Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Mapa Eventowa na serwerze Bangjer2.pl

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­

Witam! Przedstawiam Wam projekt autorstwa mojego i D0MIK-a, nad którym pracowaliśmy dość spory czas jednak został on skończony.

Jest to mapa EVENTOWA. Będzie to tak zwana serwerowa impreza, na której będzie napierdalał Koldi ze swoimi niuskulowymi friendsami. Na evencie będą rzucane różne pierdolety i tak dalej. Ale do rzeczy, sama mapa prezentuje się dość naszym zdaniem epicko, ma świetnie dobrane tekstury i muzyka dobrana na mape ( Stifłonda #2 i Stifłonda #3 )  podczas Eventu wprawi Was w niezapomniany klimat. Dodatkowo zadbaliśmy o sporą dawke efektów specjalnych jak i prezenty dla Naszych imprezowiczów! Więcej już niedługo na serwerze, pozdrawiamy!

Bangjer2.pl Team

#tonieprowo

1883499.jpeg

1883500.jpeg

1883501.jpeg

Opublikowano

C*****a mapa. 

Widzę D0MIK brak graczy na Verdei bierzesz się za kolejny serwer?

Kolego Asfenie nie udzielaj się w tym temacie łyknąłeś marne prowo, jeśli myślałeś, że to jest na serio to właśnie pokazałeś swój poziom inteligencji zresztą już nie 1 raz na tym forum. Nie spinaj się do mnie bo nie masz o co, nie moją winą jest to, że gdy stała Verdea S1 w między czasie mialeś 5 serwerów. 

Jak już pisałem łyknąłeś tak marny bezbek i prowo.

Ps, dla ludzi pokroju Asfena, to jest czyste prowo. Nie mam zamiaru więcej udzielać się w tym temacie, więc nie kierujcie do mnie czegoś tego typu, żegnam #ultra_idiot_alert

Opublikowano

Patrząc na to wszystko można sobie zadać, jedno zasadnicze pytanie.

Czy musiało do tego dojść ?

Widocznie musiało.

Skoro doszło.

Naprawdę ciekawa mapa, cała nienawiść która jest podczas ksucia na eventach zuo została tutaj pokazana co sprawia że mapa powinna trafić w gust 90% graczy :D

Oby więcej takich mapek :D

26ef880a24a8b87bgen.png

Opublikowano

Asfen proszę, wypierdalaj i się nie ośmieszaj jak te inne śmiecie pokroju Hooltrasa, Siela czy tego śmiesznego Pavcia aka. frytki.

Hehe, jak to fajnie czytać post takiego przegrywa  xD

vlRm1nY.png

Opublikowano

HOMER TY TO MASZ NAJEBANE W BANI XDDD

PROPS MOTZNO

ON SIĘ INSPIROWAŁ MOJĄ ZAJAWKĄ :/

Opublikowano

Hehe, jak to fajnie czytać post takiego przegrywa  xD

Nie kazałem Ci jeszcze wypierdalać bezbeku? No to wypierdalaj.

Już nie będę nawet pisał o tym wypierdalaniu stopek w moich questach w sf edeniuma, bo nie jesteś k***a wart dyskusji zerze.

Opublikowano

Nie kazałem Ci jeszcze wypierdalać bezbeku? No to wypierdalaj.

Już nie będę nawet pisał o tym wypierdalaniu stopek w moich questach w sf edeniuma, bo nie jesteś k***a wart dyskusji zerze.

Jaaaaaaki ból dupy  xD

O stopkach nic nie wiem, nigdy niczego nie usuwałem, nie wiem po co  xD

A co do zera, widzisz, ja coś osiągnąłem, Ty dalej nieudolnie próbujesz sprzedawać "najlepszy boter w Polsce" który nie wyłączy VPS'a w OVH za 10zł/msc  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD

A, zapomniałbym, jeszcze te twoje włamania na Alceasa  xD  xD  xD  xD  xD

vlRm1nY.png

Opublikowano

Jaaaaaaki ból dupy  xD

O stopkach nic nie wiem, nigdy niczego nie usuwałem, nie wiem po co  xD

A co do zera, widzisz, ja coś osiągnąłem, Ty dalej nieudolnie próbujesz sprzedawać "najlepszy boter w Polsce" który nie wyłączy VPS'a w OVH za 10zł/msc  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD

A, zapomniałbym, jeszcze te twoje włamania na Alceasa  xD  xD  xD  xD  xD

Frytka nie spinaj się już. XDDDDD

O stopkach wiesz, bo każdy serwer w tym waszym gównianym EG korzysta z mojego sklepu za PP który robiłem z rok może więcej temu na Estiusa.

Btw. nie wiedziałem, że Invoria jest słabsza od vpsa za 10zł/msc. xD

Opublikowano

Frytka nie spinaj się już. XDDDDD

O stopkach wiesz, bo każdy serwer w tym waszym gównianym EG korzysta z mojego sklepu za PP który robiłem z rok może więcej temu na Estiusa.

Btw. nie wiedziałem, że Invoria jest słabsza od vpsa za 10zł/msc. xD

xD Zapomniales powiedziec ze nawet nie umieja dobrze tego sklepu dodac bo na invori s2 dalo sie za yangi kupowac XDD

PS. Invoria to przeciez na hamaczi stoi. 

Opublikowano

­ja to bym tam kubana wrzucił:v

C*****a mapa. 

Widzę D0MIK brak graczy na Verdei bierzesz się za kolejny serwer?

mam Ci przypomnieć kogo serwer padł? ile teraz online masz, 5? xD

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Asfen proszę, wypierdalaj i się nie ośmieszaj jak te inne śmiecie pokroju Hooltrasa, Siela czy tego śmiesznego Pavcia aka. frytki.

Co się pienisz, mama na bułkę nie dała czy co  xD  xD  xD

btw; te twoje denne wyzywanie po mnie spływa :P był już taki jeden co mnie wyzywał pisał co to nie on a niedawno się okazało jaki to zerowiec :P

z tobą jest tak samo, elo Cmoknij mnie :)

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Co się pienisz, mama na bułkę nie dała czy co  xD  xD  xD

btw; te twoje denne wyzywanie po mnie spływa :P był już taki jeden co mnie wyzywał pisał co to nie on a niedawno się okazało jaki to zerowiec :P

z tobą jest tak samo, elo Cmoknij mnie :)

K***a typie ja robiłem w Metinie zanim ty (celowo z małej bo nie zasłużyłeś na wielką) ogarnąłeś, że ta gra istnieje więc wypierdalaj i nie wywyższaj się tak, bo jesteś strasznie c*****y.

Opublikowano

K***a typie ja robiłem w Metinie zanim ty (celowo z małej bo nie zasłużyłeś na wielką) ogarnąłeś, że ta gra istnieje więc wypierdalaj i nie wywyższaj się tak, bo jesteś strasznie c*****y.

Kolejny warmups  xD   xD   xD

robił robił i gówno zrobił :P

poza skoro jestem c*****y to po co umieszczasz mój nick w poście? czyżby kompleksy? 

żegnam.

Bo jesteś pierdolonym zerem, wywyższasz się i myślisz, że jesteś kimś, a prawda jest smutna - jesteś nikim.

Gówno zrobił, a pewnie kolejny który korzysta z moich rzeczy nawet nie wiedząc, że są moje.

Co za idioci, no wypierdalaj.

Więcej, czekam na więcej :P

Nie narzekaj że jestem taki zerem :c 

Współczuję rodzicom, muszą utrzymywać takiego kablowego napinacza który robi pod siebie.. Oj :c

Elo, ostatni post bo szkoda mi czasu na taką patelnie jak ty :P

Co do wywyższania się, pokazujesz jakim jesteś kretynem i idiotą bo sam zaczynasz a potem piszesz że ja się wywyższam xD xD xD No śmiechłem normalnie.

Aha czyli to ty warmus siwy na 20 koncie xD? hahaha

dobra kończę  skoro to ty, wystarczy że zobaczyłem twoje SF są jak gówno po roku siedzenia w metinie mogę to śmiało stwierdzić  gdy ty cepie siedzisz w nim już z 5 lat xD xD xD

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Kolejny warmups  xD   xD   xD

robił robił i gówno zrobił :P

poza skoro jestem c*****y to po co umieszczasz mój nick w poście? czyżby kompleksy? 

żegnam.

Bo jesteś pierdolonym zerem, wywyższasz się i myślisz, że jesteś kimś, a prawda jest smutna - jesteś nikim.

Gówno zrobił, a pewnie kolejny który korzysta z moich rzeczy nawet nie wiedząc, że są moje.

Co za idioci, no wypierdalaj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...