Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Do 300% dodatkowego ip w ten weekend!

jmp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam nadzieję, że nie będą to znów procentowe przeliczniki, że ileś tam procent na dane IP tylko legalnie 300% xD Ciekawie. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

nie wiadomo, czy to co gre bedzie dawalo taki bonus jak jest napisane, np 2 osoby - 100%,

czy 100% to ma byc max i moze ci dac 10% np...

nie spodziewal bym sie zbyt wiele po riocie... 

to 300% wyglada zbyt pieknie...

­Keelah se'lai

Pomocnik
Opublikowano

nie wiadomo, czy to co gre bedzie dawalo taki bonus jak jest napisane, np 2 osoby - 100%,

Zgadzam się z Tobą, jednakże napisałem tak jak oni podawali ;) Dałem link i tam szukajcie reszty informacji, bo tutaj nie ma sensu wszystkiego opisywać :) Dużo już było takich eventów i dobrze wiemy jak one wypadły B)

Opublikowano

To jest pewne że otrzymasz... ,to nie jest tak że masz 1%... dostaniesz na 100% ...... ten bonus w takiej ilości jakiej jest podany...

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

gwarantowane dodatkowe PZ

Dostanemy jak bedzie nas 5 to dostaniemy np jak za mecz bedzie 100 ip to bedzie 400 ip chyba

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

kurde odinstalowałem te gunwo bo jestem definitywnie uzależniony, ale jak bd bonus na ip to muszę zainstalować i trochę tego nabić C: 

Pomocnik
Opublikowano

Buuu, a ten bonus będzie się liczył wraz z IP boostem czasowym? :)

Wydaje mi się, że tak. Ale nie jestem pewny ;)

Opublikowano

Wtedy była tabelka gdzie dokładnie było opisane ile masz % szans na otrzymanie danego bonusu...

Teraz nie ma nic wspomnianego o jakiejkolwiek szansy na jakiś bonus. Jest tylko informacja o bonusie.

Opublikowano

wystarczy czytac ze zrozumieniem.

jak dostajecie 150% swoich ip, to zamiast 150 dostaniecie 225 (150+ 150*50%). jak macie miec 300%, to zamiast 150 dostaniecie 450.

nie ma szansy na dostanie.. to jest perma bonus na weekend. zawsze je dostaniecie, jesli tylko ekipe macie.

Opublikowano

Wydaje mi się, że tak. Ale nie jestem pewny ;)

Spytałam się supportu. :D I taką odpowiedź dostałam:

"Dopalacz będzie działał, jednak uprzedzam, że każdy bonus liczy się od podstawowej wartości PZ otrzymanej za wygraną. Jeśli masz jeszcze jakieś pytania lub mogę coś jeszcze dla Ciebie zrobić daj znać!"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...