Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kolejny następca Metin2 na horyzoncie

Makłowicz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po RiseOfMetin przyszedł czas na kolejnego samozwańczego następcę Metin2. Poniżej krótki filmik przedstawiający tą grę. Trochę więcej info w linkach pod filmikiem na YT.

Nie jestem związany z tym projektem w żaden sposób, temat zakładam jedynie w celach informacyjnych i dla poddania tego projektu do dyskusji :)

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Metin to metin a nie jakieś Heroesy.. obejrzałem kawałek filmu i jakoś mnie to nie uwiodło. ;)­

Opublikowano

Z Metina zachowany jest jedynie klimat otaczajacego nas swiata, poza tym nie widzę podobieństw.

Pasjonat
Opublikowano

Pełno było takich gier, metin się zachował. Nic kolejny tytuł nie zmieni.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

Rise of Metin to miała być sensacja, a twórcy nic takiego nie pokazali, Metin jescze długo będzie królował w tej kategorii gry.

­

Opublikowano

Zaden nowy tworca gry nie moze ogarnac tego ze ludzia podoba sie to ze jesli bijemy jednego potwora i "zachaczamy" o drugiego to ten tez dostaje obrazenia. Systemy dropu przedmiotow tez sa beznadziejne... kazdego potwora trzeba otwierac osobno zeby pozbierac z niego itemy. Tworza ogromne mapy przez co kazdy czuje sie zagubiony, nie ma jednej mapy na ktorej wszyscy sie spotykaja a wystarczy tak niewiele zeby stworzyc gre ktora przebije Metina. W zasadzie metina przewyzszaja privy  tyle ze na prywatnych serwerach ludzie zbyt szybko osiagaja maxywmalny lev i kazdy wie ze to moze w kazdej chwili pasc

u1lc.png
Opublikowano

No można powiedzieć że ciekawa gierka.
Lecz na pewno nie bd metina zastępować, lecz to bd coś nowego.
Straszne ładna grafika się szykuje. 
No cóż poczekamy, no i zobaczymy. :)

Mi się podoba. Wiadomo kiedy ta gra ma być dostepna ?

Przed grudniem tego roku.

837341413742376668518.png

Opublikowano

No można powiedzieć że ciekawa gierka.

Lecz na pewno nie bd metina zastępować, lecz to bd coś nowego.

Straszne ładna grafika się szykuje. 

No cóż poczekamy, no i zobaczymy. :)

Przed grudniem tego roku.

Grafika to nie wszystko,gra może mieć gorszą grafikę,ale być naprawdę super,lecz metina nic nie zastąpi na tą chwilę,obecną.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

World Of Metin w tym macza palce, a raczej ich team, dlatego będzie to pewnie coś w stylu Metina, a raczej w tym stylu ze zmienionym silnikiem graficznym

Opublikowano

Te zwierzeta zbyt realistycznie wygladaja i wgl ta mapa zeby to cos odzwierciedlalo klimat metina

O to chyba chodzi, że mają wyglądać realistyczniej. 

Chyba że masz potem problemy z zabiciem niedźwiedzia w metina bo wygląda bardzo realistycznie.. :D

Opublikowano

Hahaha nie da się, jak takie gowienko może zastąpić metin2 nie ma rady :-) pomyśl gościu jak cos napiszesz...

Metin2 przetrwał GTA V , CS GO, LOL'A i takie cos go nie zastąpi...

Opublikowano

Hahaha nie da się, jak takie gowienko może zastąpić metin2 nie ma rady :-) pomyśl gościu jak cos napiszesz...

Metin2 przetrwał GTA V , CS GO, LOL'A i takie cos go nie zastąpi...

Może dlatego, że to zupełnie inne gatunki gier? Jakby wystartował "MetinX" z grafiką jak w GTA V, to myślisz żeby nie przebił normalnego metina? Na pewno by przebił, pewnie by była taka sama sytuacja jak pomiędzy CS 1.6 a GO.

Opublikowano

O to chyba chodzi, że mają wyglądać realistyczniej. 

Chyba że masz potem problemy z zabiciem niedźwiedzia w metina bo wygląda bardzo realistycznie.. :D

Nie chodzi o to, ze mam z tym problem, przeczytaj jeszcze raz co napisalem to moze zrozumiesz. Jesli chodzi o Csy, w GO jest podobno troche inna mechanika gry, bardziej profesjonalna.

Opublikowano

Nie chodzi o to, ze mam z tym problem, przeczytaj jeszcze raz co napisalem to moze zrozumiesz. Jesli chodzi o Csy, w GO jest podobno troche inna mechanika gry, bardziej profesjonalna.

Tam też widać, że jest bardziej profesjonalna..

Pasjonat
Opublikowano

Spójrzcie na datę wydania Metina, a ten tytuł jeszcze powstaje

W dodatku zmiany metina nie polegały na ogromnej zmianie całej rozgrywki.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...