Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Asalian.pl [Dedyk] [Easy]

Asalian.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 105
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zmienjszcie te napisy ludzie bo 3/4 tematu zajmują. Prezentacja ni ma nic ciekawego, co by mogło zachęcić do grania

Opublikowano

Server sie zapowiada fajnie, wbilem lvl 85+ i mi sie miło gra 0 problemow tylko ludzi by sie przydało! :)

No i płatnosci zagranicznych :P

Dzięki za dobre zdanie :).

Płatności będą tak jak pisałem z 90 krajów świata.

ZAPRASZAMY KAŻDEGO :)!

@Edit

ZAPRASZAMY NA NASZEGO FANPAGE GDZIE BĘDĄ ROZDAWANE KODY NA SM! ZAPRASZAMY DO LAJKOWANIA :)!

LINK

https://www.facebook.com/pages/Asalianpl/718252321605534

@Edit

DZIŚ O GODZINIE 17:00 ODBĘDZIE SIĘ PIERWSZY KONKURS OX NA SERWERZE ZAPRASZAMY !!!!

4779314278795231360241.png

Opublikowano

Nie wiemy sami się dziwimy liczba założonych postaci i kont jest dosyć spora a ludzi mało :/, nie wiemy dlaczego będziemy robić wszystko aby było Was więcej. Serwer nie ma bugów poprawiamy najdrobniejszy błąd zapytajcie tych co grają chcemy jak najlepiej dla Was! Więc chyba warto u nas zawitać jeżeli ktoś faktycznie ma problem z klientem będziemy pracować nad tym być może w nocy będzie nowy klient. Spróbujcie dać nam szansę a nie będziecie tego żałować.

ZAPRASZAMY !!!!

Jeżeli chcecie jak najlepiej, to przynajmniej przeczytajcie własne forum z działem propozycji, bo od siebie napisałem wiele rzeczy, a odzewu od administracji zero. Sam osobiście gram na serwerze, ale jeżeli nic nie jest dodawane, a brakuje banalnych rzeczy to po prostu odechciewa mi się grać.

Opublikowano

Twój koń trojański ...

5399314288672401360241.png

U mnie nic nie ma nikt na chwilę obecną nie zgłaszał problemu z wirusami.

A tu masz mój skan i tego avasta wiesz co możesz zrobić i nie mów mi ze jest częścią klienta bo po usunięciu działa normalnie

post-501900-0-89028600-1428921256.jpg

Wbijać na serwer bo mało ludzi a jest ciekawy Pozdrawiam.

Opublikowano

A tu masz mój skan i tego avasta wiesz co możesz zrobić i nie mów mi ze jest częścią klienta bo po usunięciu działa normalnie

attachicon.gifbandicam 2015-04-13 12-27-29-275.jpg

Wbijać na serwer bo mało ludzi a jest ciekawy Pozdrawiam.

Dziś będzie klient już bez wirusów i problemów 

Czemu strona główna jest identyczna jak serwera Tesoria.pl ?  :D

Ten sam sponsor dlatego.

Opublikowano

Po paru dniach gry stwierdzam, że ten serwerek coś w sobie ma. Coś co nie pozwala się od niego oderwać. Administracja potrafi siedzieć 12h na ts3 tylko po to, żeby się pośmiać :D (Pozdrawiam Assuana). Auriel co rusz poprawia jakieś bugi, a Michael co rusz planuje jakieś eventy. Serwerek zaczyna nabierać graczy. Miejmy nadzieję, że będzie nas więcej i liczymy na to, że do nas wpadniecie. ;) Zapraszam do Shinsoo

Pozdro od "Ximek"

<span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: Comic Sans MS'><span class='bbc_underline'><em class='bbc'><strong class='bbc'><span style='color: #0000FF'>Jebnij + to nic wielkiego</span></strong></em></span></span></span>

Opublikowano

Kolejny serwer żeby bawić się w zakupy w IS, jak nie zakupisz tęczowego kamyka w IS, bawisz na mapie 90+ w bicie metinów, żeby uzbierać kamyki duchowe i zrobić skile na P  :D tak samo moby np. w v2 biją dużo za dużo nawet jak łykniesz wszystkie mikstury ogólnie dostępne  xD  oczywiście odwiedzamy IS, a tam mamy pety, kostiumy z bonem na potwory czy mounty także z bonusem na potwory - sorry panie i panowie ale ja nie gram na serwerze "easy" żeby ładować w niego pieniądze tylko po to, by sobie jakoś dawać radę  :D inna rzecz jaka mnie na starcie zniechęciła to biolog : 10 zębów orka i oczywiście trzeba czekać na oddanie kolejnego  xD w takim razie Sayonara, było miło ale się skończyło . 

Opublikowano

Kolejny serwer żeby bawić się w zakupy w IS, jak nie zakupisz tęczowego kamyka w IS, bawisz na mapie 90+ w bicie metinów, żeby uzbierać kamyki duchowe i zrobić skile na P  :D tak samo moby np. w v2 biją dużo za dużo nawet jak łykniesz wszystkie mikstury ogólnie dostępne  xD  oczywiście odwiedzamy IS, a tam mamy pety, kostiumy z bonem na potwory czy mounty także z bonusem na potwory - sorry panie i panowie ale ja nie gram na serwerze "easy" żeby ładować w niego pieniądze tylko po to, by sobie jakoś dawać radę  :D inna rzecz jaka mnie na starcie zniechęciła to biolog : 10 zębów orka i oczywiście trzeba czekać na oddanie kolejnego  xD w takim razie Sayonara, było miło ale się skończyło . 

Serwer pod is. Spoko tylko że wszystko co jest w is jest łatwo dostępne w grze. Gracz który nie da nic w is może wydropić z dungeonów lub bossów także nie trzeba nawet w is ładować. Jak kto uważa. 

Opublikowano

Serwer pod is. Spoko tylko że wszystko co jest w is jest łatwo dostępne w grze. Gracz który nie da nic w is może wydropić z dungeonów lub bossów także nie trzeba nawet w is ładować. Jak kto uważa. 

Widzisz w prezentacji jest wzmianka o kamykach duchowych ale zapomnieliście dodać że dropią na 90+ z metków jak i na dungeonach również  :D na co w kostiumach i nie tylko, bon na potwory skoro to serwer Easy ? na co czas oczekiwania przy oddawaniu przedmiotów dla biologa ? wchodzi taki potencjalny klient jak ja na wasz serwer i na starcie dostaje obuchem  xD idzie np. na orki i dropi zęby które lecą jak lecą, poza tym resp na orkach iście wybitny, jak już podniesie poziom i zakupi rosy i całą resztę wybiera się do v2 ale tam szybko traci nadzieję  :D widzisz taki klient po godzinie gry ma już dość serwera Easy i wychodzi szukać czegoś innego - patrz na ilość graczy, widzisz to ?! mam wymieniać dalej ... ? 

Opublikowano

Agencja PR zawsze czujna i zwarta  xD

Żadna agencja idź spytaj na forum lub do gry tych którzy mają 80+ że bez isa dasz rade. moby może są za mocne ale pracujemy nad tym na razie mamy poważniejszy problem który chcemy jak najszybciej wyeliminować. Jutro z rana będzie nowy klient bez wirusów dostępny do pobrania na mega.co.nz 

Opublikowano

Żadna agencja idź spytaj na forum lub do gry tych którzy mają 80+ że bez isa dasz rade. moby może są za mocne ale pracujemy nad tym na razie mamy poważniejszy problem który chcemy jak najszybciej wyeliminować. Jutro z rana będzie nowy klient bez wirusów dostępny do pobrania na mega.co.nz 

Nie muszę się pytać innych, jak się im gra, za to wiem jak mi się grało - taka to drobna różnica, mam swój rozum i oczy więc ocenić potrafię to i tamto  :D mówiłem Sayonara ? no nic powtórzyłem się . bawcie sie sami ...

Opublikowano

Nie muszę się pytać innych, jak się im gra, za to wiem jak mi się grało - taka to drobna różnica, mam swój rozum i oczy więc ocenić potrafię to i tamto  :D mówiłem Sayonara ? no nic powtórzyłem się . bawcie sie sami ...

Żegnam :)

Opublikowano

­Serwer bardzo fajny, miło się gra i wgl.

Serdecznie wszystkim polecam jeśli szukacie dobrej zabawy to właśnie tutaj :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...