Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Kilka map z serwera Arianea.eu

MałyShu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiadomo że nie wszystkim się wszystko podoba. Nie ma się co kłócić bo z opinią jest jak z dupą, każdy ma swoją :)

Tylko że Thorin i diamo mają jedną wspólną gdzie nie wejdę to widzę durnowate posty tego bałwana i wychwalanie tego daiama jaki on to super nie jest.

Pewnie dlatego, że nie potrafisz zrozumieć tego co napisałem :D

(Zacznij edukacje na temat gry Metin2 potem się zacznij szczegółowo określać bo to co napisałeś sprawiło, że mój dzień stał się kolorowy) :P

Uciekam stąd nim zaczniesz znów opowiadać fenomenalne bzdury, moją opinię na temat mapy panowie znacie mam nadzieje, że z niej skorzystacie, powodzenia z serwerem.

Już rozumiem dlaczego Mizune i Naid mają was za kompletnych debili i chyba po raz pierwszy się z nimi zgodzę.

Opublikowano

Tylko że Thorin i diamo mają jedną wspólną gdzie nie wejdę to widzę durnowate posty tego bałwana i wychwalanie tego daiama jaki on to super nie jest.

Już rozumiem dlaczego Mizune i Naid mają was za kompletnych debili i chyba po raz pierwszy się z nimi zgodzę

Trzeba to olać, wiem że pompatyczność jest irytująca ale walka z wiatrakami jest za to bez sensu ^^ Można chyba ignorować danych użytkowników na IPB.

Działa ;p
Opublikowano

Już rozumiem dlaczego Mizune i Naid mają was za kompletnych debili i chyba po raz pierwszy się z nimi zgodzę.

Naucz się pisać z człowiekiem bez obrażania go, odpoczynek w sumie dobrze ci zrobi..

Up, To ty kupiłeś mape od daimao i się nią teraz chwalisz to dopiero profesjonalizm :P 

1EPZ6G.gif

Opublikowano

szczerze to tylko pet jest dla mnie nowościa.

Mapy się dobrze prezentują.

Szkoda że ktoś użył tych modeli drzewek co pokazywałem jakiś rok temu.

Wielki Plus. Czekam na wiecej

1912513.jpeg

Opublikowano

szczerze to tylko pet jest dla mnie nowościa.

Mapy się dobrze prezentują.

Szkoda że ktoś użył tych modeli drzewek co pokazywałem jakiś rok temu.

Wielki Plus. Czekam na wiecej

Których drzewek? Drzewa są z WoM'a od Shoguna, a on ma je z obliviona :)

Opublikowano

Las bardzo ładnie wygląda i dobrze dopracowany, jest klimat. :D Szkoda że nie widziałem go na żadnym serwerze.. Ta zastępująca grote troche dziwna. 

Opublikowano

Widze, że twórczość mapperów/grafikow w metin2 polega głównie na zajebaniu modeli z innych gier/serwerów, a pozniej dochodzi inwencja twórcza.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Widze, że twórczość mapperów/grafikow w metin2 polega głównie na zajebaniu modeli z innych gier/serwerów, a pozniej dochodzi inwencja twórcza.

Tak, mało to odkrywcze po 6 latach istnienia priv. Nikt nie stworzy własnych modeli 3d od zera na prywatny serwer bo to nieopłacalne ^^ 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...