Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

jak radzicie sobie z "cwaniakami"?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Joo. Jak radzicie sobie z cwaniakami?
Jakie macie na nich sposoby?

mam takiego koksa co jezdzi na skuterku i pokazuje faq xD
ogólnie jego kumpel dostał raz w pysk i teraz "cwaniakują".

*ja tu nie piszę, że jestem jakimś cyborgiem i niszcze wszystkich. Także bez takich postów.

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jebnij go kamieniem jak będzie jeździł. Możesz też go zignorować, ale po co?

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Ja zawsze się ze wszystkiego śmieje. To lepszy pomysł niż jakakolwiek reakcja i doprowadza wszystkich do szału. Znam takich ludzi którzy noszą atrapę broni. xD

Opublikowano

k***a co jak co ale skuterkiem sie popisywac ? to trzeba byc niedojebanym

ogolnie mam beke z takich ludzi bo w wiekszosci to sa banany ktore bez bogatych rodzicow bylyby pizdami z ktorymi nikt by sie nie zadawal 

Opublikowano

Dobra gadka > siła

Wystarczy raz zgasić delikwenta dobrą ripostą i powinien się odpieprzyć. A jeśli nie masz gadanego to ignoruj, takich śmieci nic tak nie irytuje jak widok że wszyscy na niego zlewają.

Opublikowano

Najlepiej ignorować takich typów. Jak widzi że jego zaczepki nie działają to się odpierdoli. A jak nie to buła w pysk.

Jebnij go kamieniem jak będzie jeździł. Możesz też go zignorować, ale po co?

Ignoruję się takie zachowania albo upada się do poziomu takich zachowań.

Dobra gadka > siła

Wystarczy raz zgasić delikwenta dobrą ripostą i powinien się odpieprzyć. A jeśli nie masz gadanego to ignoruj, takich śmieci nic tak nie irytuje jak widok że wszyscy na niego zlewają.

Macie rację o ile jest sam i nie ma publiki to można go zignorować, jeżeli ma publiczność i będzie Wam docinał to robicie z siebie ofiarę- jak inni to zobaczą to też zaczną się znęcać i tak się utworzy błędne koło. Nie wiem jakie to są zaczepki i w jakim jesteś wieku, ale to podchodzi pod mobbing. Osobiście jak mnie w gimnazjum zaczepiali to próbowałem ignorować, ale wkońcu to nie zdawało egzaminu- ignorowanie to najgorsze wyjście z sytuacji. Wkońcu się "przełamałem" dostał w papę i się rozpłakał, a inni się odczepili :) Publiczność straciła bohatera...

Opublikowano

Myślę, że problemy raczej trzeba rozwiązywać a nie ignorować.Proponuj najpierw porozmawiać po męsku i sobie wszystko wyjaśnić, a jak nie, to przy najbliższej okazji, sprowadź delikwenta do parteru załóż jakąś dźwignie i się dopiero wtedy pytaj, czy nadal ma jakiś problem.Ktoś pewnie może się zaśmiać z tym parterem i dźwignią, ale to dobry sposób, bo raz - nie będzie to pobicie, 2 trochę go ręka poboli i może się nauczy, żeby cie nie zaczepiać.

Opublikowano

Ja najczęściej ignoruję, a jak ktoś się doczepi to tylko się śmieję patrząc w ziemie. Ogólnie jak ktoś mnie zdenerwuje to aż się trzęsę żeby przypierdolić, ale nigdy nikogo nie uderzyłem, jak się biłem to tylko wtedy jak ktoś do mnie wyskoczył.

4008f620557c76b9gen.jpg
Opublikowano

jak nie ma patologi w domu, pojdz i sie poskarz jego rodzica.

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

widze, ze tu są same ofiary losu ktore się boją odezwać do takiego kogos... nie mowie ze jestem jakims fighterem czy coś, ale chocbym mial dostac w pape to nie wytrzymalbym jakby mnie ktos wyzywal przy kazdej okazji. wasze sposoby to jest cos typu "uciekanie od problemów" zamiast rozwiązywania ich.

@paxonzzzz i tak rozjebal. nie wiem jak mozna o wyzywanie poskarzyć czyimś rodzicom, widze, ze brakuje tu prawdziwych facetów, ktorzy umieją rozwiazac problem sami...

jak was będą bili to poczekcie az dostaniecie wpierdol i pojdziecie do jego rodzicow? albo jak wam zwyzywają mame to będziecie to ignorować?

Opublikowano

Joo. Jak radzicie sobie z cwaniakami?

Jakie macie na nich sposoby?

Ja to robię w prosty i szybki sposób. Podchodzę do gościa i pytam się czy ma jakiś problem czy szuka sobie problemów. Najlepiej podejść sam na sam a jak jest z kumplem(bo czuje się pewniej) to Ty przyjdź z jakimiś większymi kumplami i tyle....

Opublikowano

jak mnie zwyzywają to ignoruje , jak mnie biją to też ignoruje po prostu uważam że są to ludzie prymitywni .. chcą mieć fejm itp.. mi na tym nie zależy bo jestem marginesem społecznym :D

OtbZhLpNLxDoc.gif

Opublikowano

w sumie mam screenshota z chatu jak pisał do mnie kiedyś.. z 2lata temu, że nasz dyrektor to śmieć bez jednej nogi. Wykorzystać to i zrewanżować się?

Opublikowano

dzwonie po papieża, zazwyczaj sra w lasach obok mnie i ich napierdalal lel

Opublikowano

w sumie mam screenshota z chatu jak pisał do mnie kiedyś.. z 2lata temu, że nasz dyrektor to śmieć bez jednej nogi. Wykorzystać to i zrewanżować się?

Ty tak na serio ?

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Ty tak na serio ?

a czemu nie? pokazałbym to dyrektorowi to może by miał dym. Z tego co tu czytam to lepiej nie przechodzić do rękoczynów.

Opublikowano

a ty nie jesteś tym typem co kiedyś mówił, że jest w 1klasie zawodówki i wyjebał jakiemuś typowi z gimnazjum a jego koledzy się z ciebie śmiali?

Opublikowano

a czemu nie? pokazałbym to dyrektorowi to może by miał dym. Z tego co tu czytam to lepiej nie przechodzić do rękoczynów.

To zły pomysł bo pewnie paru ludzi by się o tym dowiedziało i uznali by Cię za osobę która zbiera haki na innych (nawet takie błahostki jak ta) i wątpię, że chcieli by się z Tobą zadawać poza tym to słaba zemsta.

Co do tych ludzi którzy piszą że ignorowanie problemu nie jest jego rozwiązaniem to prawda ale gdzie tkwi w problem w jakimś idiocie? Od idiotów świat się roi a było by szkoda marnować na każdego czas więc lepiej takie głupie zachowania ignorować.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...