Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Asalian.pl [Dedyk] [Easy]

Asalian.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 105
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeżeli ktoś ma problem z klientem wykrywa wirusy proszę pobrać klienta wyłączyć na chwilę antywirusa wypakowac klienta i usunąć zniego plik errorlog.exe i powinno być w porządku bez wirusów. Dziś wrzucimy nowego klienta też bez wirusów 

@EDIT:

DO DZIAŁU DOWNLOAD NA STRONIE GŁÓWNEJ ZOSTAŁ DODANY NOWY KLIENT BEZ WIRUSÓW Z KAŻDEGO HOSTINGU :)!! ZAPRASZAMY DO GRY BEZ PROBLEMÓW!

4779314278795231360241.png

Opublikowano

Jeżeli ktoś ma problem z klientem wykrywa wirusy proszę pobrać klienta wyłączyć na chwilę antywirusa wypakowac klienta i usunąć zniego plik errorlog.exe i powinno być w porządku bez wirusów. Dziś wrzucimy nowego klienta też bez wirusów 

@EDIT:

DO DZIAŁU DOWNLOAD NA STRONIE GŁÓWNEJ ZOSTAŁ DODANY NOWY KLIENT BEZ WIRUSÓW Z KAŻDEGO HOSTINGU :)!! ZAPRASZAMY DO GRY BEZ PROBLEMÓW!

jaki plik errorlog.exe jak tam jest plik ErrorLog.txt nie wprowadzaj w błąd

I tak wykrywa trojana

Daj Lajka ! ;)

Opublikowano

W nowym kliencie nie ma już tego pliku errorlog.txt który miał w sobie wirusy, ta informacja jest raczej do graczy którzy mają starego klienta jeszcze z tym plikiem, niech po prostu go usuną.

Metin2List.pl ~> Polecam, pierwszy polski spis prywatnych serwerów Metni2 (jest też kilka zagranicznych). Lista się sama aktualizuje, sprawdza statusy serwerów itp!

Jeśli masz swój prywatny serwer Metin2 i chcesz go za darmo rozreklamować zapraszam na Metin2List.pl, dodanie serwera jest DARMOWE!!

Jeśli jesteś graczem prywatnych serwerów Metin2 i szukasz serwera dla siebie zajrzyj na Metin2List.pl i znajdź go!!

Pasjonat
Opublikowano

Jak wygląda aktualnie sytuacja? Dalej niedopracowany client i 20 osób na serwerze, czy są zmiany?

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

I tak wykrywa trojana

Ściągnij nowego klienta i sprawdź.

Jak wygląda aktualnie sytuacja? Dalej niedopracowany client i 20 osób na serwerze, czy są zmiany?

Jak widać daliśmy nowego klienta bez wirusów sytuacja na serwerze jest dobra. Bugi które są nawet najmniejsze naprawiamy. Ludzi przybywa i cieszy nas to liczmy na jeszcze większa ilość. W niedługim czasie planujemy aktualizację.

Opublikowano

Exp na 115lvl został naprawiony. ZAPRASZAMY DO GRY NAJWAŻNIEJSZE I NAJWIĘKSZE BUGI MYŚLIMY ZA NAMI WPROWADZAMY CAŁY CZAS POPRAWKI. A NIEDŁUGO AKTUALIZACJA :). TYM CZASEM ZABIERAMY SIĘ ZA WIRUSY W KLIENCIE. A WAM ŻYCZYMY MIŁEJ GRY I SPOKOJNEGO EXPIENIA :)!

Opublikowano

Serwer nie powala, sety broni takie sobie.22 osoby online.Nie polecam.

Ale dzisiaj jednak na serwerze Cię widziałem ;)

<span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: Comic Sans MS'><span class='bbc_underline'><em class='bbc'><strong class='bbc'><span style='color: #0000FF'>Jebnij + to nic wielkiego</span></strong></em></span></span></span>

Pasjonat
Opublikowano

@1361622928-U485574.pngAsalian.pl dalej po 20 osób w godzinach szczytu? Nawet nie było z kim pogadać, nie wróże jakiejś przyszłości serwerowi.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

PafloBM

Nie rozumiem pytania?

Dlaczego ciągle ten serwer stoi skoro nie zarabia bo 20 luda online? 

Od startu nie kiwnąłeś palcem o reklamę, chyba, że u YouTubera 20 widzów..

Na co Ty liczysz? Że ludzie wejdą z sami siebie po prezentacji na mpc?

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Dlaczego ciągle ten serwer stoi skoro nie zarabia bo 20 luda online? 

Od startu nie kiwnąłeś palcem o reklamę, chyba, że u YouTubera 20 widzów..

Na co Ty liczysz? Że ludzie wejdą z sami siebie po prezentacji na mpc?

tak właśnie tak myślę. stoi dlatego bo lubie nie był to serwer na hajs dlatego stoi nawet gdy jest 20luda

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...