Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Dobry i tani hosting dla 40 graczy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@patry3k

No ja tez zaczalem sie sklaniac do vpsa od wczoraj, wszystko mam w jednym miejscu strone serwer bazy itp poza tym zdobywam nowe doswiadczenie.

@mine_master

Hosting to juz nie jest taka niezaleznosc jak vps. Mialem serwery na pukawce i nie narzekałem ale to nie to samo .

Po co istnieje to forum? Dla dzieci?

Opublikowano

.

@mine_master

Hosting to juz nie jest taka niezaleznosc jak vps. Mialem serwery na pukawce i nie narzekałem ale to nie to samo .

Dla tego niebawem zobaczysz w ofercie coś lepszego niż VPS.

Będzie to nowa odsłona chmur dla serwerów gier, w tym głównie właśnie dla Minecraft.

Chmury, czyli bardzo elastyczne vps.

Co ważne nie będzie to taka ściema jak obecne vps, gdzie nie wiesz tak na prawdę ile masz procesora i jakiego procesora.

Tutaj będzie jasne. Wynjamujesz konkretny rdzeń fizyczny konkretnego procesora, a jak potrzebujesz więcej to dokupujesz kolejny, a jak mniej to zmniejszasz o dany rdzeń.

Wynajmujesz vps w chmurze i wiesz co masz i na jaką wydajność możesz liczyć.

Maxcraft.pl to możliwość wgrania własnego silnika np forge, najniższe ceny, profesjonalna pomoc już do 10:00 rano!
Mamy 10 lat doświadczenia najniższe ceny, profesjonalny i intuicyjny panel.
Do tego: ochrona przed ddos , aż 31 dni w miesiącu (to 12 dni w roku za darmo) , itemshop w domenie itemshop.pl, najlepsze stawki sms, płatności Paysafecard, hosting www, Dynmapa, konsola serwera w czasie rzeczywistym,

Opublikowano

Ja obecnie mam serwer na craftserve jestem zadowolony z ich usług Fajne jest to że dodali pakiet premium Polecam

Jeżeli pomogłem daj Like :D Dzięki.

Opublikowano

@lolzere

Witam , posiadam serwer na LVLUP, 3GB, bodajże 200% procesora, napisz do mnie a spokojnie Ci go oddam i sobie przetestujesz. Pozdrawiam !

Staram sie pomagac innym uzytkownikom.

Obecnie siedze w dziale ELEKTRONIKA-OPROGRAMOWANIE.

Jesli piszesz cos do mnie oznacz mnie

Gdy pomagam w jakims temacie, staram sie doprowadzic do konca.Dajac mi LAJKA mozesz mnie zachecicc ;)

Opublikowano

@EaSyNoPeAsY.

Dzieki ze rozdajesz ale moze to kogos innego zainteresuje. Lvl up zle wspominam, ogólnie strasznie lagowato pewien serwer który znam ma u nich vpsa czy jakis tam super pakiet i 3 miesiące lagi były jak cholera(wyłączali czat na caly dzien np) dopiero teraz spadło zainteresowanie serwerem to juz nie laguje.

Po co istnieje to forum? Dla dzieci?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...