprawdzi Twoje demko w meczu gdzie zostałeś zreportowany.

Jeżeli wykryją i ocenią że miałeś coś = VAC

A jak nie to nic się nie stanie. ^^

To nie jest overwatch, jezeli nie masz o czyms pojecia to sie nie wypowiadaj.

Ban untrusted = uzycie wykrytej przez VACa funkcji w cheacie ktory moze byc dalej niewykrywalny. Jedna z takich funkcji jest NoRecoil który jestes detected w każdym cheacie.

Steam guard nie ma żadnego zwiazku z banem "untrusted", Panie kid moderatorze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...