Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co robić w świadomym śnie ?

rogoendplis

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kubiq1234 , prosiłbym grzecznie o ogarnięcie swojego Downa i pisanie o czymś milszym (Marlej Sajrus!!! WatDaFak, co ty ćpasz i gdzie mogę to kupić, bo wygląda na baaardzo dobry towar, patrząc po twoich postach).

Opublikowano

Kubiq1234 , prosiłbym grzecznie o ogarnięcie swojego Downa i pisanie o czymś milszym (Marlej Sajrus!!! WatDaFak, co ty ćpasz i gdzie mogę to kupić, bo wygląda na baaardzo dobry towar, patrząc po twoich postach).

a mogę cię wyruchać?

Opublikowano

przeniósłbym korwina przed zaborami i by on byl krulem przyszlej gimbazyy i by nie bylo zaborow mozee 

Opublikowano

przeniósłbym korwina przed zaborami i by on byl krulem przyszlej gimbazyy i by nie bylo zaborow mozee 

W swoim śnie kupiłbym Ci normalnie Słownik Ortograficzny ;>

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Ja miałam wrażenie kiedyś, że coś mi się śni i za jakiś czas nie wiadomo konkretnie kiedy to się dzieje, już dwa razy tak miałam odkąd żyję i śnię :P

Nagle taki orient, o kurde ! Śniło mi się, ze będę tędy jechała itp.

Co do tematu - Cofnęłabym się do czasów, kiedy komputer nie był najważniejszy tylko wychodziło się po śniadaniu przed blok i wracała na obiad kiedy mam krzyczała przez okno, potem wychodziło się i miałeś być w domu na 18-20 na kolacje, myć się i obejrzeć coś potem spać :P

Opublikowano

Przeniósłbym się do średniowiecza i dołączył do krucjaty i wrócił jako ten który nawrócił wszystkich zostąłbym głową kościoła przez swoje zasługi i zamienił bym Watykan w komunistyczną nuklearną potęgę, A potem harem.

"Samogwałt to przyjemność, sam gwałt to już kara"

Opublikowano

ja bym się pobawił w jakąś znaną mi lekturę, np władca pierścieni itp :P tylko to byś musiał raczej bardzo dobrze fabułe znać i ogromną wyobraźnie żeby taki świat wykreować, nie wiem czy takie rzeczy są mozliwe w LD, ale zawsze  mi sie takie coś marzyło :)

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

Gwałcę, zabijam, znęcam się fizycznie i psychicznie, przerabiam scenariusze spotkań/zdarzeń o których wiem, że mnie czekają, w pierwszym seansie LD latałem, kisiłem ( :D ) i zdążyłem jeszcze skoczyć pod pociąg, bo zawsze interesowało mnie jak to jest umrzeć. Z rekreacji to poluję, jestem dyrygentem, prowadzę badania nad robotami wszelkiej maści, i, ciekawe, czy któs jeszcze na to wpadł, ale podróżuję po wymiarach :)

sygna.png

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Kilka możliwości:

Przeniósłbym się do Średniowiecza, byłbym wielkim rycerzem i miał najlepszą loszkę w całym królestwie i kochał się z Nią cały dzień. Sprawiłbym, że byłbym czarodziejem sławnym zamiast Harrego Pottera i to ja przeżywałbym te wszystkie akcje i pewnie puknąłbym Hermionę :v

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...