Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

jak radzicie sobie z "cwaniakami"?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@paxonzzzz

Pogaduszki pogaduszkami, dokładnie. Tylko mam taki problem, że jak pójdę pogadać o tym do psychologa to mnie nawet nie wysłucha - takiego mamy rozjebańca, sorry. Zanim bym popełnił jakieś głupstwo to wolę się podzielić z anonimowymi ludźmi i posłuchać co napiszą xD.

Jeżeli twierdzisz, że w wieku 15lat jest się dzieckiem to grottulacje. To już raczej okres gdzie wchodzi0 się powoli w życie dorosłe. Nie wiem czy chcesz mnie urazić, ale wyluzuj kolo. Zawsze jak temat dobiegnie końca mogę poprosić o clos'a i nie ma już spamu.

Opublikowano

@paxonzzzz

Pogaduszki pogaduszkami, dokładnie. Tylko mam taki problem, że jak pójdę pogadać o tym do psychologa to mnie nawet nie wysłucha - takiego mamy rozjebańca, sorry. Zanim bym popełnił jakieś głupstwo to wolę się podzielić z anonimowymi ludźmi i posłuchać co napiszą xD.

Jeżeli twierdzisz, że w wieku 15lat jest się dzieckiem to grottulacje. To już raczej okres gdzie wchodzi0 się powoli w życie dorosłe. Nie wiem czy chcesz mnie urazić, ale wyluzuj kolo. Zawsze jak temat dobiegnie końca mogę poprosić o clos'a i nie ma już spamu.

W wieku 15 lat jesteś dzieckiem bo co 15-latek może wiedzieć o dorosłym życiu?

0 zobowiązań 0 papierkowych robót 0 czegokolwiek a jeśli się mylę to mnie oświeć.

Edit: No chyba, że życie dało ci ostro w kość ale to są pojedyncze przypadki.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

A ja bym go sprowokował do ataku a później w celu samoobrony "zdekapitował" :P

Ew. Jeśli wiesz, gdzie mieszka, gdzie zostawia skuter to możesz mu przy nim pomajstrować ;) Nie chodzi mi tu o spowodowanie wypadku.

A i ktoś wyżej napisał, że 15 lat to wiek, kiedy wchodzi sie w życie dorosłe. Człowieku, Ja dopiero uczę się dorosłego życia, nie pieprz takich smutów. Co Ty wiesz siedząc na garnuszku rodziców, mając cieplutki pokoik i kieszonkowe xD Przyjdzie Ci walczyć z papierkami, urzędami, służbą zdrowia, podejmować decyzje czy przezyć jeszcze ten tydzień o chlebie i pasztecie, żeby miec na czynsz, czy po raz kolejny przekładać terminy zapłaty, a czego Ci szczerze NIE życzę zabraknie pomocy od bliskich - wtedy dowiesz się co to życie ;)

sygna.png

Opublikowano

Tutaj trzeba klasycznie i sprawdzonym sposobem od samego mistrza MMA -Bonusa.Buła ,Łokieć,Kołowrotek

Opublikowano

tyle dni już minęło, a ty sobie dalej z nim nie poradziłeś?

Czyżby rady koleguf s forum, nie przyniosły oczekiwanych korzyści i leżysz w szpitalu, po przejechaniu przez motorowerek ?

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

mam takiego koksa co jezdzi na skuterku i pokazuje faq 

oo panie, jak typ jezdzi na skuterku i pokazuje "fakju" na lewo i prawo to przejebane

to juz jest wyzsza szkola jazdy.. skuterkiem

kiedys jak przechodzilem z kolezanka przez pasy to przejechal obok nas taki koles na skuterku i pokazal jej "fak ju" 

zagapila sie na to majestatyczne "fak ju" i przejechal ją dostawczak

od tamtego czasu wszyscy sie z niej smieja i mowia na nia "deska"

A tak na serio to czemu takie tematy nie sa usuwane? Przeciez to smierdzi prowokacja na kilometr.

Opublikowano

Nie dawać po sobie jeździć jak zobaczy taki że się dajesz to dalej będzie zaczepiał.

Zajeb mu , dostaniesz w pysk , ale zobaczy że się nie dajesz i znajdzie se innego frajera.

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Opublikowano

Sprowokuj, on się rzuci, i mu wypierdol wszystkie spelle na ryj

lub 

jeśli nie patologia ( a raczej ) to do rodziców

Admin Cienia
Opublikowano

Joo. Jak radzicie sobie z cwaniakami?

Jakie macie na nich sposoby?

mam takiego koksa co jezdzi na skuterku i pokazuje faq xD

ogólnie jego kumpel dostał raz w pysk i teraz "cwaniakują".

*ja tu nie piszę, że jestem jakimś cyborgiem i niszcze wszystkich. Także bez takich postów.

Jak sobie radzimy pytasz? Jestem już dziaduwą (u,ó?) i jakoś nie zwracam uwagi na takie zabawy, z resztą na śmiesznie podchodzę to takich spraw.. ale nie niszczy mnie nic tak bardzo jak młodziaki w autach, i to najszczęściej w bmw ( nie uznaję stereotypów, mówię jak jest ) przejeżdżają przed grupką ludzików na sprzęglę i walą po gazie, ani to fajnie, ani to śmieszne, wręcz wysoki poziom żenady.. ;p

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...