Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co robić w świadomym śnie ?

rogoendplis

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gdybym osiągnął stadium świadomego snu zmieniłbym partię rządzącą, zwiedziłbym kilka miejsc, ogółem rzecz biorąc spełniałbym swoje marzenia i fantazje.

Opublikowano

Jak każdy chłopak , było by ru.. :3 

A tak na poważnie bez kitu chciałbym latać :D

:ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja:

:ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja:

Opublikowano

Nadano w profilu.

Posiadam tą, jakże zaszczytną, umiejętność samokontroli świadomego snu. Codziennie latam do Wadowic po kremuwke, a potem to standardowe przyjemności.  Latam gdzieś bez celu, czasami zawadzając o McDonalda.

Różne rzeczy się tam dzieją, oj różne.

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Zamieniłbym podłogę w lawę, wszedłbym na plan Pulp Fiction jako Samuel L. Jackson lub na plan Batmana jako Heath Ledger. Poleciałbym potańczyć do klubu z Shepardem, żył bym w uniwersum DmC, krzyczałbym FUS RO DAH, pokonałbym Eminema w walce rapowej, zleciłbym operację plastyczną na wygląd anorektyczki Kim Kardashian, jeździłbym na Putinie jak na koniu, wychowywałbym dzieci z bulerbyn.

Opublikowano

przecież szczerze napisalem kurwiu

Po co go wyzywasz? To że jesteś 14 letnim zjebem z gimnazjum nie znaczy że masz prawo obrażać ludzi przez internet. W realu to byś nawet nie szczeknął xD

Ogarnij się i weź się za siebie bo gowno z Ciebie wyrośnie.

@topic

Spróbuj sobie wyobrazić niebo lub "życie" po śmierci :)

Ja podczas zwykłego snu znalazłem się w niebie i gdy się obudziłem byłem cały sparaliżowany.

Ciekawe jaka jest jazda na świadomym śnie xD

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...