Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Wyłączcie powiadomienie po otagowaniu kogoś w dziale do którego nie ma dostępu.

Cuco

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak ktoś jest otagowany w poście w dziale do którego dostępu nie ma to nie powinien dostawać powiadomienia.

@554461402688252517908.png Ravoner mnie oznaczył w swoim brudnopisie zapewne w tygodniku mpc i dostałem powiadomienie, ale przecież nie mam dostępu tam. A link nawet pokazał mi co to za temat :)

w46skx.jpg

hiFG4ZA.png

Pasjonat
Opublikowano

Może i zmiana mała, ale niektórych będzie denerwowało, że ktoś o nim rozmawia, a on nic zrobić nie może.

Tak.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

­

Zbyt rzadko się to zdarza, poza tym co Ci to szkodzi?

Neutral, z przychylnością na nie.

To, że mało używasz A/C w aucie ma znaczyć że ma tego nie być? Lepiej zostawić coś zepsute niż naprawić, ok.

hiFG4ZA.png

Opublikowano

Zbyt rzadko się to zdarza, poza tym co Ci to szkodzi?

Neutral, z przychylnością na nie.

nawet nie komentuje

Jak ktoś jest otagowany w poście w dziale do którego dostępu nie ma to nie powinien dostawać powiadomienia.

@554461402688252517908.png Ravoner mnie oznaczył w swoim brudnopisie zapewne w tygodniku mpc i dostałem powiadomienie, ale przecież nie mam dostępu tam. A link nawet pokazał mi co to za temat :)

w46skx.jpg

tak

Opublikowano

Czasami zbyt wymowne są tytuły tematów żeby dalej tak było

tygodnik-mpcforum-9-5-11-kwietnia-2015 tajne jak skurwysyn

Tak

Opublikowano

Też jestem za.­

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

­

Co to da? :P

Nie. ^^

To, że mało używasz A/C w aucie ma znaczyć że ma tego nie być? Lepiej zostawić coś zepsute niż naprawić, ok.

hiFG4ZA.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...