Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PaintBall | UnikaT |

Activ omom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwera nie polecam zwykły gotowiec z neta "by shellby" Administracja nie ogarnięte "Gimbusiarnia"

Właściciel tylko potrafi wjeżdżać na Rodziców niewychowany gnój .

Opublikowano

Serwera nie polecam zwykły gotowiec z neta "by shellby" Administracja nie ogarnięte "Gimbusiarnia"

1. Ortografia "gimbusie" kuję w oczy.

2. "Gimbusiarnia" daję rękę uciąć, że aktualnie uczysz się w "gimbie"

3. Konkurencja, lecz trzeba dorosnąć...

Powiem tak, najpierw wyjdź z tej swojej "Gimbusiarni" to pogadamy -.-

­

Opublikowano

1. Ortografia "gimbusie" kuję w oczy.

2. "Gimbusiarnia" daję rękę uciąć, że aktualnie uczysz się w "gimbie"

3. Konkurencja, lecz trzeba dorosnąć...

Powiem tak, najpierw wyjdź z tej swojej "Gimbusiarni" to pogadamy -.-

­

1. Interpunkcja jak coś  <3  Nie mieszkam w polsce wiec sie j polskiego nie ucze .

2. Mam ci dowod wyslac, chociaz to zbedne zawracac sobie tylek takim dzieciaczkiem ktory krytyki przyjąć nie potrafi  B)

Jeżeli "kumplu" masz wątpliwości co do mojego Wieku, zapraszam na TS'a "NieTaLiga.pl" jak dzieciaczku będziesz zainteresowany wejściem i pokazaniem ze jeszcze nie przeszedłeś mutacji to kanał 1 Czekam ...

A co do serwera wypisz mi "UNIKALNE PLUGINY" jakie posiadacie  xD  xD  xD  xD  xD

Opublikowano

1. Interpunkcja jak coś  <3  Nie mieszkam w polsce wiec sie j polskiego nie ucze .

2. Mam ci dowod wyslac, chociaz to zbedne zawracac sobie tylek takim dzieciaczkiem ktory krytyki przyjąć nie potrafi  B)

Jeżeli "kumplu" masz wątpliwości co do mojego Wieku, zapraszam na TS'a "NieTaLiga.pl" jak dzieciaczku będziesz zainteresowany wejściem i pokazaniem ze jeszcze nie przeszedłeś mutacji to kanał 1 Czekam ...

A co do serwera wypisz mi "UNIKALNE PLUGINY" jakie posiadacie  xD  xD  xD  xD  xD

1. "dzieciaczku " pomyśl, może ktoś jest starszy od Ciebie i mógłby być Twoim Ojcem...

2. Koniec dyskusji w tym temacie.

Dowody to możesz zanieść do sądu  xD  xD  xD

18593497008793987137.png

­

Opublikowano

1. "dzieciaczku " pomyśl, może ktoś jest starszy od Ciebie i mógłby być Twoim Ojcem...

2. Koniec dyskusji w tym temacie.

Dowody to możesz zanieść do sądu  xD  xD  xD

18593497008793987137.png

­

No no sprzedawanie explito'w  od ruskow od zeala i wpuszczanie ich tych botów na serwer to masz chyba we krwi ale dalej twój serwer świeci pustkami  :) Dalej reklamuj te swoje "gowno" to tego serwera nie uruchomisz i to nie groźba :)

a "kumplu" dalej czekam na wypisanie twoich "unikatowych pluginow" no przecież ten cały serwer jest unikatow  xD  xD  od dupy strony pewnie.

Opublikowano

W ocenianiu serwera jest ważne to, aby przyjąć konstruktywną krytykę na jego temat. To co pokazaliście w tym temacie, przedstawia ten wasz poziom 'gimbusiarski', bo ani jeden, ani drugi nie umieją w normalny sposób tego załatwić.

Żenada...

Taki temat nie będzie wisieć w dziale, kosz. 

k4L2ZMS.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...