Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban?

Hordd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wczoraj kupiłem CS:GO. Niestety doszedł po paru godzinach od kupna, a doszedł o godzinie 22. Postanowiłem, że zostawię go na noc, żeby później nie czekać na zainstalowanie po szkole. Gdy się obudziłem wszystko było już ok i wszedłem do gry. Zacząłem robić trening bojowy, ale nie mogłem zrobić etapu z deską, która przykrywa cel, więc pominąłem go. Potem wszedłem na serwer. Zacząłem grać. Niestety nie miałem już czasu i musiałem wyjść podczas meczu. Czy mogę dostać za to bana? Nie była to żadna turniejówka ( nawet nie wiem jak ją wybrać ) tylko normalny serwer stworzony przez gracza.

MoBPBCQ.png

Dzięki Maxio. c:

Opublikowano

Pierwsze słyszę, za grę na normalnych serwerach bana  nie dostaniesz a raczej za opuszczenie w trakcie rozgrywki.

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...