Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam osób do stworzenia prywatnego serwera.

Mazzler

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, serdecznie. Od jakiegoś czasu zwiedzam prywatne serwery plemion, lecz na każdym zauważyłem jakieś drobnostki do poprawy i tak dalej. Jeśli chodzi o polskie serwery plemion prywatnych moim zdaniem nie ma dobrych serwerów więc wpadłem na pomysł taki, aby rozkręcić coś swojego. Potrzebuje co najmniej 2-3 osób do pomocy przy konfigurowaniu serwera, zabezpieczeniu go, dodaniu jakiś rzeczy. Serwer nie będzie opierał się na trzepaniu hajsu, chodzi mi tylko utrzymanie serwera i strony o nic więcej. Jeśli masz ochotę pomóc i masz w tym jakieś doświadczenie lub jakieś fajne pomysły napisz na PW, lub GG-3773849

Jeśli pomogłem to daj "Lubię to", bardzo mnie to zachęca do dalszej pracy :)

1367352043-U384748.png

Opublikowano

hmm żeby utrzymać serwer będziesz potrzebował sporo graczy ale jeśli będzie możliwość wykupienia menadżera konta to chętnie się dołożę :)

Opublikowano

hmm żeby utrzymać serwer będziesz potrzebował sporo graczy ale jeśli będzie możliwość wykupienia menadżera konta to chętnie się dołożę :)

No chociażby to. Miałem zamiar coś takiego wprowadzić choć nie wiem czy ktoś podoła żeby to napisać. 

1367352043-U384748.png

Opublikowano

Na jakim silniku masz zamiar to postawić?

Ogólnie chciałbym to skonsultować z osobą która będzie technikiem, ponieważ nie orientuje się zbytnio które jest najlepszy.

1367352043-U384748.png

Opublikowano

Mam nadzieje że ktoś w końcu otworzy serwer godny uwagi, czekam już na to od dawien dawna :p oczywiście życzę powodzenia i jeżeli na coś wpadnę to podrzucę kilka ciekawych pomysłów.­

UGBPHQ1B.png

Opublikowano

Mam nadzieje że ktoś w końcu otworzy serwer godny uwagi, czekam już na to od dawien dawna :P oczywiście życzę powodzenia i jeżeli na coś wpadnę to podrzucę kilka ciekawych pomysłów.­

Tylko że trzeba chętnych osób do takiego projektu i ogarniętych co znają się mniej więcej już trochę, a takich właśnie brak.

1367352043-U384748.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jeżeli znajdą się osoby zainteresowane owym "Planem" zapraszam do kontaktu na PW / GG : 25666689.

Nie chce zakładać nowego topicu więc się podepnę. ^_^

Opublikowano

Witaj,

Chciałbym zaoferować ci współpracę z nami. Jestem przedstawicielem teamu Wardia. Lecz za nim cię przyjmiemy do zespołu chciałbym się dowiedzieć kilka ważnych informacji od Ciebie oraz przedstawić ci kilka detali o naszej działalności dotyczącej stawiania serwera. Więc może zacznę od pytań skierowanych do ciebie. 

Więc jakie masz doświadczenie w grze plemiona? Liczy się dla nas doświadczenie gracza oraz podstawowa znajomość mechaniki gry. Będzie to przydatne m.i Podczas dopracowywania silnika oraz dodawania nowych funkcji które występują w najnowszej wersji silnika wypuszczonego przez innogames. Oczywiście ta wiedza pozwoli na sprawne wyszukiwanie niedopracowań w silniku oraz sprawne aktualizowanie (przestarzałych funkcji) 

Jakie masz doświadczenie w prowadzeniu serwerów oraz czy miałeś kiedykolwiek styczność z silnikami plemion? - Interesuje nas to ponieważ same umiejętności programistyczne mogą nie wystarczyć. Jeśli nie posiadasz takiego doświadczenia możesz mieć problemy z dodawaniem nowych funkcji czy debugowaniem plików. 

Czy posiadasz jakiekolwiek umiejętności programistyczne? Jeśli tak to jakie i na jakim poziomie? - Jest to oczywiste pytanie. Zadaje je ponieważ na ten moment naszym priorytetem jest znalezienie Uzdolnionych techników do pomocy przy serwerze. Naborem do administracji serwer zajmiemy się wraz z rozwojem naszego priva. Oczywiście jeśli będzie taka konieczność zrobimy to wcześniej.

A więc zadałem pytania które zadać chciałem teraz czas przejść do kilku informacji o nas. Nasz serwer planowo miał wystartować 1 czerwca lecz wydarzył się pewien incydent i Team się rozsypał a silnik jakotako posiadamy (specyfikacji silnika nie chcę podawać tutaj jeśli uzyskam w miarę rozbudowaną i sensową odpowiedź) przedstawię ci więcej szczegółów na GG lub PW, ale jest jedno "ale" na początku w skład teamu wchodziło 5 osób zostały tylko 2 czasu coraz mniej a silnik nie jest wystarczająco naprawiony aby na nim serwer stawiać. Pilnie poszukujemy techników jeśli nie autor tematu może ktoś inny się zgłosić.

Inną kwestią jest to że o sponsoring nie trzeba się martwić. Jeśli chodzi o maszynę posiadamy jedną do testów a jeśli będzie trzeba to zmienimy ją na nieco lepszą z przypływem graczy.

Pozdrawiam

Wardia Team

EDIT:

Wydaje mi się że oferta nie aktualna dopiero teraz zauważyłem że post został udostępniony w kwietniu. Ale mimo wszystko jeśli ktoś chętny do pomocy pisać w temacie lub na PW. Temat dot. naszego serwera możecie znaleźć w dziale publikacje serwerów 

Wardia.tk - Nowy Prywatny Serwer Plemion Zapraszam.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...