Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kolejny następca Metin2 na horyzoncie

Makłowicz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Metin to jest metin, ma swój klimat i żadna gra tego nie zmieni, może i lepsza grafika, lepsze animacje ale osobiście nie za bardzo mnie ­przekonuje.

r3ePj8E.png

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

okej przepraszam, ale sie troche zdenerwowalem jak mozna tworzyc gry, ktore probuja nasladowac metina

Bo Metin to jedna z najlepszych gier tego typu. Więc ludzie liczą, że stworzą coś podobnego i będą się kąpać w $$.

A ja bym chętnie zagrał w grę, gdzie bonuje się itemy (bbez konieczności wydawania milionów w IS), coś ala pelerynki, z ulepszanie itemów itp. Można by było grać niczym za starych czasów metina, tylko trochę łatwiej.

Ale fakt, Metin ma taki klimat, że trudno go zastąpić.

@Edit

Trochę o tym poczytałem i w sumie dobrze się prezentuje. System skilli taki sam jak w Metin2, postacie te same, klasy podobne. Każda klasa ma po 6 skilli, w tym buffy, które może dać na siebie albo kogoś innego. Tylko zastanawia mnie, czy taki wojownik będzie mógł dawać buffy szamanowi xD

tenor.gif

Opublikowano

Wow :D. te mapy wygladaja zajebiscie ... chcialbym zobaczyc gre ze wszsytkimi smaczkami jakie ma metin i z taką grafika. mam nadzieje ze im to wypali :D

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

­Ciekawa gra się nawet wydaje, ale grafika jak by z 2005  :O 

Szkielet (Chyba ninjy) na filmiku też taki jakiś dziwny  :mellow: 

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Pasjonat
Opublikowano

­Ciekawa gra się nawet wydaje, ale grafika jak by z 2005  :O 

Szkielet (Chyba ninjy) na filmiku też taki jakiś dziwny  :mellow: 

Grafika to nie wszystko, w metinie też nie jest to jakość hadeczyde hajdefiniszyn. Za to czcionka, która pokazuje liczbę zadanych obrażeń boska, wyskakujący arial.  xD

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

Jakoś ta gra do mnie nie przemawia nie ten klimat co dawnego metina :/, niby wychodzą nowe gry podobieństwem do metina, ale ta grafika jakoś mi nie przypada do gustu w takich grach, metin to jedna z moich ulubionych gier, więc nie sądzę abym zaczął grać w takie coś, gdyby przywrócili starego globala (brak pelerynek, zmianek, to co gra dała)

mógłbym grać godzinami a tak...

Opublikowano

I tak zawsze coś lepszego i nowszego z lepszą grafiką.

...................\/...................

Opublikowano

Jak dla mnie dobrego metina nic nie zastąpi. ; ) 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Opublikowano

Metin to Metin i tak zostanie, jednak gra na pierwszy rzut oka mi się spodobała. Jak wyjdzie to z chęcią zagram.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie wiem czy kogoś to zainteresuje ale Polacy tez robią nowa grę na silniku Metina, alpha niby w grudniu ma być lub zaraz po nowym roku ^ 

Opublikowano

Treen z ekipa zabrali sie za gree na src metina ze zmienionym silnikiem xD Moim zdaniem na samym wejsciu animacje skazuja te gre na upadek.

Opublikowano

Nie wiem czy kogoś to zainteresuje ale Polacy tez robią nowa grę na silniku Metina, alpha niby w grudniu ma być lub zaraz po nowym roku ^

Heroes of Asgard jakoś bardzo nie przypomina metina, jedynie taki sam jest system skilli, klasy i coś w stylu metinów. A tak to zupełnie inna gra.

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...