Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kolejny następca Metin2 na horyzoncie

Makłowicz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak dla mnie koncept MMO Hack'n slash to jest to czego szukam w mmo targetowe gdzie bijemi 1 mooba troche lipne są a takich jak metin gdzie lejemy spota jest mało i na takie cos warto czekać.

Jak dla mnie spoko tylko żeby nie skopali gry wiele systemów z metina mam nadzieję będzie zachowanych.

mojasygnan.png

Opublikowano

grafika między gothicem a metinkiem ;p (mówie o otoczeniu) pomysł mi się podoba czekam na cuś jeszcze

post-797478-0-22852600-1429556938.png

Pasjonat
Opublikowano

Nie ma co spekulowac, dla Was Metin2 jest lepszy bo nie graliscie w te gre. Wpierw zagrajcie :)

Po coś są udostępnione trailery itp., można sobie wyrobić opinię i kupić/nie kupić, bądź pobrać/nie pobrać.

Ciekaw jestem jaka będzie reakcja właścicieli marki Metin2 na tą produkcję :P

A co mają zrobić? Tyle następców już mieli, a i tak metina nikt nie tknął tak naprawdę. 11 lat, a dalej w formie.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

Zaden nowy tworca gry nie moze ogarnac tego ze ludzia podoba sie to ze jesli bijemy jednego potwora i "zachaczamy" o drugiego to ten tez dostaje obrazenia. Systemy dropu przedmiotow tez sa beznadziejne... kazdego potwora trzeba otwierac osobno zeby pozbierac z niego itemy. Tworza ogromne mapy przez co kazdy czuje sie zagubiony, nie ma jednej mapy na ktorej wszyscy sie spotykaja a wystarczy tak niewiele zeby stworzyc gre ktora przebije Metina. W zasadzie metina przewyzszaja privy  tyle ze na prywatnych serwerach ludzie zbyt szybko osiagaja maxywmalny lev i kazdy wie ze to moze w kazdej chwili pasc

Nic dodać nic ująć, napisałeś o wszystkim co mnie boli w grach mmorpg, bicie tylko jednego potwora na raz, otwieranie kazdego dropu oddzielnie, masakra :) Jak zna ktoś jakąś fajną wciągającą grę to niech pisze :) Metin to już tylko interes, na globalu nie ma sensu grać a privy otwierane są tylko na parę miesięcy a potem świecą pustkami.

OsoInternational.jpg

Opublikowano

­Ale przecież to jest prywatny serwer Metin2 ze zmienionym silnikiem graficznym na Unity, a nie jakaś nowa gra. Dodano pare nowych klas postaci itd, fajny pomysl maja ale nie jest to oficjalnie nowa gra. 

Opublikowano

Po coś są udostępnione trailery itp., można sobie wyrobić opinię i kupić/nie kupić, bądź pobrać/nie pobrać.

A co mają zrobić? Tyle następców już mieli, a i tak metina nikt nie tknął tak naprawdę. 11 lat, a dalej w formie.

Chodzi mi raczej o podjęcie jakichś kroków prawnych tak jak z rise of metin.

Opublikowano

Aczkolwiek powiem wam że gdyby wyszło coś stylem i klimatem przypominające Metina ( nie mówiąc o obecnie dostępnych crapach jak np Cabal - który kompletnie do mnie nie przemawia i nie mogę zdzierżyć 10 minut grając w to...) to z chęcią bym odpoczął od sury, mentala czy archera ;p Rise Of Metin wyglądał ciekawie ale nie miał perspektyw... Typowych mmorpg , w stylu "zbieraj spoty na mapie i exp, bonuj itemy, lej się z kim popadnie " czyli to co robimy w metku chyba nie ma , jeśli wiecie co mam na myśli... Metin 3 - miało być, ale odpadło, gdzieś tam coś widziałem na necie, ale korea czy inne żółte... 

54169037467327365173.png

Opublikowano

­Ale przecież to jest prywatny serwer Metin2 ze zmienionym silnikiem graficznym na Unity, a nie jakaś nowa gra. Dodano pare nowych klas postaci itd, fajny pomysl maja ale nie jest to oficjalnie nowa gra. 

Zrób takiego priva, z taką grafiką to będzie dużo graczy. :D

Metina to to nie zastąpi ;)

Tobie nie zastąpi, ale kilkuset innym osobom zapewne tak. ;>

Aczkolwiek powiem wam że gdyby wyszło coś stylem i klimatem przypominające Metina ( nie mówiąc o obecnie dostępnych crapach jak np Cabal - który kompletnie do mnie nie przemawia i nie mogę zdzierżyć 10 minut grając w to...) to z chęcią bym odpoczął od sury, mentala czy archera ;p Rise Of Metin wyglądał ciekawie ale nie miał perspektyw... Typowych mmorpg , w stylu "zbieraj spoty na mapie i exp, bonuj itemy, lej się z kim popadnie " czyli to co robimy w metku chyba nie ma , jeśli wiecie co mam na myśli... Metin 3 - miało być, ale odpadło, gdzieś tam coś widziałem na necie, ale korea czy inne żółte... 

Masz racje, robiąc MMORPG powinni wiedzieć że latanie za jedną grupką mobów jest nudne ;x

Opublikowano

Wszystko fajnie, podobało mi się dopóki nie zobaczyłem tego ninji. Jak dla mnie za mało dynamiczne, jakby trochę nad tym popracowali to byłoby super ;) 

52287137559562145640.png

Opublikowano

Cisnicie beke ze wszystkiego , a zaden z was chyba sie nie zastanowil ze to dopiero beta :D

Jak narazie nic nie zastapilo metina , to fakt. Ale nie trzeba byc geniuszem zeby sie domyslic ze inne grupy ludzi czychają na te ogromną spolecznosc jaką sa gracze metina. Moim zdaniem jeszcze za jakies 2-3 lata cos przebije metina. ;)

Gierka calkiem ciekawa , warta sprawdzenia. Jak narazie nie ma co gadac , najpierw trzeba zagrac a potem pierdolic ... pozdro dla kumatych xD

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

Pamiętajcie, nic nie zastąpi Metina. Ta gra ogranicza się do 4 (5) postaci, kilku prostych map i paru innych pierdołach. Mnie i wielu osobom się taka gra podoba. Nie potrzeba dobrej grafiki i realistyki, żeby się dobrze grało.

Powiedzcie mi, dlaczego tylko w Metinie można atakować x mobów jednocześnie?

Opublikowano

Może dlatego, że to zupełnie inne gatunki gier? Jakby wystartował "MetinX" z grafiką jak w GTA V, to myślisz żeby nie przebił normalnego metina? Na pewno by przebił, pewnie by była taka sama sytuacja jak pomiędzy CS 1.6 a GO.

Myślisz że każdego stać by pograć w metina który ma grafikę GTA V większość metinowców zapierdala dalej na systemie WIN XP więc pozdro...

-----------------------------------------------

502 Bad Gateway

504 Gateway Time-out

23/7 Na MPC :)

-----------------------------------------------

PandoraMT2  2016 - Filmik

PandoraMT2  2014 - Filmik

Opublikowano

Myślisz że każdego stać by pograć w metina który ma grafikę GTA V większość metinowców zapierdala dalej na systemie WIN XP więc pozdro...

No to mówie, że by była taka sama sytuacja. Kto ma za słaby sprzęt lub kogo by nie było stać bo pewnie by to już była płatna gra to by grał dalej w metina2..

Pamiętajcie, nic nie zastąpi Metina. Ta gra ogranicza się do 4 (5) postaci, kilku prostych map i paru innych pierdołach. Mnie i wielu osobom się taka gra podoba. Nie potrzeba dobrej grafiki i realistyki, żeby się dobrze grało.

Powiedzcie mi, dlaczego tylko w Metinie można atakować x mobów jednocześnie?

Jakby nie wprowadzili pelerynki, to by takiego czegoś nie było :>

Opublikowano

Bedzie po polsku?

I jest juz stronka do tego?

Masz linki na YT ale chyba nie do ich strony, startuje dopiero za kilka miesięcy.

Btw. znalazłem takie info od nich ;>

20150313043856-pie_chart.png?1426246736

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...