Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a2ZowIu.png

IP Servera: EasyHc.pl

Jakim typem serwera jestesmy?

Jestesmy serwerem, ktory jako jeden z pierwszych serwerow zajal sie trybem EasyHardcore. Jezeli znudzilo Ci sie dlugie kopanie i klepa ktora trwa 30 min, to wlasnie server dla ciebie! Drop jest ustawiony na dosyc wysoki, ale nie za wysoki. 

Kim jestesmy?

Istniejemy na rynku bardzo dlugo, nie tylko jako easyhc.pl. Prowadzilismy lub uczestniczylismy w projektach takich serwerow jako np. go2mc.pl, smav.pl, minebook.pl. Obecnie serwer EasyHc.pl istnieje od wrzesnia ubieglego roku i ciagle sie rozwijamy. Glownym Wlascicielem serwera jest FGStef, a jego zastepca RPKDEW.

O serwerze.

Generator Map - nudzi Ci sie monotonny i nudny orginalny swiat Minecrafta? Na naszym serwerze zmienilismy wszystkie biomy. Generujemy wlasne struktury dzieki ktorym swiat stal sie ciekawy. 3/4 mapy jest pokryte rownym terenem dzieki czemu nie musicie sie meczyc z rownaniem terenu pod gildie :)

NU6zPTr.jpg

Magiczne Skrzynki - skrzynki te mozesz zdobyc po zabiciu gracza lub kupieniu ich w ItemShopie, aby je otworzyc musisz kliknac kluczem na skrzynke w ekwipunku. Co do dropu ze skrzynek jest rozny, mozemy dostac dirta albo seta prot 4, knockbacka 3 i inne tego typu rzeczy.

Disco Zbroje - chcesz sie wyrozniac w stosunku do innych graczy? Disco zbroja jest dla ciebie ! Dzieki niej bedziesz swiecil sie wszystkimi kolorami teczy. Zaleta tego jest to, ze gdy nawet nosisz seta prot 4 to i tak gracze widza cie w kolorach teczy !

ymBWA2f.jpg

Craftingi - dodalismy sporo nowych craftingow, zeby gra stala sie ciekawsza. Przykladowe dodatkowe craftingi: Kebab, Pajeczyna, Euro Gabka, EnderChest, GlowStone i wiele innych. Reszte craftingow znajdziecie pod komenda ./crafting

jfHykPE.png

Klatki - posiadamy nowatorski system na automatyczne klatki. Dzieki niemu mozemy wyzwac dowolnego gracza na walke, ktora odbywa sie na oddzielnym serwerze. Mamy tam mozliwosc wybrania ekwipunku i areny. System jest ciagle przez nas rozbudowywany.

3TYevT0.jpg

Tab - niby nic nowego, no ale posiadamy tak jakiesz wazniejsze informacje. Zawsze to umila gre :)

iG87TPa.jpg

Drop - skoro jest to serwer EasyHardcore to i drop musi byc wiekszy niz zwykle. Nasz plugin na drop pozwala na wylaczanie i wlaczanie danego itemu (aby nie robic sobie syfu), wszystkie itemy dropia do ekwipunku (chyba, ze jest pelen) oraz posiadamy TurboDrop ;)

l2kcfLb.png

Bossy - bardzo fajna nowoscia, ktora wprowadzilismy na server to bosy. Respia sie one na mapie co ok 1h w losowym miejscu. Maja po 2000 hp i posiadaja super ataki do obrony, mozecie z nich dropnac cenne itemy: koxy, sety, beacony, ale rowniez dirt, cobblestone , stone 

tXU1Z2p.jpg

Ciagle dodajemy wiecej nowych rzeczy, aby gra sie wam nie nudzila !

*Zakaz uzywania Grafiki !

mca.png
  • Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zawsze mnie zastanawial Tryb Easy Hardcore. Easy - łatwy Hardocore -Ciezki. to serwer jest latwyciezki? jako ze zwracam wieksza uwage na takie nazwy jest to dla mnie negacja logiczna xD. nie nie! prosze nie bić! to nie hejty czy cos. ale taka moja rozkminka, co do serwera to jest kilka nowosci ale osobiscie przejadly mi sie serwery zwiazane z survivalem itd lecz jest to tylko moje zdanie. co nie zmienia faktu ze jest prowadzony dobrze i bez zastrzezen.

Opublikowano

Fajnie nawet  się gra tylko Właściciel za tą kasę z VIPów mógłby kupić lepszą maszynę bo ta na, której serwer aktualnie stoi to chyba z drewna jest. Przy większej liczbie graczy serwer wywala za 5-10 min. Jak by się to nie zdarzało to całkiem miło by się grało.

rocketnite-sygna.png

Opublikowano

To nie wina maszyny, to wina atakow ktore dostajemy od konkurencji. Montowane sa oslony. Prawie konczmy ;) A maszyne moze kiedys zmienimy 

mca.png
Opublikowano

To nie wina maszyny, to wina atakow ktore dostajemy od konkurencji. Montowane sa oslony. Prawie konczmy ;) A maszyne moze kiedys zmienimy 

A może byś powiedział jaką macie maszynę ?

Opublikowano

Do tych którzy zamierzają odpowiedzieć na mój post - nie chce się z nikim kłócić. Chcę tylko wyrazić nasze odczucia co do serwera oraz otrzymać odpowiedź na trzy pytania które zadam.

Więc nie wiem czy polecić ten serwer, ponieważ jest on prowadzony przez bandę amatorów którzy zachowują się jak 10-letnie dzieciaki. Nawalone kolorów jak na paradzie gejów, ogólny syf i malaria. 
Największy żal mam do właściciela tego serwera @FGSfef który dał się poznać już dawno temu gdy tworzył serwer go2mc.pl. Jego chamskie reklamowanie się na innych serwerach, w tym moim zwróciło już wtedy naszą uwagę, no cóż wiem że mogę się mylić ponieważ nie było logowania premium, ale nie sądzę. Najlepsze jest to co zaczął robić w ostatnim czasie. Nie chciałem się tu wypowiadać, ale w końcu będzie trzeba ponieważ różne prowokacje oraz ataki słowne wycelowane w nasz serwer craftcore.pl są rozpoczynane przez pana @FGStef i chcemy się dowiedzieć o co tak naprawdę mu chodzi. Denerwuje mnie to że z niewiadomych dla nas powodów ktoś od dłuższego czasu ma o coś pretensje lub swojego rodzaju żal. Nie wiem jak to nazwać.

Pomijając liczne, ale to naprawdę liczne agresywne zachowania z jego strony dotyczące naszego drugiego serwera przejdę do świeżych informacji. Więc pierwszym problemem owego @FGStef było to że podobno skopiowaliśmy cały sklep od owego serwera easyhc.pl. Najśmieszne jest to, że nawet nie wiedzieliśmy o istnieniu serwera easyhc.pl przed jego wypowiedzią ale nie ważne.

arnold_boczek.jpg Tutaj link do jego postu: http://www.mpcforum.pl/topic/1374651-craftcore/?p=11679611

Porównanie sklepów: http://craftcore.pl/shop.html   -   http://easyhc.pl/

Więc moje pierwsze pytanie panie fgstef brzmi, co niby od Was skopiowaliśmy? Może magiczne klucze i skrzynki które były tak naprawdę zaczerpnięte od GabeN'a i jego gry Counter Strike: Global Offensive? Proszę abyś przemyślał swoją wypowiedź następnym razem bo wypowiadanie się według swoich domysłów nikomu nie służy. Bardzo łatwo jest zepsuć komuś opinie, szczególnie dlatego iż mnóstwo osób czyta komentarze. 

Drugą rzeczą która mnie interesuje jest to, że pomijając twoje wcześniejsze pomówienia i kalumnie, powiedz mi drogi FGStef dlaczego po wejściu do nas na serwer skopiowaliście pomysł na tzw. klatkę? To było drugie pytanie i mam nadzieje że na nie odpiszesz. To było twoje konto, na craftcorze jest sprawne logowanie premium i nikt inny niż ty nie mógł tego sprawdzać.
Rozumiem, że macie do nas o coś żal więc może napiszesz o co tak naprawdę Ci chodzi? Nie chcemy z nikim prowadzić żadnych wojen, przecież to jest zabawa w piaskownicy.
marian_pazdzioch.jpg Fragment logu serwera CraftCore.

Po trzecie chciałbym teraz to w końcu wyjaśnić, o co tak naprawdę chodzi? Bo nie da się ukryć że odkąd pojawiłeś się ze swoim serwerem, często na naszym serwerze PvP pojawiały się komunikaty "zapraszam na serwer go2mc.pl. Nie wspomnę o sabotażach graczy, pisaniu prywatnych wiadomości w celu aby przeciągnąć gracza do siebie. Wiem, że to było dawno ale my nie zapominamy, więc może wyjaśnisz co złego Ci zrobiliśmy że tak nas traktujesz? A może kiedyś byłeś jednym z naszych graczy i czymś Cie uraziliśmy?

Po czwarte jeżeli nie chce Ci się prowadzić serwera to daj szanse innym. Moim czwartym dodatkowym pytaniem na które tak naprawdę nie musisz odpowiadać jest to, żebyś zalecił mi jak dobrze rozreklamować serwer. Sam się udzielałeś jak znawca i pomoc do tego tematu. Hmm?? Pomimo tego że masz w d***e serwer oraz graczy którym grozisz DDoSami, chcesz tylko hajs to i tak u Ciebie grają? Proszę odpowiedz jak, to jest złoty graal odnośnie prowadzenia serwerów.
ferdek_kiepski.jpg

Powtarzam pytania: 
1. Co tak naprawdę skopiowaliśmy od z twojego sklepu?
2. Dlaczego w ramach zemsty o klatkę, sam ją zrobiłeś jeszcze bezczelnie dając nam znak abyśmy to sprawdzili?
3. Najważniejsze pytanie, o co tak naprawdę chodzi? Dlaczego jak już dochodzi do jakiegoś spotkania to są same zgrzyty? O co macie pretensje? Czym Cie uraziliśmy? Przemyśl i proszę o napisanie prawdy!

Opublikowano

Haha FGstef nastepne 12sto letnie gowienko sie bierze za robienie serwerow. Wiecej rzeczy za hajs to nie bylo? Mamusia biedna pinioszkow nie daje to gimbusow okrada.

As wars come and go, my soldier stays eternal

Opublikowano

serwer do dupy ponieważ na każdym serwerze jest jedno i to samo.... Ocena 3/10

95 punktów karnych mam i zakaz pisania chu**** wie go na ile.

Opublikowano

Nie wiem jak ktoś może grać na takim syfie główny właściciel ma w d***e serwer i jak to napisał bierze tylko "hajs" z Vipów na miejscu graczy którzy tam grają bym wyszedł z serwera i nie wracał bo to co pokazał Invi właśnie uświadamia mnie że serwerem zapewne prowadzi jakiś Nerd który nie wychodzi z domu i wywala cały hajs z serwera na Cs'a a graczy i serwer ma w d***e.Zapewne jego serwer upadnie jak nie zmieni swojego zachowania, i dobrze wreszcie tego typu serwery będą tylko wspomnieniami z zepsutą opinią co w dalszym czasie spowoduje brak graczy na jego kolejnych serwerach.

Opublikowano

Nie wiem jak ktoś może grać na takim syfie główny właściciel ma w d***e serwer i jak to napisał bierze tylko "hajs" z Vipów na miejscu graczy którzy tam grają bym wyszedł z serwera i nie wracał bo to co pokazał Invi właśnie uświadamia mnie że serwerem zapewne prowadzi jakiś Nerd który nie wychodzi z domu i wywala cały hajs z serwera na Cs'a a graczy i serwer ma w d***e.Zapewne jego serwer upadnie jak nie zmieni swojego zachowania, i dobrze wreszcie tego typu serwery będą tylko wspomnieniami z zepsutą opinią co w dalszym czasie spowoduje brak graczy na jego kolejnych serwerach.

Ehh, ty jesteś nie lepszy youhard po 1-3 dniach upadł tylko hajs zebraliście od graczy :-), Pochwal się każdemu ile ty masz lat małolacie. 

Serwer 5/10 ;P.

Opublikowano

Do tych którzy zamierzają odpowiedzieć na mój post - nie chce się z nikim kłócić. Chcę tylko wyrazić nasze odczucia co do serwera oraz otrzymać odpowiedź na trzy pytania które zadam.

Więc nie wiem czy polecić ten serwer, ponieważ jest on prowadzony przez bandę amatorów którzy zachowują się jak 10-letnie dzieciaki. Nawalone kolorów jak na paradzie gejów, ogólny syf i malaria. 

Największy żal mam do właściciela tego serwera @FGSfef który dał się poznać już dawno temu gdy tworzył serwer go2mc.pl. Jego chamskie reklamowanie się na innych serwerach, w tym moim zwróciło już wtedy naszą uwagę, no cóż wiem że mogę się mylić ponieważ nie było logowania premium, ale nie sądzę. Najlepsze jest to co zaczął robić w ostatnim czasie. Nie chciałem się tu wypowiadać, ale w końcu będzie trzeba ponieważ różne prowokacje oraz ataki słowne wycelowane w nasz serwer craftcore.pl są rozpoczynane przez pana @FGStef i chcemy się dowiedzieć o co tak naprawdę mu chodzi. Denerwuje mnie to że z niewiadomych dla nas powodów ktoś od dłuższego czasu ma o coś pretensje lub swojego rodzaju żal. Nie wiem jak to nazwać.

Pomijając liczne, ale to naprawdę liczne agresywne zachowania z jego strony dotyczące naszego drugiego serwera przejdę do świeżych informacji. Więc pierwszym problemem owego @FGStef było to że podobno skopiowaliśmy cały sklep od owego serwera easyhc.pl. Najśmieszne jest to, że nawet nie wiedzieliśmy o istnieniu serwera easyhc.pl przed jego wypowiedzią ale nie ważne.

arnold_boczek.jpg Tutaj link do jego postu: http://www.mpcforum.pl/topic/1374651-craftcore/?p=11679611

Porównanie sklepów: http://craftcore.pl/shop.html   -   http://easyhc.pl/

Więc moje pierwsze pytanie panie fgstef brzmi, co niby od Was skopiowaliśmy? Może magiczne klucze i skrzynki które były tak naprawdę zaczerpnięte od GabeN'a i jego gry Counter Strike: Global Offensive? Proszę abyś przemyślał swoją wypowiedź następnym razem bo wypowiadanie się według swoich domysłów nikomu nie służy. Bardzo łatwo jest zepsuć komuś opinie, szczególnie dlatego iż mnóstwo osób czyta komentarze. 

Drugą rzeczą która mnie interesuje jest to, że pomijając twoje wcześniejsze pomówienia i kalumnie, powiedz mi drogi FGStef dlaczego po wejściu do nas na serwer skopiowaliście pomysł na tzw. klatkę? To było drugie pytanie i mam nadzieje że na nie odpiszesz. To było twoje konto, na craftcorze jest sprawne logowanie premium i nikt inny niż ty nie mógł tego sprawdzać.

Rozumiem, że macie do nas o coś żal więc może napiszesz o co tak naprawdę Ci chodzi? Nie chcemy z nikim prowadzić żadnych wojen, przecież to jest zabawa w piaskownicy.

marian_pazdzioch.jpg Fragment logu serwera CraftCore.

Po trzecie chciałbym teraz to w końcu wyjaśnić, o co tak naprawdę chodzi? Bo nie da się ukryć że odkąd pojawiłeś się ze swoim serwerem, często na naszym serwerze PvP pojawiały się komunikaty "zapraszam na serwer go2mc.pl. Nie wspomnę o sabotażach graczy, pisaniu prywatnych wiadomości w celu aby przeciągnąć gracza do siebie. Wiem, że to było dawno ale my nie zapominamy, więc może wyjaśnisz co złego Ci zrobiliśmy że tak nas traktujesz? A może kiedyś byłeś jednym z naszych graczy i czymś Cie uraziliśmy?

Po czwarte jeżeli nie chce Ci się prowadzić serwera to daj szanse innym. Moim czwartym dodatkowym pytaniem na które tak naprawdę nie musisz odpowiadać jest to, żebyś zalecił mi jak dobrze rozreklamować serwer. Sam się udzielałeś jak znawca i pomoc do tego tematu. Hmm?? Pomimo tego że masz w d***e serwer oraz graczy którym grozisz DDoSami, chcesz tylko hajs to i tak u Ciebie grają? Proszę odpowiedz jak, to jest złoty graal odnośnie prowadzenia serwerów.

ferdek_kiepski.jpg

Powtarzam pytania: 

1. Co tak naprawdę skopiowaliśmy od z twojego sklepu?

2. Dlaczego w ramach zemsty o klatkę, sam ją zrobiłeś jeszcze bezczelnie dając nam znak abyśmy to sprawdzili?

3. Najważniejsze pytanie, o co tak naprawdę chodzi? Dlaczego jak już dochodzi do jakiegoś spotkania to są same zgrzyty? O co macie pretensje? Czym Cie uraziliśmy? Przemyśl i proszę o napisanie prawdy!

2. Zanim zaczniesz klamac to zobacz sobie kto PIERWSZY zrobil klatki. https://www.youtube.com/watch?v=pbC64-e0Jpo, po 2 zanim ja dodalem klatki mial je server mchc.pl od ktorego mialem pozwolenie na wrzucenie ich na easyhc.pl

3.Ciekawy jestem jak sie wytlumaczysz, ze wbil do nas typek ktory zaczal nam mowic o zleceniu jakim wydaliscie na Ddosowanie innych serverow na zlecenie, abyscie pozyskali wiecej graczy ? (wszystko jest nagrane i bd na yt)

4.co do rozmowy na ts, nie jest ona prawdziwa... Ktos zmienil sobie nick na FGStef (kazdy tak moze) nawet nie ma dowodow czy ss byl robiony na naszym ts.

5.Daj mi jakis jeden dowod gdzie wyzywalem wasz server, badz jak twierdzisz reklamowalem go2mc.pl na innych serverach. Tylko mi nie pisz durnych postow tylko poprosze o dowod. Jezeli tak robilem to przyznam, ze jestem idiota ( w co watpie).

Jakbys nie wiedzial mam szkoly, zycie, kursy, egzamiany i wiele wiecej. Co racja to racja ostatnio zaniedbalem server z braku czasu. Na graczy nie narzekamy bo ludzia sie podoba u nas gra. A zanim zaczniesz wyzywac prace innych, pokaz swoj serwer lub dokonania :)

Haha FGstef nastepne 12sto letnie gowienko sie bierze za robienie serwerow. Wiecej rzeczy za hajs to nie bylo? Mamusia biedna pinioszkow nie daje to gimbusow okrada.

Dla twojej wiadomosci mam 18 lat, a taki uwagi mozesz kierowac do swoich przyjaciol

mca.png
Opublikowano

@Invi Nie za bardzo rozumiem tego fragmentu o 'zgapianiui' klatek. Pośrednio to jest tryb jakiś tryb w grze. Myśląc w ten sposób to wy 'zgapiliście' ogólnie pomysł na serwer typu easyhc ponieważ jeżeli się nie mylę to easyhc.pl jest serwerem dłużej istniejącym. Btw. na moim serwerze 3 lata temu zbudowałem spawn więc od teraz zabraniam budowania spawnu na jakimkolwiek serwerze bez mojej zgody #kopirajts

Edit

apropo serwera doscraft (z którym jak mniemam masz coś wspólnego - z nicku) to pozwolę sobie jeszcze dorzucić, że bardzo dziękuję za oszukanie mnie jako programisty i nie zapłacenie mi za moją pracę (było dość dawno i choć kwota bodajże 60zł nie jest czymś wielkim to jednak źle świadczy o administracji serwera). Dziękuje dlatego, że nauczyłem się brać zaliczki i dzięki wam nie zostanę już oszukany :) 

Opublikowano

2. Zanim zaczniesz klamac to zobacz sobie kto PIERWSZY zrobil klatki. https://www.youtube.com/watch?v=pbC64-e0Jpo, po 2 zanim ja dodalem klatki mial je server mchc.pl od ktorego mialem pozwolenie na wrzucenie ich na easyhc.pl

3.Ciekawy jestem jak sie wytlumaczysz, ze wbil do nas typek ktory zaczal nam mowic o zleceniu jakim wydaliscie na Ddosowanie innych serverow na zlecenie, abyscie pozyskali wiecej graczy ? (wszystko jest nagrane i bd na yt)

4.co do rozmowy na ts, nie jest ona prawdziwa... Ktos zmienil sobie nick na FGStef (kazdy tak moze) nawet nie ma dowodow czy ss byl robiony na naszym ts.

5.Daj mi jakis jeden dowod gdzie wyzywalem wasz server, badz jak twierdzisz reklamowalem go2mc.pl na innych serverach. Tylko mi nie pisz durnych postow tylko poprosze o dowod. Jezeli tak robilem to przyznam, ze jestem idiota ( w co watpie).

@Invi Nie za bardzo rozumiem tego fragmentu o 'zgapianiui' klatek. Pośrednio to jest tryb jakiś tryb w grze. Myśląc w ten sposób to wy 'zgapiliście' ogólnie pomysł na serwer typu easyhc ponieważ jeżeli się nie mylę to easyhc.pl jest serwerem dłużej istniejącym. Btw. na moim serwerze 3 lata temu zbudowałem spawn więc od teraz zabraniam budowania spawnu na jakimkolwiek serwerze bez mojej zgody #kopirajts

Po pierwsze nie odpowiedziałeś na wszystkie pytania.

Po drugie no ok dobrze, nie wiedziałem że mieliście tzn. klatki na serwerze wcześniej od nas. Ciekawi mnie tylko po co wchodzisz na nasz serwer i ich używasz? 

Po trzecie nie kłam że rozmowa nie jest przeprowadzana z tobą bo była. 

Po czwarte znów pogrążasz się we własnych kłamstwach zamiast po prostu powiedzieć o co Ci chodzi? Jak zaczynałeś tworzyć serwer go2mc.pl było o nim mnóstwo reklamy na naszym serwerze. Jak znajdę tamte logi to dam Ci dowód. Ale powiem Ci szczerze że myślałem że masz więcej honoru i napiszesz po prostu coś w stylu "dopiero tworzyłem serwer i przepraszam że się reklamowałem" czy coś a nie narzekasz na brak dowodów.

Po piąte ciekawi mnie że niby zlecaliśmy komuś jakieś atakowanie. Możesz sobie nagrywać co chcesz ale nie jesteśmy idiotami i nie zlecamy nikomu ataków na serwer. Po raz kolejny wymyślasz historie sam twierdząc że to co ja napisałem jest nieprawdziwe. 

Dlaczego po prostu nie powiesz o co Ci chodzi? Słyszałem od graczy różne teorie na temat naszego serwera tworzone na waszym TS3. Co wam zrobiłem / zrobiliśmy? Dlaczego nie odpowiesz na to pytanie. My się wami nie interesowaliśmy ale myślę że teraz trzeba zacząć i od razu to skończyć bo nie lubię gdy ktoś oskarża bez podstaw. Ja Ci jakieś podstawy do oskarżeń dałem. Nie kłam że zdjęcia są podrobione, bo nie są. Wbiłeś na nasz serwer, po co? Po co piszesz że my kopiujemy jakiś twój sklep? I teraz dojebałeś z najlepszym. Zlecamy ataki, nie no leże xD

Weź może po prostu napisz o co Ci chodzi, po co się nami interesujesz i próbujesz kopać dołki? Może wyjaśnisz to i nasze drogi się rozejdą? 

Opublikowano

@Invi@Doscraft wbijam się tak do jakże kulturalnej kłótni(uwielbiam takie na forach sora). Nie to, że coś ale oskarżając kogoś o coś to ty musisz udowodnić mu winę, nie on swoją niewinność. Tak to działa, gdyby było inaczej pozywałbym sobie losowych ludzi do sądu i by mieli problem, aby się wytłumaczyć z tego o co zostali oskarżeni :)

//usuń spawn bardzo proszę

Opublikowano

Na jakiej podstawie twierdzisz, ze ss nie jest podrobiony :) ? A jak Ci powiem, ze tego dnia nawet mnie w domu nie bylo ?
Ja ani razu nie staralem sie wam zaszkodzic i takiego zamiaru nie mam, na serwerze bylem i testowalem klatki. Po prostu ktos mi powiedzial, ze startuje jakis server, a ze musze byc w miare w temacie wszedlem wpisuje /pomoc i widzee... Chyba po to je zrobiliscie, zeby mozna bylo sie nimi bawic...

Co do atakow, tak samo ja nie mam pewnosci, ze to jest prawda tak samo i ty, ze ss jest prawdziwy (bo nie jest), kazdy moze wejsc na ts zmienic sobie nick i wstawic takie zdjecie, jak chcesz daj swoj nick z ts to zrobie to samo :) Tym bardziej, ze od jakichs 2 mies jestem ciagle na nicku yolo1337... Tym bardziej, ze po rozmowaie z osoba ktora zrobila tego ss chcialem poprosic o dowod zdjecia rangi lub czegos to niestety nie chciala mi podac. 

Edit !

Dowod, ze ss jest zfalszowany :

Ta rozmowa prowadzona jest na PW :) Licze na przeprosiny 
Ps. Film z przyznaniem sie tej osoby do tego co zrobila :)
mca.png
Opublikowano

Edit

apropo serwera doscraft (z którym jak mniemam masz coś wspólnego - z nicku) to pozwolę sobie jeszcze dorzucić, że bardzo dziękuję za oszukanie mnie jako programisty i nie zapłacenie mi za moją pracę (było dość dawno i choć kwota bodajże 60zł nie jest czymś wielkim to jednak źle świadczy o administracji serwera). Dziękuje dlatego, że nauczyłem się brać zaliczki i dzięki wam nie zostanę już oszukany :)

Nigdy nie byłeś i nie jesteś programistą bo nie znasz znaczenia tego słowa w teorii ani praktyce.

Co do easyhc, owszem muszę przyznać, że serwer jest totalnie zrobiony na odjeb i wystartuj :P

Dodatkowo poziom wypowiadania się administracji na ts3 / serwerze po prostu mistrzostwo jak bym rozmawiał z człowiekiem o dużo niższym pokroju z IQ 70 xD

EasyHC.pl - Wchodzisz a tam sam itemshop, podobno tyle zarabiacie a porządnej strony nie potraficie kupić?

Dziwie się, że gra tutaj jeszcze ponad te 100 osób ale to tylko zasługa ytbera - jeszcze troszkę i będzie poniżej 70 graczy, serwer nie ma dużej przyszłości bo ogranicza was myślenie dziecka jako gimbusa oraz jak szybko zarobić by się nie narobić.

W doscrafcie robiliście kiedyś syf reklamami go2mc i dalej robicie bo się przypierdzielacie o byle gówno dodatkowo wymyślacie jakieś teorie, że wysyłają ludzi do atakowania ^_^

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Nigdy nie byłeś i nie jesteś programistą bo nie znasz znaczenia tego słowa w teorii ani praktyce.

xDDDDD niemogę ;D Do czego to doszło.. ale masz poedukuj się troszkę

Programista, zwany też potocznie koderem to osoba, która tworzy programy komputerowe w pewnym języku programowania. Termin ten może odnosić się także do specjalisty w jednej dziedzinie programowania.
Opublikowano

Po pierwsze nie odpowiedziałeś na wszystkie pytania.

Po drugie no ok dobrze, nie wiedziałem że mieliście tzn. klatki na serwerze wcześniej od nas. Ciekawi mnie tylko po co wchodzisz na nasz serwer i ich używasz? 

Po trzecie nie kłam że rozmowa nie jest przeprowadzana z tobą bo była. 

Po czwarte znów pogrążasz się we własnych kłamstwach zamiast po prostu powiedzieć o co Ci chodzi? Jak zaczynałeś tworzyć serwer go2mc.pl było o nim mnóstwo reklamy na naszym serwerze. Jak znajdę tamte logi to dam Ci dowód. Ale powiem Ci szczerze że myślałem że masz więcej honoru i napiszesz po prostu coś w stylu "dopiero tworzyłem serwer i przepraszam że się reklamowałem" czy coś a nie narzekasz na brak dowodów.

Po piąte ciekawi mnie że niby zlecaliśmy komuś jakieś atakowanie. Możesz sobie nagrywać co chcesz ale nie jesteśmy idiotami i nie zlecamy nikomu ataków na serwer. Po raz kolejny wymyślasz historie sam twierdząc że to co ja napisałem jest nieprawdziwe. 

Dlaczego po prostu nie powiesz o co Ci chodzi? Słyszałem od graczy różne teorie na temat naszego serwera tworzone na waszym TS3. Co wam zrobiłem / zrobiliśmy? Dlaczego nie odpowiesz na to pytanie. My się wami nie interesowaliśmy ale myślę że teraz trzeba zacząć i od razu to skończyć bo nie lubię gdy ktoś oskarża bez podstaw. Ja Ci jakieś podstawy do oskarżeń dałem. Nie kłam że zdjęcia są podrobione, bo nie są. Wbiłeś na nasz serwer, po co? Po co piszesz że my kopiujemy jakiś twój sklep? I teraz dojebałeś z najlepszym. Zlecamy ataki, nie no leże xD

Weź może po prostu napisz o co Ci chodzi, po co się nami interesujesz i próbujesz kopać dołki? Może wyjaśnisz to i nasze drogi się rozejdą? 

Po 1 czy jest coś złego w testowaniu klatek na innym serwerze? Czy ktoś kto prowadzi serwer nie może wchodzić i oglądać serwerów konkurencji?

Jeśli zaczynasz rozmowę o zgapaniu pomysłów to zwróć uwagę na tryb. EasyHC.PL był pierwszym serwerem w Polsce tego typu. Robiąc serwer praktycznie identycznie (chodzi o to "easy", dropy etc) jest na prawdę mała szansa, żebyś nigdy nie widział i nie słyszał o tamtym serwerze...

Sam przyznałeś, że klatki EasyHC miało pierwsze. Więc trzymając się tego rozumowania to czemu zgapiłeś od nich pomysł z klatkami?

Po 2 jak FGStef wyżej pisał każdy może sobie ustawić taki nick. Stefan od jakiś 3 miesięcy używa nicku "yolo1337" na każdym TS, na którym jest włącznie ze swoim.

Patrząc z logicznego punktu widzenia to pomyśl sobie tak: nawet jakby już ktoś tak myślał i miał takie podejście to jakim musiałby być kretynem, żeby tak napisać graczowi, który może być potencjalnym klientem do VIP'a? Taka rozmowa z góry wiadomo, że zostanie udostępniona, poleci hejt i będą same problemy... Zauważ także, że FGStef na TeamSpeaku nie pisze z graczami, tylko rozmawia słownie. Najpierw pomyśl, a potem oskarżaj innych.

Więc najpierw przemyśl swoje argumenty i to czy sam jesteś fair w stosunku do innych, a potem oskarżaj innych o coś...

Jeśli mówić o "byciu programistą" to o ile się nie mylę każdy kto robi coś związanego z komputerami się uczy... Zwróć uwagę, że go2mc było rok, dwa lata temu. To, że Stefan wtedy nie znał Javy i nie umiał pisać pluginów nie oznacza, że teraz nie umie. Czyż przypadkiem tak nie jest?

Najpierw przemyśl co chcesz powiedzieć i znajdź jakiekolwiek podstawy do oskarżania/ośmieszania kogoś a potem to pisz, a nie robisz aferę bezpodstawnie

A, i jeszcze nie wyjaśniłeś sprawy z oszukaniem Pandy jako programisty. Wszyscy chętnie czekamy na wyjaśnienia, bo sam jestem tego ciekawy :)

=== Jeśli pomogłem ===

+++ Liczę na Like +++

Opublikowano

Przed atakami wywalające wasz "serwer" się nie uchronicie, miło było patrzeć jak między innymi on padał przez prosty atak. xD Podobno od miesiąca dostajecie, 08.04 około 21:30, szybko upadliście. <3

Serwera nie polecam, niedopracowane gówno robione pod prosty zarobek, współpraca z jednym YouTuber'em i tyle.

4L0M4l0.png

Opublikowano

@bekir1231 Serwer YouHard nie był mój niestety więc jeśli jesteś mało rozeznany w temacie to się nie wypowiadaj albo lepiej zacznij się uczyć i zdaj 2 gim.
@FGStef Niestety nie pokaże ci mojego serwera, bo go nigdy nie miałem ani żadnych prac, nie jestem od tego tutaj aby chwalić się swoimi postępami tylko aby ocenić serwer i twoje zachowanie co do graczy, kiedyś wbiłem też na twojego TS'a i kiedy potrzebowałem pomoc po prostu mnie olałeś i powiedziałeś ze masz to w d***e i cie nie obchodzi że chce zgłosić buga.Dlatego jestem teraz tak negatywnie nastawiony co do serwera tyle z mojej strony i nie będę kontynuował dalszej części konwersacji ponieważ jest ona tutaj zbędna.

Opublikowano

@bekir1231 Serwer YouHard nie był mój niestety więc jeśli jesteś mało rozeznany w temacie to się nie wypowiadaj albo lepiej zacznij się uczyć i zdaj 2 gim.

@FGStef Niestety nie pokaże ci mojego serwera bo go nigdy nie miałem ani żadnych prac nie jestem od tego tutaj aby chwalić się swoimi postępami tylko aby ocenić serwer i twoje zachowanie co do graczy kiedyś wbiłem też na twojego TS'a i kiedy potrzebowałem pomoc po prostu mnie olałeś i powiedziałeś ze masz to w d***e i cie nie obchodzi że chce zgłosić buga.Dlatego jestem teraz tak negatywnie nastawiony co do serwera tyle z mojej strony i nie będę kontynuował dalszej części konwersacji ponieważ jest ona tutaj zbędna.

Watpie, ze takie cos Ci powiedzialem, ale jezeli tak widocznie czasu nie mialem albo zly dzien. Za co z gory przepraszam

mca.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...