Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Yamada-kun to 7-nin no Majo

chaterchater

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie czytałem mangi, ale anime jak najbardziej mi się podobało. Tylko brakowało mi w ostatnim odcinku takiego prawilnego

pocałunku

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Nie wiem dlaczego, ale zachciało mi się przeczytać mangę... :v Faktycznie lepsza niż anime (kto by się spodziewał, co nie?). Takie pytanie, 12 odcinek, który to rozdział?

Coś koło 90 chapteru, nie pamiętam, ale mangę jak najbardziej polecam, do 198 chaptera (bo tyle jest dostępne po angielsku i w ogóle dostępne) manga trzyma cały czas poziom. Ale ograniczyłbym trochę ten harem, bo trochę zamienia się w To Love Ru jeśli chodzi o laski.

Część o przeszłości Yamady cholernie mnie wciągnęła

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

@Zeciarz

Dzięki wielkie, kiedyś doczytam do tego 90 chapteru (w tej chwili jestem na 23):P.

Nie przepadam czytania mang po tym jak już obejrzałem anime, jednak tutaj jest wyjątek :P. Dużym plusem są postacie, zwłaszcza Yamada.

Dużo pojawia się nowych postaci jeśli chodzi o anime?

gfgdf

Opublikowano

@Zeciarz

Dzięki wielkie, kiedyś doczytam do tego 90 chapteru (w tej chwili jestem na 23):P.

Nie przepadam czytania mang po tym jak już obejrzałem anime, jednak tutaj jest wyjątek :P. Dużym plusem są postacie, zwłaszcza Yamada.

Dużo pojawia się nowych postaci jeśli chodzi o anime?

Cóż takich głównych postaci to nie dojdzie, ale drugorzędnych, gdzie dosyć sporo wątku z nimi jest będzie, w spoilerze liczba, ktora co nieco może wyjawnić.

14 +2/3 postacie i dochodzi kolejne 7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...