Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

jak radzicie sobie z "cwaniakami"?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a czemu nie? pokazałbym to dyrektorowi to może by miał dym. Z tego co tu czytam to lepiej nie przechodzić do rękoczynów.

Jak to nie?

Po męsku, na solo.

1372333810-U137250.jpg

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wg. mnie nawet lepiej nie wprowadzać się w jakąkolwiek rozmowę z takim.

Rozmawiając z idiotą zniżasz się do jego poziomu, w którym on Cię może zniszczyć.

Opublikowano

Wg. mnie nawet lepiej nie wprowadzać się w jakąkolwiek rozmowę z takim.

Rozmawiając z idiotą zniżasz się do jego poziomu, w którym on Cię może zniszczyć.

Dlatego nie rozmawiasz... walisz na pizde od razu, jeden dostanie, trzech spierdala. 

Tak to działa.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Dlatego nie rozmawiasz... walisz na pizde od razu, jeden dostanie, trzech spierdala. 

Tak to działa.

zależy kim gra, jak mentalem to może walnąć np. duchowe uderzenie i wszystkich zmiecie a jak bodym to musi uważać bo mało defa i go mogą najebać

Opublikowano

Tak to działa.

Ciekawią mnie tacy ludzie.

Bijesz każdego potencjalnego "idiotę" na ulicy?

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Ciekawią mnie tacy ludzie.

Bijesz każdego potencjalnego "idiotę" na ulicy?

Może sam jest idiotą i wystarczy krzywo na niego popatzreć i już się rzuca z kosą ;p

Mam sąsiadów, taka rodzinka z wielkiego miasta która sie na wieś sprowadziła i nawet dzień dobry nie powiedzą, uważają się za lepszych chociaż wyglądają jak margines. Kiedyś o coś tam się przywalili i mordę darli do nas a kolega szedł z drutem żeby auto otworzyć bo zatrzasły mu się drzwi, oczywiscie na naszej posesji a jeden z sąsiadów wyskoczył z baseballem ;p Nie wspomnę już o tym że nas było z 7 oni we 2 + baba więc nawet nie zdążyłby się zamahnąć i już by go nie było ;) Najwyraźniej chciał zainponować swoim sprzętem...

4008f620557c76b9gen.jpg
Opublikowano

@ Missbułgaria

Jak cię ktoś zaczepia, to będziesz ignorował? Następnym razem gość powie daj na piwo, albo wpierdol.

Ale co to za zaczepka pokazanie palca siedząc na skuterze? Jak się odwrócisz nawet tego nie zauważysz.

"Następnym razem" nigdy nie miałem.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Zlewam zimnym moczem, a jak się sapie to przez trzy dni na jedno oko nie widzi.

Opublikowano

"Jeździ i pokazuje faq" beka z typa huehue ignoruj go

chyba że zacznie wylatywać z pięściami wtedy załóż nowy temat :)

Śmiechłem :D

Ignoruj, chyba, że staniesz się pośmiewiskiem całej klasy (przez nich). Nie pozwól sobie na to, bo później będzie już tylko gorzej. Choćbyś miał być kapusiem, konfidentem czy c**j wie kim jeszcze warto załatwić taką sprawę w ten sposób (chodzi o pedagoga), bądź po prostu pięściami jak czujesz się na siłach. Jak będziesz ignorował całą klasę to na prawdę na łeb Ci wejdą.

Ale jeśli to jest tylko 2 cwaniaczków to się trochę podroczcie z nimi, podenerwujcie ich i czekajcie na odpowiedni moment :)

Opublikowano

Ja najczęściej ignoruję, a jak ktoś się doczepi to tylko się śmieję patrząc w ziemie. Ogólnie jak ktoś mnie zdenerwuje to aż się trzęsę żeby przypierdolić, ale nigdy nikogo nie uderzyłem, jak się biłem to tylko wtedy jak ktoś do mnie wyskoczył.

@Freaky™ Czemu patrzysz się w ziemię? :D To okazuje słabość i brak pewności siebie, powinieneś patrzeć się w oczy :)

Opublikowano

@Freaky™ Czemu patrzysz się w ziemię? :D To okazuje słabość i brak pewności siebie, powinieneś patrzeć się w oczy :)

Patrząc w twarz bym go tylko sprowokoał, a mi się nie chcę niszczyć rąk na byle gównie. Jak nie trzeba to się niebiję i tyle ;p
4008f620557c76b9gen.jpg
Opublikowano

@Vertoi

tak namawiaj wszystkich żeby się bili, chłopak, który założył temat musi być lekko upośledzony, że nie potrafi sobie sam taki rzeczy załatwić, prawdopodobnie z wyskakiwanie do kogoś z pięściami ma tyle wspólnego co ja z milionami na koncie. I polecasz bójke 12 latkowi z zapewne starszym posiadaczem odkurzacza cwaniakiem z osiedla?

ogólnie, prośba do administracji 

BŁAGAM WAS WYRZUCAJCIE TAKIE TEMATY, ROZUMIEM POGADUSZKI, NO ALE SĄ PEWNE GRANICE.

Nie wszyscy na tym forum to dzieciaki, co 3 osoba chciała by podyskutować na jakis inteligentny temat, albo poradzić w naprawdę jakieś normalnej sprawie. 

Do chłopca z tematu:

daj fejsa tego kolegi co fakery pokazuje, wyślę mu ten temat to wogóle będzie miał już z ciebie pompe i ma racje bo banan jesteś niech ci pokazuje dalej, a ty płacz w temacie na MPC bo administracji nie obchodzi treść, a ilość.

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

@Vertoi

tak namawiaj wszystkich żeby się bili, chłopak, który założył temat musi być lekko upośledzony, że nie potrafi sobie sam taki rzeczy załatwić, prawdopodobnie z wyskakiwanie do kogoś z pięściami ma tyle wspólnego co ja z milionami na koncie. I polecasz bójke 12 latkowi z zapewne starszym posiadaczem odkurzacza cwaniakiem z osiedla?

ogólnie, prośba do administracji 

BŁAGAM WAS WYRZUCAJCIE TAKIE TEMATY, ROZUMIEM POGADUSZKI, NO ALE SĄ PEWNE GRANICE.

Nie wszyscy na tym forum to dzieciaki, co 3 osoba chciała by podyskutować na jakis inteligentny temat, albo poradzić w naprawdę jakieś normalnej sprawie. 

Do chłopca z tematu:

daj fejsa tego kolegi co fakery pokazuje, wyślę mu ten temat to wogóle będzie miał już z ciebie pompe i ma racje bo banan jesteś niech ci pokazuje dalej, a ty płacz w temacie na MPC bo administracji nie obchodzi treść, a ilość.

nie wydaje mi się, że gdzieś napisałem cokolwiek o bójce ;)

Opublikowano

nie wydaje mi się, że gdzieś napisałem cokolwiek o bójce ;)

Pisałeś o tym że trzeba reagować. Czyli wpierdol. Napisałeś też coś o wyzywaniu matki: to że ktoś ciśnie po matce oznacza że jest spierdolony tak mocno, że nie warto nawet na niego spoglądać, a tym bardziej pięści używać. To że mu najebiesz coś zmieni? Tak, pokażesz tylko jaki jesteś słaby psychicznie i w konfrontacji z wygadanym kolesiem zawsze przegrasz.

@ co do tematu też jestem za usunięciem, każdy piszę to samo, jedni aby najebać, drudzy żeby mu rozwalić skuter i trzeci m.in. ja aby olać, a i tak wszyscy doskonale wiemy że @WielkiBananPL tak naprawdę nie ma banana i prędzej ucieknie niż cokolwiek zrobi typowi.

4008f620557c76b9gen.jpg
Opublikowano

Pisałeś o tym że trzeba reagować. Czyli wpierdol. Napisałeś też coś o wyzywaniu matki: to że ktoś ciśnie po matce oznacza że jest spierdolony tak mocno, że nie warto nawet na niego spoglądać, a tym bardziej pięści używać. To że mu najebiesz coś zmieni? Tak, pokażesz tylko jaki jesteś słaby psychicznie i w konfrontacji z wygadanym kolesiem zawsze przegrasz.

@ co do tematu też jestem za usunięciem, każdy piszę to samo, jedni aby najebać, drudzy żeby mu rozwalić skuter i trzeci m.in. ja aby olać.

aa dobra, mogą ci obrazac rodziców, a ty nawet nie zareagujesz. serio? wiem, ze trzeba byc debilem zeby wyzywac po rodzicach, ale jak go sobie ustawisz to sie nawet nie odezwie...

Opublikowano

Nie wiem. Skończyłem gimnazjum.

Po pierwsze ignorować, potem rozmawiać, potem zagrozić ale nie używać siły. To sprowadza cię do poziomu takiego cwela.

Siły można użyć w obronie własnej ale użycie jej "bo ktoś cię wyzywa" to frajerstwo najwyższej klasy, poziom rozumowania kamienia.

aa dobra, mogą ci obrazac rodziców, a ty nawet nie zareagujesz. serio? wiem, ze trzeba byc debilem zeby wyzywac po rodzicach, ale jak go sobie ustawisz to sie nawet nie odezwie...

Mądry człowiek nie przejmuje się słowami idioty. Skoro ty wiesz, że to co mówi nie jest prawdą to czym się martwisz? Nie zna twoich rodziców, nic o nich nie wie więc jego słowa są zwykłym, nic nie znaczącym gównem. 

742611478555387739101.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...