Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pierścień Teleportacji z trzema nowymi mapami! (pliki by taki_niesmialy)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałbym wam przedstawić Pierścień Teleportacji z trzema nowymi mapami 'Zombie'

Nie trzeba tych map wgrywać, one już są w plikach tylko nie da się na nie wejść bez użycia komendy /warp

Oto screeny tych map:

Mapa 'Easy', tu są najłatwiejsze zombie z przedziałem level 120-140YU1Kz1o.png

Mapa Zombie Medium, tu są moby z przedziałem level 160-180031wvfG.png

Mapa zombie Hard, tu są zombie z lvl ~130 lecz są najtrudniejsze do zabicia.AsLjCyI.png

Jak mówi tytuł, potrzebne są pliki serwerowe by_taki_nieśmiały, można je znaleźć o tu:

http://www.mpcforum.pl/topic/579067-pliki-serwerowe-by-taki-niesmialy/

Także jest potrzebny plik SSH/FTP taki jak Core FTP LE, FileZilla oraz WinSCP, powinniście już taki mieć...

Teraz link do pierścienia:

http://speedy.sh/zV48q/move-ring.start

Skan:

http://online2.drweb.com/cache/?i=d001cc883ba919fe316ac8abc9344b56

(Przepraszam że nie z virustotal ale mi coś nie chce skanować ._.)

1. Teraz aby go wrzucić musimy się połączyć do naszego serwera w programie FTP (już powinniście znać info, jak nie to mogę je podać na zapytanie).

2. Po połączeniu, przechodzimy do lokalizacji /usr/home/game/share/locale/germany/quest/object/80009/use/

Możecie po prostu to skopiować i wkleić oraz wcisnąć ENTER.

3. Teraz musicie plik przeciągnąć do tej lokalizacji, a potem kliknąć 'Overwrite' czyli zamienić plik który tam jest na plik który wam dałem. Teraz idziecie do maszyny FreeBSD (do tego punktu powinna być włączona) i wpisujecie 'reboot'

4. Jak już wpiszecie hasło i włączycie spowrotem serwer, klikacie na Pierścień Teleportacji, idziecie w tabelę 'Inne' i tam właśnie będą trzy nowe tabelki, Zombi Easy, Medium i Hard. Exp jaki dostajecie za te stworki zależy od tego jak je ustawiliście.

UWAGA: Jeśli macie już zmodifikowany pierścień to możecie otworzyć plik w notatniku (Który wam dałem) i skopiować nowy kod i wkleić do waszego zmodifikowanego.

Edit: tu jest zawartość jak nie chcę wam się instalować:

http://wklej.to/5FwB6

Opublikowano

Ok dobra mogę wszystko zrozumieć, że metin się rozwija wszystko idzie do przodu ale nie tak szybko bo nie nadążymy ;-; 

# Serio, nie ;/ 

@topic

Daj cały quest na wklej bo mi nie działa ;/

Opublikowano

Ok dobra mogę wszystko zrozumieć, że metin się rozwija wszystko idzie do przodu ale nie tak szybko bo nie nadążymy ;-; 

# Serio, nie ;/ 

@topic

Daj cały quest na wklej bo mi nie działa ;/

Dałem ._.

http://wklej.to/5FwB6

Opublikowano

Najpierw Cannzas, potem xdpl, potem cycu, kto jeszcze mnie zaskoczy? ><D

6344014284325031309183.gif

Mogłeś iść na humanistykę, oszczędziłbyś nam idioto tyle nerwów xD Będziesz się dalej chwalił niemieckimi systemami, które "sam napisałeś"? Uwielbiam Cię mistrzu, naprawdę.
Opublikowano

Mogłeś iść na humanistykę, oszczędziłbyś nam idioto tyle nerwów xD Będziesz się dalej chwalił niemieckimi systemami, które "sam napisałeś"? Uwielbiam Cię mistrzu, naprawdę.

Jakby nasz system w gimnazjum nie był taki zjebany, to doczytałbyś, że jedyne co tam jest niemieckiego to grafika i python.

QufL90L.png

Opublikowano

Jakby nasz system w gimnazjum nie był taki zjebany, to doczytałbyś, że jedyne co tam jest niemieckiego to grafika i python.

Jeden quest naprawdę tak ciężko napisać :') Ja do mojego gimnazjum nic nie mam, spoko jest. Ludziom, którzy robią ze mną jakieś interesy, nie przeszkadza mój wiek, więc przykro mi przyjacielu.
Opublikowano

Robię wszystko jak w poradniku i gdy wgrywam questa wyskakuje mi błąd możesz mi pomóc PeroO?

wwp17g.jpg

Widać po ss'ie że nie masz plików taki_niesmialy bo w tych plikach zamiast poland jest germany, nie zadziała ci z tymi plikami bo w taki_niesmialy one już są tylko się je dodaje do pierka.

czy ludzie naprawde nie potrafia dodac nowych mapek do pierscienie tp? 

Niektórzy nie

Opublikowano

Robię wszystko jak w poradniku i gdy wgrywam questa wyskakuje mi błąd możesz mi pomóc PeroO?

wwp17g.jpg

f-p.gif

­

01156920831638570790.png­

Opublikowano

Widać po ss'ie że nie masz plików taki_niesmialy bo w tych plikach zamiast poland jest germany, nie zadziała ci z tymi plikami bo w taki_niesmialy one już są tylko się je dodaje do pierka.

Niektórzy nie

Mam te pliki tylko zmieniłem sobie ścieżkę, proszę pomóż.

Opublikowano

Mam te pliki tylko zmieniłem sobie ścieżkę, proszę pomóż.

Dopisz na początku

quest patologiczny begin

state start begin

­

01156920831638570790.png­

Opublikowano

Dopisz na początku

quest patologiczny begin

state start begin

­

Kurde dalej nie działa... ;/

hnvacr.jpg

Proszę pomóżcie bardzo chce mieć te mapy!

Opublikowano

hnvacr.jpg

jak nie potrafisz takiej rzeczy zrobic to przestan sie w to bawic ;d 

3392542656.png

Opublikowano

jak nie potrafisz takiej rzeczy zrobic to przestan sie w to bawic ;d 

Skoro ty piszesz takie rzeczy, a nie opis co i jak to pewnie sam nie wiesz.

Opublikowano

Skoro ty piszesz takie rzeczy, a nie opis co i jak to pewnie sam nie wiesz.

powiem ci tylko tyle 1 i 2 linika w quescie :)

3392542656.png

Opublikowano

hnvacr.jpg

A chcesz je koniecznie mieć w pierku czy nie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...