Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban w CS GO?

ArTmol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć we wtorek kupiłem grę na G2A i zacząłem grać mecze turniejowe. Od razu dodawano mi do Teamu Goldy i Kałachy (gdy osiągałem wysoką pozycję na koniec meczu, zaczęli mówić, że mam WH i jestem Smurf). Dzisiaj chciałem zagrać mecz turniejowy, i wchodząc do CS'a ukazał mi się taki napis w grze7w83uUT.png

Czy to jest jakiś VAC ban czy jednak po paru godzinach/dniach mi to konto odblokują?

Opublikowano

Otrzymałeś OW.

Tak to jest perm.

Gracze zgłaszali Cię i trafiłeś do overwatcha gdzie ludzie stwierdzili że posiadasz wspomagacze.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Czyli nic z tym się nie da zrobić? Super nacieszyłem się grą 3 dni ;)

Nic się nie da zrobić.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Myślę, że jeżeli byłeś w 100% czysty to napisz do valve swoje zażalenie i masz szansę że Ci odbanują, gdyż jest to przez overwatch a nie vac.

Myślałem że da się odwołać od overwatcha, tylko od vaca nie :D

2whgg21.png

by @Ziółko.

Opublikowano

Czyli przygoda z CS'em się zakończyła. Nie mam zamiaru wydawać kolejnych 40 PLN na to, aby znowu mnie zbanowali za kilka dni. Znacie może jakieś podobne gry? (WoT, LOL) itp.

Opublikowano

Czyli przygoda z CS'em się zakończyła. Nie mam zamiaru wydawać kolejnych 40 PLN na to, aby znowu mnie zbanowali za kilka dni. Znacie może jakieś podobne gry? (WoT, LOL) itp.

Graj w LoL'a jesli masz mocne nerwy i chcesz 'cos' osiagnac w przyszlosci lub graj w nowe produkcje, fps, mmorpg. Nosgoth, Rift inne duperele. 

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...