Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy komputer się nie włącza

GmbhcPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak zmieniłeś części to oczywiście musisz reinstalować system :)

Tak tez wlasnie pomyslalem. :D Ale nie wiem jak, w sensie wiem jak ale nie mam zadnego pendrive. :/ Mam na CD system ale nie moge podlaczyc pod kompa bo nie ma na plycie IDE, chyba ze jest jakis sposob. :D Mam dysk, ale z dysku nic nie moge usunac bo to brata, a nie da sie zainstalowac z innymi rzeczami na dysku (nie odpali sie chyba instalka)(Jak cos to triala sciagam nie pirace a pozniej kupie system :D).  Mam jeszcze karte SD i moglbym ja pod przejsciowke podlaczyc na usb, ale brat wzial ja. :/ To co robic? :D Da sie jakos inaczej zainstalowac system? :P

Intel i5 4460, XFX HD 6870, Ballistix sports 2x4 GB, Gigabyte B85M-D3H, XFX Pro TS550W, Thermaltake Armor, Seagate 320gb i WD 500 GB.

Opublikowano

Przez LAN :P

www.dobreprogramy.pl/marson1/Serva-sposob-na-instalacje-Windows-poprzez-siec-LAN-za-pomoca-PXE,57314.html

Trochę skomplikowane, ale inaczej się nie da.

Troche za bardzo skomplikowane. :P Jeszcze napisze do znajomych itp, moze oni maja sticka. To temat juz chyba mozna zamknac. :D /cls

Intel i5 4460, XFX HD 6870, Ballistix sports 2x4 GB, Gigabyte B85M-D3H, XFX Pro TS550W, Thermaltake Armor, Seagate 320gb i WD 500 GB.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...