Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Mapa Eventowa na serwerze Bangjer2.pl

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mmmm .. Bella te kontury te piękne symetryczne wzgórza, te kolory miłe dla oka, powiem Ci praca na wysokim poziomie, po samej pracy można dostrzec trud w jaki w nią włożyliście, zapewne praca nie była robiona przez 5-10 minut. A na tych literach, kurczę aż miło się będzie biło metiny jak i Bossy. Nic tylko życzę powodzenia, bo mam nadzieje, że ta mapka znajdzię się u Ciebie na serwerze i zaciągnie na niego multum ludzi.. Powodzenia, i życzę wiecej sukcesów w tworzenia tak inowacyjnych mapek :)

Opublikowano

Kolejny serwer dedykowany publiczności pokroju jp armia.. ;x

Nie przyszłam tu hejtować, ale jeśli chcecie mieć samych graczy o mentalności "gimbusa", to jesteście na dobrej drodze.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Ty tak na serio? Nie zagrałbym szczerze na serwerze, gdzie jest taka o to mapa, a jak ''to coś'' by się nazywało? ''mapa eventowa'' czy tak jak jest napisane na SS? :D  Nie podoba mi się całkowicie.

Opublikowano

­MAPKA PEŁNA PROFFESKA, PIOTRUŚ CUMPLU JAK ZAWSZE POLECIAŁEŚ PO BANDZIE

NIECH DIOX BEDZIE Z TOBĄ

01156920831638570790.png­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...