Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­Plugin świetny! :)

Przynajmniej nie skrypt. :P

Gratuluję pomysłu. :)

Opublikowano

Dobry pomysł na plugin. Wreszcie młodzi gracze minecrafta może się zaciekawią taką rzeczą, jaką jest słownik ortograficzny. Jeszcze testuje plugin, ale jest przezajebiaszczy hyhy.

[-===.COŚ TUTAJ KIEDYŚ BĘDZIE.===-]

Opublikowano

Świetny plugin. Lepiej by było jakby autor dodał możliwość zmiany flat/db - wtedy było by po prostu idealnie!­

Pomysł super a prezentacja nie najgorsza!

aw

Opublikowano

Prezentacja przyjemna dla oka, plugin z pewnością przydatny.

Załóżmy, że w config dałem zapis muwie:mówie, jeżeli ktoś napisze kupamuwie to na czacie wyskoczy kupamówie, czy kupamuwie? Jeżeli wyskoczy kupamuwie to musiałbym wtedy dodać do configu po prostu kupamuwie:kupamówie i innej opcji na to nie ma? Nie wiem jak w Javie, ale np. w LUA było if msg.contains.

2lw7hol.png

Νεχ ποσσυμ τεχυμ ωιωερε, νεχ σινε τε. 

Opublikowano

Proszę, proszę. Coś nowego. Oryginalny (chyba) pomysł, jeżeli wykonanie
także to jest z*********e, łap lajka ziomMm!

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Choć mówią mi: Synthious, weź ćpanie odstaw... - Ja tylko chcę pizdę mieć #AnnaGrodzka

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, wiesz co jest pięć?

Opublikowano

@Synthio Raczej nie oryginalny tylko oczekiwany przez większość graczy, oczywiście jeżeli ktoś nie lubi tego poprawiania pierwszej litery na dużej i automatycznego dawania kropki na koniec to można to w configu zmienić.

aac38a3ca701800a8c9e3ff33aa5d0bf.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...