Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd z grafiką w metin2

bakupl22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem w grze metin2 mianowicie z grafika co jakis czas robi mi sie tak jakby screenshot i nie moge nic wtedy zrobic. Jest to dosc denerwujace i przeszkadza w grze moze ktos bedzie wiedzial o co chodzi. Prosze o pomoc

post-1015022-0-06961300-1428701679_thumb.jpg

Opublikowano

czasem tez tak mialem. wyl/wl clienta i bylo ok ;). wyskakiwalo po 2-4h gry. Nic mi nie pomoglo . Teraz mam win8 i nie ma problemu ;)

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Pasjonat
Opublikowano

Na różnych serwerach masz takie bugi?

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

No to przypuszczam, że jeżeli nie masz tak od startu gry, a po jakimś czasie, to stwierdzam, że po prostu Twoja karta graficzna się przegrzewa. :) Jesteś w stanie sprawdzić temperatury podczas gry?

Opublikowano

a przy pomocy jakiego programu moge to zrobic?

czasem tez tak mialem. wyl/wl clienta i bylo ok ;). wyskakiwalo po 2-4h gry. Nic mi nie pomoglo . Teraz mam win8 i nie ma problemu ;)

tak wyl i wl clienta pomaga ale np ja jestem w dt na 7 pietrze i dropie mapki to troche denerwuje bo musze od nowa robic dt

Opublikowano

Raczej skoku temperatur nie widać. Ale sprawdź podczas gry, bo przy zwykłej pracy komputera temperatury nie podskoczą. Pograj trochę i dopiero sprawdź.

Opublikowano

Procek 82C, a temp karty zbugowało. :D Tu leży problem. Spróbuj zwiększyć moc wentylatorów tak jak w poradniku, który podałem wyżej.

Ewentualnie jeżeli to nic nie da, to musisz wymienić chłodzenia i pastę. :)

Opublikowano

Ok dzieki, ewentualnie moze jeszcze go przeczyszcze tylko musze kupic sprezone powietrze

Ja swój przeczyściłem i wymieniłem pastę ostatnio, bo zaczynał się grzać po 1/2h gry. xD

Opublikowano

Nie można też wykluiczyć że mogła się spalić Karta Graficzna.

Na prawdę cenna rada jako kidmoderator. Na pewno spaliła mu się karta graficzna. Jak się nie znasz to nie pisz głupot bo tylko mnie utwierdzasz w przekonaniu, że latasz po tych tematach żeby wbić posta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...